I never gonna forget this moment

FridaLindfoors säger:

Glöm aldrig du kan bara ana ingen ko på isen så länge rumpan är i land. så roliga jag är

FridaLindfoors har precis skickat dig en vibb.

FridaLindfoors säger:

säg någonting då! Låt mig ge dig ett råd - gå inte över ån efter vatten.

lev väl vännen


AmandaLundmark säger:

OJOJOJjojoj. är du hög ?


FridaLindfoors säger:

nej len, lika låg som dina lågskoor


Känns som att bilresan kommer bli lång i morgon. paxs inte baksätet med frida iaf ;) hehe.
Kvällen såg då ut så att vi åt tacos som emme och marre gjort =D mumms. pratade osv, sen rökte vi vattenpipa och åt chips och pratade lite mer (nivet man kan inte få tyst på quinnerna) sen drog jag å linda (linda ramlade utanför haha) :( när dom andra började parta! ring förövrigt brudar nån dag framöver=)

annars så är allt packat och klart =D bara kvar kudde, mobil laddare osv !
drar väl någon gång efter 8 imorgon till emsan med fullpackade väskor och brädan!
men det viktigaste, road mixen 1 . fick tom ha med en håkan låt =D så jag valde vän med en bil. för det stämmer jag har en vän med en bil och vi åker långt bort =D=D=D=D=D=D=D
är så sjukt taggad, kommer fan ha så otroligt jävla fucking super dunder massivt kul !!
Kommer dock sakna linda !!!!!!!!!!!

men annars ska jag gå och sova nu. är trött och ska upp tidigt !
men ha det så bra här hemma =D jag kommer nog kanske uppdatera därifrån för vi har med en dator!
Annars ring ring ring! =D PUSS snyggooon !









Ond the road again

Tjena Sitter i bilen och mobil Bloggar ;) jag och pappa har just varit och handlat lite små grejer Till hemavan typ deo , korv , bröd osv ! Nu hämtar vi upp linda sen drar vi vidare Till eve (18 år cool) och vidare Till emilia där det kommer vara massa tjejer för att fira eve :) blir dock inge drickande för jag och linda och vi ska nog hem inte alls för sent för jag måste packa :D kommer typ ta med mig hela garderoben ;D he! Aja ha en trevlig kväll Puss hej

The mix of old favorites. sighn me

Godmorgon :)
undrar säkert varför jag är uppe såhär tidigt.
Jo för att jag gick och la mig typ 11 i går så är ganska pigg, då väldigt trött men !
I går var jag med linda vi såg seven pounds som var lite seg i början men jätte jobbig i slutet, nära tårarna där alltså.
Sen fixade vi the one and only road mix 1 . behövdes bara en skiva och vi hedde väl in 75 låtar kanske :) dock funkade den inte i våran bil :S men den funkar i min cd. hur kan det komma sig ? tänk om den inte funkar i emmas bil :(

I alla fall här är det super snygga fodralet till skivan madebyme(:
ha det bra.
och föresten, I morgon drar vi ;)


I gave up You gave up You dont care I care

Amanda har från och mer nu lov =D=D=D
firade det med
att skippa sista lektionen, köpa tre skivor att bränna på, lämna tillbaka trasig väska och få money (tuvärr vare dondonnan :() och hälsat på frida på balder. undra vad vi gjorde på toan (A).

Annars har jag börja tänka på vad jag ska ha med mig till fjälls.
3 partyoutfits ska jag trolla fram. vilken jacka osv ? Hm.
Och annars drömde jag i natt att håkan skulle spela live i skellefteå och jag missade det. vaknade alldeles svettig!

Ikväll blire då myspys med linda som kommer gråta hela kvällen för att vi ska vara utan varandra hela lovet. får väl torka snor i kväll då. men allt för henne !

Dagens vill ha - ska fråga mina päron - måste köpa grej är

En rund säng från ikea ! Seriöst , jag måste ha den.
har velat ha en rund säng hur länge som hälst och nu får jag typ plats (när jag flyttar till ett mindre rum?:S)
 PUSS

tell me

Tjena dudes !
åhhhhh =] Sitter just och har skrivit ner 70 (!!!!) låtar som ska med till fjällen. både låtar som har snö känsla, snowboard känsla "slår walking on sunshine ett minne frida;)" sjung låtar och såna här depp låtar vi tagit oss igenom genom tiderna. Många minnen! Mina skivor ska dock heta roadmix (1,2,3? hur många kommer jag behöva?) så det är taget sådesååå alla andra hemavan brudar ;). borde dock börja packa lite nu, kolla så allt är rent och sånt. men men det kommer :)

Var i alla fall på badhuset med linda. vi simmade sen satt vi i badtunnan ute, skönt :) sen gick jag hem... kom hem till godis och mös med lillan och nu sitter jag hära !
Nämen gud nu ska jag gå och sova. ställa klockan i morrn på typ 5 och snoza i en timme. men vet ni vad ? behöver ju bara hålla ut en dag till ... för det kommer säkert som en överaskning men i morrn äreju LOV =D=D!

Här kommer ett smak prov på road mix.
dom tre låtarna som vi  måste ha med, dom tre som följt oss sen 7an.
och jag vet inte hur det är med er tjejer, men jag kommer minnas dom föralltid.




 

Give back my smile. I need it!

hejsan hoppsan =D
min dag började super bra ........ NOT! ni ska få höra från början.
Jag var tvungen att gå till bussen för jag hade cykeln där uppe. när jag kom fram vad slog mig då. JO fan jag glömde busskortet. jahap klockan var kvart över och bussen går tjugo över. så tog cykeln coh började cykla som en tok medan jag drog upp mobilen och ringde teresa, hon svarade och jag flåsade teressssssaaaaaa du måste hjälpa mig (hon trodde jag var förföljd av en våldtäcktsman och vart rädd) sen sa jag kan du komma med mitt busskort halva vägen ?  hon sa ja. men eftersom jag är så snabb hann jag enda hem. tog busskortet plus ett par byxor för jag höll på frysa ihjäl. sen cyklade hon med mig upp. jag trampade det fortaste jag kune och när vi kom bakom knuten såg vi att bussen stod kvar. jag jublade men just då börjar den fara :O jag bara NEEEEEj och började viffta som ett sepe. bussen stannade så jag snörde över ena benet över cykeln som en äkta cowboy, det som dock inte var så bra var att tunikan for upp till ryggen så visade min kära rumpa. när jag sedan slängde cykeln och skrek till teresa : TA DEN TILL ANDRA SIDAN och började springa till bussen såklart så höll jag på ramla. snubblade till i all hast och kan riktigt tänka mig hur fult det såg ut. krälade in i bussen och ställde mig för att leta busskortet som jag gjorde typ jätte länge. efter en kvart säger busschauffören "den funkar inte, du behöver inte stämpla" . ja min dag var gjord.

Okej resten va skola, sen sjukhuset, gick väl sådär :S ligger inte så jätte bra och det kan ju va det att jag är så satans trött hela tiden. Sen gick jag och linda på stan ett tag :) sen bussen där viträffa emmgånger2 och josse :) när vi kom till byske gick vi till elinas place, hängde där ett tag coh sen drog jag och sis hem :) och just jaa, drog förbid ica först. Jag förklarade hur det bra det var för henne att jag kan matgrossisten (HAHA) och bra för mig att min baby alltid köper godis åt mig. så när jag kommer hem från träning i kväll (ska si mma med lohan) då väntar godis och mys med lillan =D.

annars har jag och anna fotat i studio i dag =D heheh. för vi ska göra tryck och ville ta bilder.
dom är ju ganska fula nu för dom är inte photoshopade. någon som har ?
men här har ni ett roligt smakprov =D=D=D=D h aha glada miner. glada tjejer !



take me away

Sjukhuset nu...... gaaah, vill inte !

forgotten. I will never forget

Tja snyggon.
22:22 slog just klockan när jag kollade nu. synd att inget går i uppfyllelse bara !
Idag skolan. rå  jobbigt , nationella gick sådär. stammade typ ? :S hehe.
efter syslöjd där jag jobbade som en galning...not!
Efterdet gick jag ner på stan och köpte tavlan som var supersnygg och ganska dyr 300 rikstaler.
sen sprang jag förbid wedins och köpte ett par solbriller i hopp om sommar snart =D dom kostade 100 men då hade dom nå grejjs så jag fick dom för 70 =D rå värt.
Sen mötte jag upp frida som mer än gärna bar min enorma tavla till dallas där även emmorna visade sig efter ett tag.
beställde och jag åt för första gången en hel pizza, okej frida åt en bit men jag åt några pommes av henne =]
Vart inte så mycket till planering men men, mycket pepp i alla fall och tjejsnack =D
efter det drog vi och köpte tyg, kollade runt osv :) hittade en jätte snygg tshirt på bik bok men har jag råååd ? svar nej.
Sen kom emmas päron och hämtade oss - drog hem till emma- emma och josse i bilen till byske och sen hemma- grace- klipp i tyg och nu sitter jag hära.

en super nyhet är att jag och teresa ska byta rum =D visst hennes är mindre men mysigare och jag ska få måla om som jag vill och allt =D kommer bli toppen. dock att skiljas från min fototapet gör lite ont men men.
Här kommer bilder från allt från idag.
jag-mitt mammastädaderum-håkanramen-solbriller-teresa i  tyg!




Föresten. när jag väl kånkat på den där stora tavlan typ halva dagen så när jag gick in i provrummet på bikbok-provade och så. sen kom jag på att jag ville köpa en dricka så jag sa till frida och emma att vi var tvungna att skynda oss ner till candys så vi han köpa. När jag kommer ner och har köpt drickan så tar jag i frida "VARS ÄR TAVLAN?" jag börjar springa uppför ck trappen och det tog typ 1 sek. vad än frida och emma säger men jag lova det tog så kort stund. sen just när jag kom upp höll hon på stänga så hon skrattade och sa att den stod vid kassan. med ett skratt sprang jag och hämtade den och sa "att jag kunde glömma den som jag kånkat på så länge" hon skrattade hög och skrek stick... typ.
Sen sprang jag ner svettig som en gris efter mina plötsliga superkrafter och blev bemött av två beundrandsvärda ansiksutryck och en.... cola ! U-N-D-E-R-B-A-R-T!
GODNATT!

Just say goodbye

Yooyooyoo!
Sitter i datasalen med emme och coolar oss. jag gör ju inte geo provet som resten av loosernas i min klass. och emme har frihet under ansvar och ansvar innebär blogg.se och apberget ;D
efter detta blir det engelska nationella... ush börjar bli lite små nervös :)
efter det blir det en kort syslöjdslektion !
När äntligen skolan är slut ska jag och mina hemavan vänner äta ute och planera lite till. några saker är oklara typ vem som ska ta med sig locktång, plattång ja ni vet ;) hehe. några av vännerna ville äta på waynes men det är för att dom igentligen bara vill äta luft. men det blir nog dallas =D frossa.

Annars fick jag några snälla meddelanden av min mamma som är hemma och är sjuk
först "går det bra om jag städar ditt rum?" Jag svarade OJJJAAA.
Sen "du skulle behöva en tavla till din håkan affish, gå och köp en så betalat jag dig sen".
otroligt bra =D Tänka sig vad bra det är att ha en mamma  i bland.
glömde kanske förövrigt säga att jag fick en ACDC tshirt av paps också när han kom hem. mys pyamas blire nog för den var nåde stor :)

Ha en braa dag people. byeee

I thought I could feel. I cant


Make me

hallå allihopa !
Vart så avundsjuk på emma som bakat semlor så jag gjorde det också (A)
dom vart goda men alla inte så fina.... mammas va finast!
Annars köpte pappa hem också . men mår fortfarande lite illa så åt bara två , skäms amanda!
Annars blire skola i morgon. nationellt prov och geo men tror jag ska fråga om jag får göra geon efter lovet i stället för kan det inte. nu har jag i alla fall just ringt världens bästa och fått lite pepp talk. hur vi ska höjja våran pluggning och höjja min kraft. Annars såg min eftermiddag ut såhär
Mumms baby girl !
 
Nu dush-säng-musik-tv-försöka sova!
Sov gott puss

jag vill andas igen.

What happens in hemavan stays in hemavan

What happens in hemavan- stays in hemavan!!! -Det är helt klart vårat motto tjejer!

Avgång: Emma Lundgren 09.00 på söndagen den 1/3 2009


Mat:

Söndag: Tacos- Emma Lundgren

Måndag: Kycklingsallad AmandaLundmark

Tisdag: Lasagne  FridaLindfors

Onsdag: Pizza kit AnnaNordahl

Torsdag: Mat under efter bilresan

(så vi slipper svälta såklart!)

  

Frukost som köps där (kanske inte allt köps där?):

Fil/yoghurt, risgrynsgröts korvar, falukorvsring, flingor, mackor, ost, skinka, smör, korv m. bröd ketchup, juice, oboj, mjölk

  

Packlista(allmän):

Alkohol

Sängkläder +kondomer

kudde

Snowboard +skor +hjälm +glasögon

Täckisar

Underställ

Handskar +mössa

Kamera +laddare

Mobil +laddare

Börs, med massa pengar

Stereo, Emmas dator med högtalare ?

Bikini

handduk

spel

kortlek

snacks

cd-skivor

dvd?

Film?

smycken

KLÄDER - ni vet, allt möjligt med andra ord ;)


FEST: 3 dagars: söndag måndag och tisdag, onsdag är vi nyktra, bilfärd hem torsdag!!


Hygienartiklar:

Tandborsta +tandkräm

Kam, borsta, smink, hårspray, mousse, (pms?), toapappers rulle, hårfön, plattång, locktång,

Rackhyvel, hudkräm,


Haha fick just denna planering av emma som vi skrev i söndags =D
haha king packlistan för tjejer right ;D
blir bara mer och mer taggad alltså !!just denna tid nästa vecka är jag nog ute och "kingar" i backen.
Annars sitter jag hemma och är sjuk och pluggar geo, kan det bli sämre ? :S
men i mogon måste jag till skolan, hur illa jag än mår.
nu måste jag fortsätta om Landsäkning och landshöjning :(
PUSS

Please somebody



Blir nog fara och köpa tyg när jag blir frisk.
och sedan kan ju någon köpa minimarketskortillmig+ lite choklad?
Nu säger jag att geografiprovet kan dra och sängen kan komma hit så jag slipper masa mig dit.
sen kan jag gärna få spy så nått kommer ut för jag mår illlaaaa. sen kan någon få göra en kopia av mig som kan gå på mina lektioner för jag missar jätte mycket. men tagga kan jag göra själv, för hemavan är nära.
Sovgott!  puss

Im falling in love with your favorite song


You are driving me crazy

Hemma och sjukt i dag. mår illa och har bara sovit, ätit nyponsoppa och sovit.
Här kommer bilderna från partyt this weeken.

Outifften först:


Skor Din sko
Kjol Lindas från åhlens
Linne rut med fler
och peace märket gammalt


 Haha röda baccardi tungan.
 Åwhh , flickor <3
 Snyggjosse(:
 <3 !
 Dans ! Superlång var jag, blir väll så när man har feta klackar och står på tå ;D

 Snygga ! Och grattis i dag till dig emma =D=D 18 år stor bruden <3





 
jag och lindas hemliga prodjekt ;D HAHa emma AS tårta ;)
Sådärja. som ni ser mycker roligt =D

Im still alive but Im barley breething.

JAG LEVER, men knappt...
Blev ju att sparka i blåssnö till kalaset, hem igen och diska, sen sparka åt andra hållet , se när cia åkte skriller och jag blev dyng sur och fötterna, sparkade tillbaka hem och vidare till kalaset. sen se film (jag somnade inte) sen ner på santana och käka. Efter det hämta upp anna och dra till drängsmark. bussen var stek het och jag höll på spy. bli upphämtade av frida och emma och sen dra till emma för att planera hemavan ! kommer bli råå najs.
 sen kom min rallykalle och hämta mig.

Nu  håller jag på somna där jag sitter och Neeej ush mitt huvud är i det blå. vet inte hur jag ska få mig upp i morgon men mne.
Kom även på en tjock liten sak. I fredags lagade teresa och elina pizza till middag, i lördags hamburgare, i dag gjorde jag hamburgare till lunch och åt på santana ett skrov sen :S haha tjock amanda. få bli en nyttigvecka men hur ska det gå till? behöver engergin typ.

Nu ska jag sooooova. orkar inte lägga in bilder så ni fårom i morrn :)
Pusssnyggons!

PS. EMMA JAG ringer dig efter jag dushat !

Im a surviver

Festen i går var helt BANANAS (Bilder och närmre beskrivning kommer sen) och en annan sak som är helt bananas är att jag är i ursviken för att vara barnvakt ! Vet dock inte hur jag ska överleva dagen ;)


- uppdatering

Sådär ja nu är vi i ursviken efter lokalbussen. haha milla hade aldrig åkt det förr och hon sa att det kittlade i hela kroppen när bussen guppade. medans jag är trött på åka buss, räknade ut att jag åker typ buss 1 och en  halv timme om dagen typ :S typ mer tom . nu sitter i alla fall ungarna framför tv och jag snabbade på med datan.
snart blire lunch och sen ska milla på kalas medan jag och cia ska och åka skriskor :)
sen blire väll hem och plugga sen. sista plugg veckan :)  känns skönt.

I går då :) jag och linda bakade en tårta till emma på dagen. var så roliga att vi skrek emma AS tårta ;) hehe. sen började festen direkt typ i stålbergets bagarstuga haha många dåliga minnen därifrån men tror vi brytet förbannelsen över det dr stället eller hur ?. helt plötsligt hade jag hett ner en hel kvarting utan kännt det typ ;D haha . men det gick bra . annars vare lite dans och sjungning med lite för låg musik. gick öbver till kim. körde massa lekar och hade roligt =D visst så tas det ju upp massa grejjer som inte borde tas upp på fest och det är j lite tråkigt men men. annars rå kul =D haha toan osv. sen där vid halv tre började vi dra oss hemmåt så var väll hemma vid 3. sugen att stiga upp halv 9då, nej !
men ett plus är ju att jag inte är så bakis i alla fall =D
annars vare mycket roligt med trevligt folk osv :)
bilder kommer in sen när jag kommer hem !
nu ska ajg gåoch dansa, haha ajjaja i min kropp. pussheeej


party time

Heeeeey =D
springer runt i huset som en galning, är så stressad !
lind ahar varit här i dag , hemligstämplad information varför ;)
annars så har jag fixat mitt hår som tog typ 2timmar :P
sen gjorde teresa och elina mat :) super gott och fint ditställt :)
annars så kommer johan snart sen linda sen far vi och sen party =D=D

dukning. amanda shoobre lapp haha.
 

nu dampar det och går inten lägga in nå mer. så ni får outfiten sen :)
ha en trevlig kväll..
NU PARTAJJJAR VI :DDDDDDDDDDDDD


I dont care about you. dont look,talk ore tuch me !

Sådärja. hemma efter kvällens roligheter :)
först for jag och linda till emma där vi träffade henne, frida och josefin :) sen tog vi bilden och körde runt lite, bokstavligt talat runt för emma var tvungen att köra runt runt i rondellerna ;) haha det är så man fördriver tid i froll3. medans vi körde tänkte vi att va fan, nu ska vi ju passa på att gangstra lite, ni vet skippa ansvaret innan man blir 18. så vi drog till kiosen och snodde gb glass gubben och tog den till den hemliga lokalen vi ska vara i i morrn ;D kan säga att den snubben kommer få sig många strul ;) och väldigt massa kul. hehe.
sen pyntade vi så fint och tjoooade och nu är jag råå taggad =D världens bästa crew ska ju vara där så , ni är superbra tjerjer. tom du frida ;) HAHHA.
Sen for vi hem. såg lite film och myste med teresa och elina =)
Nu ska jag sova för i morrn kommer linda hit, hemligstämplat, sen så ska jag locka håret och det kommer ta tusenlånga år :)

annars är jag avundsjuk på emmas syster lisa som varit i thailand och är super brun ! och på jocke och c.o som r i fjällen och festar och verkar leva livet =D synd dock att dom missar fest !
Annars sov gott gott folk =D 0101 är klockan när jag kollar nu, trore är linda som tänker på mig i sina drömmar ;) woowo

So what Im still a rockstar

Svar till dig Lisa:

En freebra är en bh, fast utan bh band och utan bandet som går runt. är med typ klister så man klisrar frast den och spänner den i mitten (mellan brösten typ) är bra om man ska ha klänningar med bar rygg osv. man kan använda den 30-50 gr och man ska tvätta den osv. kostar 300 kr från twilifit. =)

I kväll blire typ drängsmark :) få se vad som hittas på där typ cruisa, fixa och umgås =D! först blire pizza kit made by elina och teresa som äör mina små slavar =D annars så har jag nyss sovit lite granna och är fortfarande helt sllluuuttt.
blir lite sur för mina jeans har inte kommit är rädd att dom kommit bort på posten :S så nu har jag inget att ha i morrn typ, men ANNARS TAGGAR VI UPP TILL I MORRN!!! är satans sugen på fest. klackarna i taket och allt =D och vem vill inte fira älklingsflickan emala.devote.se ffs.på månad är hon en stor flicka =D

TAggggtaggagagataggatataga.


Nobody can belive it. you dont have a halo


dagens plågsamma shopping. finns inge värre när man måste köpa typ underlagskräm. ja där  går 250 spän. eller som nu när jag måste köpa en freebra till mitt nyalinne, ja där rök 200 kr. som tur var hade jag 50 kr på h&m som jag fick köp lite smink till i morrn =D
annars helg. s skönt.kan inte ens beskriva ! och jag hatar verkligen skolan just nu. allt går fan skit och då blire mer press som bara gör att allt går sämre. valde då kurser till 3 an i dag ,. blev foto a, engelska c, naturkunskap b, psykologi b och internationella relationer.

Nu ska jag lägga mig med två täcken och se sandor slash ida och njuta av fredagen.
pusspuss

im gonna leave u



skola nu slutar tjugo i 1 =D=D råå sköngt.
sen helg =D=D=D=D yeeees. ha en bra dag fokes.

so..

Hejsan allihopa=D
sitter här nedbäddad i min säng. lyssnar på håkan. har just pratat med emma gumman och njuter till fullo.
kvällen vart så att jag for och simmade med ronja och linda, och bubblade och bastade :) råå skönt.
nu försöker jag hålla ögonen uppe allt jag kan !

Halleluljahhhh snart äre helg =D är råå taggad på denna helg. som även nästa och därefter. kom som ändå just på att dom två förra helgerna varit råå king. så det är så det är ? Man ska lida genom veckorna med bara två skolkande lektioner och sedan leva på helgen. works for me (ialla fall denna vecka) .
Nej men helt seriöst. nu kommer jag djup ner i min lilla blogg när jag ställer vad går livet ut på igentligen ? vi går skola nu, för att sedan gå vidare utbildning som senare leder till jobb förhoppningsvis. och då blire bara samma onda cirkel i gen. vakna tidigt jobba skiten ur sig och sedan dö på kvällarna typ. vad är meningen me det då . varför kan inte alla bara bli hippies sluta jobba leva på kärlek mat och musik typ (A) nej just nu känner jag mig ganska taggad på ge upp allt. eller kanske mer börja mitt liv. för att sitta på anderstorp dag ut och dag in är inte direkt som jag vill minnas mitt. men då kommer ansvaret in i bilden, och hur jag vill få pengar och lallalallala. men nån som har, ge mig ett bra hopp på varför allt detta är värt. ge mig nått så jag orkar nästa vecka till lov. för lov det behöver jag. en stor jävla pause ! hälst sommarlov. hahah ajja nu har ni fått hört nog med skit. tror säkert ingen ens orkar läsa detta. lika bra för jag själv får huvudvärk !. är väll lite som låten belive med the bravery, inte att den ger mig huvudvärk men att mina tankar går lite så.

So give me something to believe
Cause I am living just to breathe
And I need something more
To keep on breathing for
So give me something to believe



Aja sovgottallasnyggon. djupa amanda ska nu falla i en djup sömn :)
ps. jag älskar min fjällräven


begging you

Heeey party people =D
humöret är uppe. helgens planer är tillbaka =D Vad händer för er ?
dock så blir jag ledsen att mina föreldrar inte kan köra mig till håkan i morgon, till dig anonym som fråga gillar du håkan ? nej det gör hjag inte. jag älskar håkan. eller håkke h som johan säger.
pappa ska övrigt och se acdc i stockholm i helgen. lite avundsjuk att han ska till stockholm :)

Idag skola. pedagogisk redovingningsdisskutions grejs som gick pretty fly. sen sjukt äcklig spaggeti som smakade geggig mask. så jag och linda gick på coop och köpte korv :) sen tog jag ett bussen till byske skolan. fikade med annmarie och hängde lite granna =D. sen drog jag vidare till elina där jag hjälpte henne klippa sönder hennes jeans i motbetalning att jag fick låna hem datorn :) vääärt. och sen var lina och nadja där ett tag,
sen körde jag hem och prov sladdade lite ;) yäääeeee.
I kväll blire typ selin och simma elelr nå . är igentligen trött som faen, men men.

Annars kanske det kommer en musikvideo från spsk2s coolaste brudar som rockar fett. var är nemo? Jag är nemo. Let the fight beggin. joo det kommer bli fett =D.

Nu , skön låt.



HAR DU NÅGONSIN
1. Hånglat i mer än 3 minuter? Ja
2. Sovit i en annan säng? Ja
3. Hånglat på en bio? ja
4. Hånglat i skogen? ja
5. Tyckt att din kusin är het? Hahah nej söt bara :) cia och milla!
6. Sovit naken? Jaa hehe
7. Kört över hastighetsgränsen? jaaa ops (A)
8. Målat om ditt rum? Nej
9. Dansat framför en spegel?
Ja  haha ingen vacker syn.
10. Fått hicka?
Ja ? hah
11. Dumpat någon? Ja
12. Stulit pengar från en kompis? Nej, dock så har ju någon snott sprit av mig och sen försökt och dölja det ? eller vad säger du lohan ;)
13. Hoppat i en bil med folk du just träffat? Ja
14. Varit i slagsmål? Nämen typ inte
15. Smugit ur ditt hus? nääe eller räknas lekstugan ? ;)
16. Haft känslor för någon som inte känt detsamma? mjo
17. Hånglat med en främling? Ja
18. Älskar eller saknar någon nu?
nej

Open your eyes

Hejsan eller goo kväll.
sitter på mammas arbetsdator men blir arg för går inte lyssna på musik eller gå in på msn eller apberget. så kollar lite bloggar men mest längtar jag efter sängen för är jätte trött.
I dag vare skola sen gå hem i kylan med johan sen äta gomat. fara till linda och se sanning eller konsekvens , haha den såg jag sist när jag var typ 12 . råå king. sen och träffa frida marcus josse och emma och lämna lite money och sen hem och se grace =)Nu sk a ajg dusha sen gå och sova. Pussheeej

Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger Håkan hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Take it away

Hallå hallå :)
sitter på skolan, enda gången jag kan sitta på datorn nu typ. sosialt handikappad (A)
PAPPA ska lämna in datorn i kväll, eller i morrn eller i övermorrn eller om ett år.

jaa hur mår jag då ? fortfarande en negativ skit hög. hälst nu efter matteprovet som jag var inne på i 10 min. fy farao..... sen att helgens planerar rasar :( sen att jag har träningsvärk i hela kroppen. nått mer jag kan klaga på ? Nja will se.

Annars kan jag säga två positiva saker (hurra ropar ninu?)
^Sport lov närmar sig vilket innebär hemavan =D och resten av lovet kommer nog äga med.
^Jag och linda ska styra peace and love i sommar, lasse, håkan och lykke li ! kan det bli bättre ?
Ligger i borlänge men vafan ? dit tar man sig ju. linda ska ju ha körkort ffs =D
^Även positivt att jag vann ett par snygga levis vintage jeans som snart kommer =D kanske ha i helgen . får se om dom görs om till shorts till sommaren .

 

im out and tierd

Heeeey ,
har lite svårt att skriva för mina händer skskar ;D
har varit på box, var jag poch linda, mamma och inger och helena som ledare =D HAha lite folk så hon körde råå hårt. men hade några slagpåsar att ta ut lite på.

nu ser jag p.s i love you som är en av dom finaste filmerna i världen.
här är en av dom finaste låtarna


Jag har varit i alla städer
Letat efter dig

Nej, vi var luft
Luft och inget mera

About me

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex ÄRLIGA saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag kommer nästan alltid i tid och planerar allt
faktiskt, jag går ofta 5 min före för allt när jag ska på något. dock tycker inte linda det är kul när vi ska gå till bussen noch frysa rövarna av oss. annars planerar jag allt. hälst i tid väg. och planerar ofta när vi ska ut.

2. Jag har trust issues och är rädd
sant, jag har väldigt svårt att lita på folk och tror oftast det värsta om folk. då r det väldigt lätt att det blir missförstånd också. ett plus är ju att man borde bli mindre besviken när man förväntar sig det värsta men det är inte riktigt så heller. Jag är rädd att människor som jag älskar ska lämna mig.

3. Jag har ett otroligt fult skratt
låter som en säl och hukar mig och ser allmänt störd ut. och det får jag höra ofta ;D haha. blir bara värre ju mer jag skrattar =D men ett gott(fult) skratt förlänger livet :D

4. När jag gäspar på morgorna rapar jag även
Jag vet, grymt jävla eckligt . och pinsamt när man sitter på bussen och ska gäspa och sen kommer det en typ av rap samtidigt :S HAHA jaasii.

5. Jag älskar mtv
inte bara musik som ni vet att jag ÄLSKAR utan även next,, sweet sexteen, dissmist, hills, tila tequila, roomraiders jaa you name it. även om allt är så fejkat och allt men jag gillare=D

6. Jag kan ha grymt mycket damp
har inte syndromen men haha gud vad jag kan dampa. om jag är trött, pigg elelr bara busig kan det komma igång och då äre nästan omöjligt att sluta . jag och linda kan dock gå lite överstyr ;) HAHa

Jag utmanar Fridalindfoors.blogg.se Emmaalundgren.blogg.se Emala.devote.se och niarbaraavundsjuka.blogg.se ;) bring it.

I cant belive it, neather can you.



Ume shoppingen.
första är en glitter väst lite party stuk (kanske helgen?) efter kommer ett linne från rut mfl som är jätte uringat i ryggen, kommer bli fint till sommaren! sen kavaj från gina (får se om jag har kvar) och HÅKAN tshirten. köpte ju även en affish men den får ni se nä'r den kommer upp på väggen .

just nun ser jag the hills. skolan i dag var same shit. och i kväll blir det kanske gymmning med lohan. annars plugga skit matte. som ni ser är jag fortfarande lite deppig för att jag vill spola tillbaka tiden till i fredags men men. till helgen ska jag vara på g =D
Byeee'

slutet gör för ont i mig
Slutet har just börjat mellan dig och mig

Im in love in the lyrics

påminn mig att visa er
mina snart nya skor
shoppingen från umeå
mer bilder från umeå

Annars firades hjärtans dag hos anton. emma kom och hämtade mig, sen linda, sen fällfros marcus och frida och sen till anton där det var några grabbar ! vi såg melodifestivalen och sedan spela vi spel där vi tjejer ägde killarna :) Sen körde vi till stan och lämna frida och marucs och sen hem ! kunde dock inte sova så såg några avsnitt one tree hill !
Nu dock har jag slut avsnitt så får nse något annat . imorgon skola :S åh kommer inteorka hela veckan ... men men. första lektionen blir då skider. in my ass. haha nämen får se.
annars längtar jag tills nästa helg (varför är alla helger framöver underbara, dock kan inget toppa denna)
sitter förövrigt på elinas bärbara dator som jag l¨ånat lite.
våran har nu dött, för sista gången typ ? eller överlever den? will se.
Aja sov gott puss

in my heart


Håkan- hurricane gilbert
Och vem tror på evig kärlek?
Ja, vem tror på den nu?
Hur kan dom tro på evig kärlek
Hur kan dom tro på den nu
Hurricane


Håkan-Klubbland
Det har blivit svårt att älska,
när all kärlek lett till besvikelse
Och compadres
Lever på gränsen till förintelse
Och compadres, ni trodde man kunde svika kärlek
Oh-oh ooh yeah
Men det kan man inte

slutet gör för ont i mig
Slutet har just börjat mellan dig och mig


Håkan- minnen av aprilhimlen
Öppna dina trötta ögon och släpp ut det!

För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)

känns tomt att lyssna på låtarna nu när man just hört dom live.
dessa texter är inte tomma rader för mig
.

some have it










Bilder på Håkan och co.
önska dock att ja haft en systemkamera för bilderna blev gula eller suddiga.
men åhhh...
se även hur nära jag var.
mer pics kommer sen.
älskade håkan !

Take me back

Nu har dett gått ett tag . jag ska börja från början.

Började att vi kom dit. la in våra jackor.
jag köpte en t-shirt med håkan på och en affish ! linda köpte en tröjja som hon trodde var med håkan på men som var med gilbert haha stackarn.
sen gick vi in i stora salen. massor med folk hade redan kommit och vi stod längst bak på ståplats och tänkte hur fan ska vi komma längst fram, men vi ska !!
sen kom han ut. han började med tro och tvivel och jag kännde att jag fick hopp i min kropp. så kändes det. jag fick tillbaka allt hopp som jag tappat och jaaa. visst låter det löjligt men .
vi skrek vi hoppade knuffades och sjöng i fulla halsar. tittade på han, som dansade och sjöng sina underbara låtar med dom underbara texterna. vi kom längre och längre fram och till slut stod jag längst fram. han var så jävla nära och sjöng rakt mot mig. var även helt underbart att höra hur tacksam han är, hur tacksam han r att alla vi var där . han sa att han fått så mycket skit för första skivan med att han inte tagit ¨åt sig pga oss. och när han förklarade hur han skrivit alla låtar vad dom innehöll och så det var underbart. "det är en klicé , men håll i era drömmar, när ni går till tv skolan , håll kvar i den minsta lilla dröm så långt det går" . sen kom det, han sa det här är en låt om obersvarad kärlek och sen spelade han kärlek är ett brev skickat tusen gånger. jag lovar jag minns ingenting från den stunden än att jag lyssnade grät och såg på honom som sjöng låten som hjälpt mig så himla mycket. jag kännde att just nu spelar inget annat någon roll.

Han fortsatte spela massor av låtar. och hans band, hans band var hur bra som hälst och publiken med, alla sjöng med ! i slutet var det bara håkan kvar och en vit gittar. jag och linda stod i folkmassan ochb han sjöng vi två 17 år. och när han skrek tack umeå stod jag och en kille nedanfäör honom och då tog han oss i handen, bara vi två i den sektorn av ¨många skrikande tjejer och jag dog. det var det perfekta avslutet. när allt var slut var jag genomblöt av svett, trött och halsen gjorde ont. och allt hopp var borta igen.

nu sitter jag här helt deprimerad och vill bara spola tillbaka tiden.
så är det någon som kan ta mig till uppsala gävle västerås örebro skövde borås där han spelar snart ?
Jag behöver det.

!

Bästa kvällen i hela mitt liv.

Im full loaded

Hej allihopa =D
sitter i...... umeå ;)
skola i dag sen stan där vi gick och köpte mackor på subway som vi åt på bussen sen sov vi :)
en rolig grej var att just när vi vakna skrev lindas syster "ring andre när du är i säva" och just då tittade linda ut och såg skylten säva ;D HAhha tajming.'
nu har vi bråkat,slagits och kivas och ska snatt käka
sen ska vi åka med nå dudes ner till stan och se ... marcolio ;) HAHA skämt fick hans autograf i dag yeeey ! medan linda fick en alkis som tog henne på röven. lucky here.

Ajaj ha så kul =D håkan here we come . PUSS

From now on, it never will be the same

TAGGA !!!
ÅHHH Bara kolla på han. kommer se detta live i kväll och jag kan inte sitta still !
Kommer höra alla underbara jävla texter !






Im Screaming out your name, you dont hear



Hejsan allihopa !
Sitter här och håller på somna men måste helt enkelt hålla mig vaken ;D
Ikväll har jag pluggat och som ni ser velat slita av mig håret för det går inge bra. har även hängt med teresa och elina som hjälpt mig städa mitt rum. sett om morden i knutby i läxa och börjat packa och planera ! drar ju för tusan till ume i morgon =D

I morgon blire att vi drar med buss direkt efter skolan mot ume.
kommer fram och drar till lindas syster, äter där och fixar sen kl 9 blire håkan =D=D
tillbaka till therese och sova där. sen lördag blir shopping och sen hem !
är så taggad så jag kommer dö. kommer nog dö när jag hör håkan !
kommer i alla fall sjunga halsen av mig. någon tår kommer det säkert komma på kärlek är ett brev skickat tusen gånger.  just det har jag- brev dock som jag aldrig kommer skicka.

Nu ska ajg packa plugga lite till och sen gå och sova.
ska upp tidigt i mrogon för är mycket att göra.
PUSS

Gave up a long time ago

Heeey !
första jag märkte när jag kom till skolan, mitt lås till skåpet= snott igen.
mina kompisar börjar tvivla på att kod lås är bra, jag med....
Annars pedagogisk ledarskapp= incest slapp sen ingen matte sen slapp svenska.
Käkade på anderstorp grillen med brudarna och pommesarna där är goooá !
gick på stan innan jag for till byske skolan och hälsade på annmarie =D lovade henne att fara dit och fika och prata snart. måste hållad et för känner mig som en svikare :S .

Annars gick jag på stan och drömde om  sommar.
Då plötsligt hittade jag dom =D 2009 amandas sommarskor.
tycker dom är snygg fula, tänk er till slitna shorts ett pösigt linne och bara ben. snygg!
+ att hela skells tjejer kommer nog inte springa runt i dom vilket är ett stort +
Synd bara att det är så långt kvar till sommarn :(
wedins tvåhundra riksdaler gick dom på.


Annars hittade jag en riktigt cool bild på min kamera! taken this morning.
Kan inte säga att jag inte är imponerad.
teresa är fin i lugg och elina har superfinmin ! ;)

Your sleeping next to me, I can feel it.

En dag kvar till  håkan ffs =D
Linda är hemma i dag med och vilar upp sig men är inte lika sjuk nu ! hoppas hoppas  hoppas !
Annars är jag råå trött och fryser och försöker hitta en anledning att krypa ner undet täcket i gen, men hittar ingen :S
pedagogiskledarkap+matte+svenska står på schemat !
Ha en bra dag Puss

Idag
Jeans leggings gina
Grått långt linne bikbok
Halsband peace gammalt
Stor svart kofta bikbok
Väska ny lindex

Give my gun away when it's loaded

Damien rice är jätte bra att lyssna på när man ska sova.
Denna låt och även många andra som cannonball, the blowers dauther, rootless tree osv.


Heaven is made of stone

idag sitter jag hemma och pluggar.
VART förbannad när jag aldrig fick på datorn för jag hade mitt svenska uppgift där, hade skrivit typ halva.
ja då ringer jag teresa och säger att hon ska låna hem elinas bärbara så får jag väll skriva om allt då ?
Direkt börjar datorn funka. skit fucking åh...

En god nyhet i våra simpla liv.
dom ska lägga 1,5 miljoner på skellefteå komuns skolmat.
Yeeey ! Jag menar vi är "barn", som ska lära oss saker hela dagen klart vi behöver mat som ger oss energi?
Dock så tycker inte jag det är skit mat vi får, visst vissa grytor är inte goda. men det är mer på sättet man tillagar det !
typ häller i massa vatten, typ kokat korvarna i stället för steker dom, gör ris och potatis och pasta antligen överkokade eller inte klara.
och om det inte blir bättre ?
Då skriver vi upp sallad varje dag hos dorran, det blir ju bara 35 gånger 7 varje vecka ?
inte ryker studiebidraget där inte!

EN annan god nyhet är att nu äre inte långt kvar tills håkan. dålig nyhet är att linda är typ sjuk.
men spelar fan ingen roll om jag ska måsta bära henne dit, VI SKA DIT!
det är var håller mitt hopp uppe !

En annan sak som jag börjar längta till som fan är hemmavan. så sjukt kul vi kommer ha =D
brudar i en stuga med en cool som kör bil? kan inte bli bättre.
plus att boysen från tärna ska komma och partaja med oss =D
+ längtar även till utomlands, coldplay utomlands :) och alla 18års fester ofcourse, lindas hus, lindas stuga sommar osv.


Nämen nu vart det ett långt inlägg med massor av text med klagomål och längtan.

vad vill ni igentligen läsa om på min blogg ? :)
mer bilder, musik osv ?
Tillsammans kan vi göra den bättre så kom med förslag :)


Dont you wish your girlfriend was hot like...


Haha går ju inte annat än skratta när man hänger med dessa
Elina HÄNGER HÅRT.

Thats all for me. thank you and goodbye

Heeey !
SKola som sagt, vänta på en sen buss i tjugo min i kylan , stan med linda coh hennes vän jenny från göteborg (villditvillbortvilldit) köpt väska gå hem och frysa i hjäl . nu köm just mamma med en skål fryst mango =D MUMMS.


Frans väska i svart fejkläder från Lindex 250 kr =)
perfect size and all. går ju inte tränga sig in i bussen när man har stor frank perry baghhh.

annars en bild på mitt blåmärke på benet. stämplad av klackesko i fredaas Yeeehaaa . rå skönt =D
dålig bild dock !


Thats all for me. byee !


My morning

Godmorgon =D
Kom just till skolan.
tänkte berätta om nooobsen i  morshe.

först ställer jag kl på kvart över 8 (min buss gick 20 över 9) sen ringer jag till pappa
hej kunde du köra mig till bussen 20 över 9 ? han säger ja det ska jag nog hinna ringer sen.
Jag lägger mig och sover ett tag till och vaknar 25 i 9, går upp och ropar på lillasyster.
då säger hon att hon måste skynda sig för pappa ringt och sagt att han kommer halv och kan köra henne och hon hade nollställt tackat ja. pappa har alltså trott det var teresa som ringt . tur att han kan rösten på sina barn + att han även körde mig =D

sen linda . hej linda vars är dy ? linda säger vi datasalen vid fordons. för er som inte går a torp fordons är längst ner blå salen längst upp. jag går till den datasalen som är längst ner Gh och ingen linda där. jag ringer linda och frågar vart hon är ? samma sak i gen. frågar om det finns en datasal vid fordons :S och hon suckar och säger man vadå där jag har spanska ? . Jaaa vid blååååå salen jaaa... tur att linda kan skolan =D

matte svenska engelska och kyckling wook sen ska jag å köpa väska. halleluljah !
PUsheeejs


Those dancing days

När jag deppar med svenska. snör jag på lite gammel låtar på those dancing days och då känner jag mig nåde bättre =D typ på topp med sveriges bästa tjejer samt the sounds, sahara hot night lykke li Anna t och laleh.
Sög grymt att vi inte såg dem i sommras på pdol dock. men i år då jävlar !






Longing for friday

Håkan hellström, fredag 13 februari 2009, kl 21.00 IDUNTEATERN, Umeå

97 timmar och 26 min kvar!

you killed something. but anything dies anyway right ?

Heeeeey honeys !
Kom just hem från farmora. har varit där och ätit middag och efterätt :)
Umgåtts med farbor som varit här uppe i några dagar, men nu i morgon far han tillbaka till stockholmo :( ta med mig tack. även busat med kusinerna och rallykalle ;D
Annars skola. svettigt efter lekar på gympan, nk, lunch med emsan, info om nästa års val och pedagogisk ledarskap= inscest ;) HAHA .
Linda på Nk- gräsätare (precis som hennes kalkoner)

annars blir jag arg på vad man får välja :( vill gå så mycket ju.
typ foto A , Psykologi B, Filosofi B, små företagande, engelska C och massa mer samhälls kurser :S !
Nu i kvälldå, börja på den där skit svenskan :( blir massa plugg i veckan känns som jag inte kommer hinna nått annat. jo just ja har lovat färga teresas hår. hon klippte lugg i dag så en till i familjen lugghora =D råå fint vart det =D
Annars spårar våran skola som vanligt ;) + att det luktar sur röv hela tiden. emilia får stänga munnen ;)
Sov mogron i morrn =D två timmar skönt, så blir one tree hill maraton i kväll eller ligga och lyssna på musik i mörkret, l ika skönt !

gott folk, vad blire på alla  hjärtans dag ?
you know, fick just erbjudande på jobb :S
Så blir antligen festa, gräva ner sig i jobb eller låsa in sig på mitt rum och kasta porslin på väggarna.
Sista lät mest lockande . någon kanske kan hjälpa mig förstöra all pynt på stan med ?
Nej ett råd skit i alla hjärtans dag. kärlekscheckarna hinner inte ens bli använda så.

Annars är detta kungen i mina dagar- mitt busfrö!

Party part two

heey =D Nu har jag snott lite bilder här och där så här kommer uppföljandet av emmas 18 års fest !


haha vilken bloggare härmas det ? + jag och josse gör böjd rygg pose HAHA!

 ciggaren på plats ;D
 girls <3 !













Och emmas pressent av killarna. som nog vi andra gillade med HE- HE ;D


Im a P-I-M-P =O
Nu ska jag gå och se the break up och sen sova.
måste samla kraft för anna rosanna och madde kör nog hårt med oss i morrn på gympan ;D
godnatt pusspuss

:')

Så länge du finns har jag hopp om att det finns en person som förstår mig som en öppen bok och som aldrig kommer
utnyttja det,
hopp att en person aldrig kommer lämna mig.
Jag har dig,
som i mina svagaste stunder ser styrka i mig men sanningen är att den styrkan kommer från dig.
JAG kommer ALDRIGlämna DIG.
JAG kommer ALLTID ställa upp för DIG.
JAG kommer ALLTID älska DIG.
ALLTID med två L .
L som i Linda !

only for you

SÅNGER om skrivna av frida amanda josse linda till emmas 18 års fest
HAHA king texterna ;D

  

Björn Rosenström- Het

Du har en drink i ena handen och en i den andra

Vi mår som en motor i en bil

Vi glider på festen

Tjejen där är nästan naken


Då ser jag dig stå där och skaka din rumpa

Och vi faller hejdlöst när du skakar mot oss

Vi vill också få skaka

Men vi vågar inte ta oss till dig


Så här står vi och kollar på dig

När du skakar loss och din rumpa är vild

Plötsligt hör jag ett flin och ser din roade min,

Där du ser att vi ... kollar på!


Du e så het så het

Kan vi få svalka dig?

Aldrig att vi klarar det här

Så het så het

Kan vi få svalka dig?

Vi tar hand om dig när du faller, du ramlar om kull

Vi fattar att du inte faller för att du är full


Så står du där plötsligt med ditt körkort i handen

Och bara frågar oss om vi vill följa med

Till ett lugnare ställe

Då svarar vi DONT DRINK AND DRIVE


Så här står vi och kollar på dig,

När du skakar loss och din rumpa är vild

Plötsligt hör jag ett flin och ser din roade min

Där du ser att vi.... Kollar på


Du e så het så  het

Kan vi få svalka dig?

Aldrig att vi klarar det här?

Så het så het

Kan vi få svalka dig?

Vi tar hand om dig när du faller, du ramlar om kull

Vi fattar att du inte faller för att du är full


VI TAR HAND OM DIG NÄR DU FALLER


Black Jack - Inget stoppar oss nu

Ja jag vet att klockan är nio, och det är sent för en fredag kväll

Men ingenting kan få oss härifrån

Är man dum så borde man gå men vem har lust att va sepestörd

När man har snuff och thai breve


Lördag morgon kan vi glömma vi kommer fortfarande vara fulla

Lördag morgon kan vi snacka om alla strul och allt som varit kul

För i natt i natt är det vi är det ni

Och vi följer så lätt minsta motståndets lag

Mot en dimma som aldrig tar slut, inget stopar oss nu


Åh i natt i natt kom och ge kom och ta

Kom och dansa med mig, du är allt jag vill ha

Vi har kul och nu rockar vi loss, inget stoppar oss nu


Har så lätt att ta en till drink och sedan dansa hela natten lång,

precis när festen har kommit i gång

Har du tänkt på ibland att ingenting spelar någon roll

Och i morgon, är en bakis dag


Lördag morgon kan vi glömma vi kommer fortfarande vara fulla

Lördag morgon kan vi snacka om alla strul och allt som varit kul

För i natt i natt är det vi är det ni

Och vi följer så lätt minsta motståndets lag

Mot en dimma som aldrig tar slut, inget stopar oss nu


ABBA- Dancing queen

You can drive, you can drink, having the time of your life

See that girl, watch that scene, dig in the Dancing Queen


Friday night and the lights are low

Looking out for the place to go

Where they play the right music, getting in the swing

You come in to look for a king

Anybody could be that guy

Night is young and the music's high

With a bit of thai music, everything is fine

You're in the mood for a bed

And when you get the chance...


You are the Sex machine, young and sweet, finally eighteen

Sex machine, feel the beat from the Cars engine

You can drive, you can drink, having the time of your life

See that girl, watch that scene, dig in the Sex machine


You're a teaser, you turn 'em on

Leave them burning and then you're gone

Looking out for another, anyone will do

You're in the mood for a bed

And when you get the chance...


You are the Sex machine, young and sweet, finally eighteen

Sex machine, feel the beat from the Cars engine

You can drive, you can drink, having the time of your life

See that girl, watch that scene, dig in the Sex machine



roome for more

Fick en fråga om hur många besökare jag har per dag
och det ligger oftast kring 80 personer per dag
Vissa dagar blire dock mer och några mindre
men det ökar hela tiden :) i början hade jag väl kring 20 så !


naive life is a song young folks

Snör in några gammla godingarn favoriter nu när jag har huvudvärk av melodifestivalen!
 




Party part one

Hej alla rockstars !
Sitter här och dräglar i mig lite godis. vad ska man annars göra dagen efter?
förmodar att ni vill höra hure var i går så här kommere
Det började med att vi for till folkan 11 (sa ju igentligen 1) men vi sa till emma att vi skulle dit ett , medan vi var där och pyntade och fixade för en suprise =D där vi även gjort en bok som alla fick skriva kommentarer i , en grattis emma skylt och lite till :) emma kom inte förän halv 3 hehe, så det var tur att vi gjrode det annars skulle det inte hinnas klart ! men då kom hon och så fick hon en stor sprit flaska i pressent =D
Sen började vi göra oss klara med dusha, sminka hår osv med 2,25 cider =D hehe skönt !
Då kom vi ju till dom där linserna då, stod där och höll upp ögat josse sa om jag träffade rätt drog den fram och tillbaka för att den s kulle släppa från mitt finger och sen tryckte man till den för att få ut bubblorna, Rå läskigt och det tog typ en halvtimme för att få på båda (A) efter det såg jag suddit i typ en timme men det var värt det :D vill ha bruna ögon jämt =D var riktigt fint till håret så ! När alla tjejer gjort sig tjusiga, vilket vill säga Emma frida Josse Linda sandra och sedan kom emma a också , då gick vi och värmde maten. emma josse och frida hade gjort jätte goda pajer och linda en god kyckling sallad medan jag gjorde lite förätsgrejjer. vi åt jätte mycket och vart helt proppmätta =D Sen orkade vi inte efterätten så den tog vi ett tag efter, cheescake och polly kaka , emmas godaste favoriter =D
Sen började partyt och efter ett tag kom det massa folk ! Musiken pumpades till tusen =D=D Darin var jag och lindas favorit så vi gjrode en liten dans hehe . lite senare överaskade vi emma en till gång och sjöng 3 låtar som vi gjort om, björn rosenström-het abba-dancing queen och black  jack- inget stoppar oss nu . haha vet inte om det lät så bra men kul vare då ;D tror emsan vart pretty glad också =D .
vi dansade väl hela kvällen igenom så kl 4 somnade jag i en soffa och vaknade 6 då vi drog hem till emma :) där sov jag linda och kevin och carro =D Annars hoppas jag att emma hade världens bästa födelsedagsfest för det försökte vi få henne att ha på hennes vilkor! we always have your back baby ;D. Resten skrattar vi åt högt tydligt och TILLSAMMANS !

haha kvällens citat var nog dock
Vad tycker du  om anal sex ? Skit skönt ;D

Annars har jag bara party bilderna från min kamera , vart inte så många tagna där men får väl resten sen =D några roliga förfest bilder vart det då på emma lu's kamera ;D he he ! men här kommer några i alla fall =D
Part one party pix



Förberedelserna med josse frida och linda. lite taggning också som ni ser =D

 Brun ögonen ;D


 - Linda min kära partypinglá !


Förfesten med mat och dricka med snygga glas (linda krasha mitt dock) ;D haha


Killarna började droppa in med snygga poser ! lägg märke till johans slips ;D


Parteeeeey !



Efterfest innehöll massa dans, lite trött slitna bilder men vadå (A) party all night long ;D


Och tillslut tog emma tag i sopen ;D

Sådärja ! nu fortsätter min lördagskväll med vila och chips.
det är ett hårt liv när man lever ;D

PARTY LIKE AN eightteenyearold

Godmorning =D
Uppe med tuppen men kunde helt enkelt inte sova längre !
Vad händer i dag då ?
PARTTTTYYY!!!! och inte vilket party som hälst, EMMAS 18 års FEST !!!!!!
Näe är så sjukt jävla underbart mega fucking taggad =D=D
Goldigger spelas på högsta volym ;D

kring 1 drar man och börjar fixa med emma , sig själv och stället !
Sen blire tjejförfest med mat som tex taco paj, kyckling sallad mm !
sen kommere massa folk , roligt home town folk :)

Min väska är full smäckad med massa party grejjer, sov grejjer (ska sova där) och kläder lallalalalal.
Blir min egna klänning, väskan från don donna och skor från mamma från typ 90 talet ;) hehe snyggfula ärom !
sen blire hudfärgade strumpbyxor tror ja !

Hihih . Nu börjar hemligsarna som ingen får veta förän i morrn (A)
Hm.... lurig va ;)
Aja ha en trevlig fredag snyggon ! Jag SKA med mina snyggon !
Puss

Partybilder från gårdagens right ? ;D lillflickor!

  
  
  

Cary brothers- Blue eyes


Long distans light

Bilderna från fotograferingen på jb har kommit =D eller en i alla fall.
resten kommer väl senare får se hur många mer det blir.
Känns lite konstigt och se bara för var ju så länge sen , typ oktober :O
Aja här ären ! vad tycks ? ;D


She finally drank her pain away a little at a time But she never could get drunk enough to get him off her mind

´How long have I been in this storm?
Lifehouse-storm
Passar ju till i dag kanske  och med tanke på kläderna i dag så skulle jag kunna dö!
vi såg ingenting när vi väntade på bussen, jag har fått snö innanförkläderna och jag har blåst bort (A)
Annars så hare varit skola, tre lektioner och två såg vi film !

Sen gick jag linda och eve på stan !
Jag och linda skulle kolla om plats glas som var snygga men hittade inga.
köpte i stället svarta vinglas som var råå snygga =D 50 spän på åhlens.
Sen mötte vi upp emma lu och gick till bussen !
jag ville ju verkligen inte gå hem så följde elina till hennes lägenhet där hon gjorde nudlar och jag råkade tappa ut mer än halva haha :S , sen kom pappa, vi handlade mat till i morrn och nu är jag hemma :)

Såå nu börjas det ;D Snart äre nära och jag är sjukt taggad.
 
Emma när låten " I kissed a girl" kommer fåru ta och akta dig ;)

Annars ska jag nu börja med min lista, har tusen saker att göra =D
PUSSHEEj

Förövrigt Lindas två nya smeknamn
Lugghora
paltassar
Vilket tycker ni var finast ?

You never think



Väst ny egen sydd
T shirt h&m
gammalt peace märke som jag fick av mormor i födelsepressent
jeans H&m som jag gjort hål i

Ha en trevlig snööig dag =D Kommer drunkna till bussen...

We are not sorry. we dont worry.

hejsan allihopa :)
skriver lite sent men men. får snabba mig för jag är döö trött. tur att jag har en timmes sovmorgon i morrn i alla fall :)
I dag gick dagen fort, några lektioner sen stan .
Köpte strumpbyxor, nål till symaskinen, en grej som man kan he på halsband och armband och en party väska =D
här kommer lite dåliga bilder men men

  
ljusa strumpbyxor från åhlens (tips är att köpa dom i stor storlek, då går dom inte sönder lika lätt) sen grejjen från glitter 80 kr och till sist party väskan med nitar från donn donna som kostat 700 kr men var halva värda jävla rea priset så fi ck den för 200 =D rå värt. måste dock byta ut banden men men :P
Fikade även på waynes med snygg brudarna anna och emilia !

Sen vare syslöjd där jag gjorde trycket vart vouge trycket så här kommer resultatet


Är väl sådär nöjd. aja vi får se hur den ser ut på :)
Sen kom emma och josse och hämtade oss (MED BILCOOLT) på balder så drog vi på max.
Käkade där med marcus och frida mumms mumms tog det vanliga ;D
Sen drog vi vidare till solbacken (fortfarandeicoolbil) och handlade massa fest och grogg virke =D tagg !!
Sen skjusade emma hem jag och linda =D hon är bäst på köra ps.
Då for jag till linda där vi gjorde party skiva och såg one tree hill
Sen har jag sytt och nus ka jag dusha och sova :)
Ska sy en slipps i samma materiall som min klänning till Johan min date för helgens planer ;D Hoppas den blir fin bara :S får börja direkt i morrn !

BTW Linda vart råå fin i lugg =D kunde inte sluta kramas på henne för hon var så söt !
Hihih
PUSS :*:*
och så här busiga är vi på maxi


  - I Love picles !


every days not the same

godmorgon !
Nu blire skola , filosofi, matte stan sen s yslöjd. måste ju hinna köpa mig en tshirt ;D
Sen blire max käka med brudarna =D sen fara och handla med brudarna,linda emma och frida !
brumm brumm blire också så va försiktiga när ni går på gatan skellbor ! ;)

Ha en bra dag =D Pussheej

they never come back

Nu är jag hemma !
Har nämligen varit och åkt med emma, frida , josse och linda =D
Vi tog en tur till stan och körde runt lite , känner raggarna i oss !
Pumpade massa musik och så
"vem kan stoppa emma när hon bara rullar fram, ingen kan för hon ärrr mrrr cooooool"

  
  
Emma cool först. Emma och frida. På coop med glass, emma lite ledsen för hennes gick sönder. Frida och mackaan naw. frida och josse över min panna. frida säger "Talking to me?"

Nu ska jag dusha, se one tree hill sova !
PUSS

by me. People always -leav -lie - disappoint




Your love is a lie

Här kommer tre svinbralåtar!


Kings of leon- sex on fire


Band of horses- the funural


Paramore- I caught myself

Stay away from me now

Tjena tjena .
Hemma och har ont i magen som tusan . krampar som in i h !
Sov länge men blev först väckt av ulrika "vill du jobba på lördag" Sen av emma "KÖRKORTET FIXAT" (YYYYYEEEEEEEESSS ÄR HON INTE FUCKING BEST I VÄRLDEN ? NU SKA VI LEVA LIVET. alltså kunna köra till max och äta ... ;)) sen av linda "är du vaken så jag kan ringa?" och då fick hon de så då kunde jag inte somna om.

FÖRÖVRIGT blev jag supppper glaaa när jag gick in på min mail i dag och såg att jag kommer få gratis linser =D=D=D trodde dom hade skippat det men nu fick jag ett mail med förlåt för att det tog så lång tid lallala =D råå värt.
Så enda avgiften jag var tvungen betala var frakter 79 kr typ :) hoppas bara jag hinner få dom innan helgen !
Så jag ska fåååå bruuuuuuna ögon ;) kommer bli råå najs !

En annan sak som är najs är att i morgon ska vi göra tryck på syslöjden
vilket tryck tycker ni ? har svårt att bestämma mig !
   
HELP ?!
Pussheej

Peace


Kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva


are we having fun yet ?

Heeeey !
Sitter i datasalen med linda. ingen engelsak tydligen och det var ju skönt.
linda drack just en flaska vatten med grumme diskmedel i och vi käkade lunch med emma !
resten av dagen spenderas med prov.......
Dagens nyhet: linda ska klippa lugg på onsdag ! kommer bli råå snyggt.
+ lindas bror ska också och se håkan. Ha-ha-ha !

Annars stay put ni läsare som höjde min statestik i går ! PUSS



Aucostic paramore decode


Design by amanda

MIN KLÄNNING ÄR KLAR =D=D tack gode gud efter allt slit. och jag är pretty pleast också . kunde ha fått blivigt lite mer puffig men det kanske jag löser med en tyll kjol !
annars ser ni den här. den jag ska dansa festa och ha superkul i till helgen.
fägen blir ju alltid lite knäpp men den är mörk blå i siden i alla fall.
tub klänning med flätat skärp ! vad tycks ?
(förövrig jaa jag ska sola....)


eight years old.

hejsan allihopa !
en trött amanda sitter här och förövrigt nog den sista gången på denna dator.
Nu har jag, mina föräldrar och min syster fått nog, nu säger vi stopp och nu åker den ut.
vet inte om den kommer tillbaka, det hoppas jag inte !
Men från i kväll är jag nog dator lös :(

I går var jag med josse emma och linda.
vi fägade mitt hår och allt räckte inte så har typ ljust underhår :S haha fult som fan. men ska kolla om det går och fixa i kväll eller till veckan. sen färgade vi josses hår som vart mörkt med skimmer av rött och det vart super fint :)
Sen såg vi the stranger inside eller också the brave one som den hette. VAr så jälva bra !!

Nu äre dags för plugg och plugg och trååk . kanske lite krossad choklad glass ger mig styrka ?


emma. Linda(jaajag fick med henne på bild :O). Teresa klippte tyg. keeex !
Pusssnyggon.



.


jag sakar dig så otroligt mycket.

Love until we blee d blee d until we die


RSS 2.0