Dagens shorts köp med en dålig kamera inne på urban outfitters. nu ugnstekta grönsaker & sedan jobb till 23.




Det finns ett ställe 1 minut från lägenheten som får saker och ting att kännas lite bättre och den kostar bara 30 kr


Från helklädd med skinnjacka & halsduk till linne och trosor på tre minuter.

Hade just skrivit världens inlägg om hur mycket jag skulle shoppa idag & hur skönt det är att vara ledig. raderat. just när jag skulle ta på mig skorna ringer dave och säger hej agnes är sjuk kan du jobba ikväll? eftersom jag är så jävla snäll så säger jag ja. han sa att han kanske kunde fixa bort lördags kvällen och jag hoppas hoppas hoppas !!! linda är dock superglad. hon behöver inte jobba själv. jag ? jag gräver ner mig i sängen, ser film (movie kvällen vart nu inställd) och dricker cola.


Försöker ladda hem


Mitt i mellan en man som hjälper sin fru att rätta till rullstolen och en advokat med en fullproppad väska

Det är som om det aldrig funnits. Mappar på min dator som inte öppnats på länge, nr som inte finns och dansgolvsdimman ljuger aldrig. Men sedan vet ni ju vad som händer, man halkar i duschen och slår huvudet hårt i det där jävla kakelgolvet, man blir påmind om det där halkiga.
Först skrattar man åt sjukheten i det hela. Skrattar åt att man inte tänkt. Skrattar åt förslag. Skrattar åt sin egen vinst. Man har vunnit med revolution.  Som bönderna mot prästerna. Kommit så långt. Hissat segel. Balanserandes med en kattsvans. Återuppståt som varje mördare i varje skräckfilm. Spikat igen dörren med tusen miljarder spikar och bara slått sig själv med hammaren någon enstaka gång. Inte gett någon sin stolthet. Först.

Men sedan finner  man sig själv direkt när man är ensam; tänkandes. Man har inte alls vunnit. Inte någon jävla stans.


Sitter på mc donalds (gratis internett) dricker cola zero, laddar hem film & njuter av egentid

på denna vackra som jag fått av världens bästa far


Du tar inte upp mobilen när den ringer och du ringer ingen

Mina dagar flyter på. Finns inte så mycket att säga
Har ont i fötterna- slappar på dagarna för jag är sjukt trött- jobbar på kvällen till 11. Äter en vanlig pizza för 80 kr med linda, går runt i affärer, hasar mig till jobbet, Blir bjuden av 7 spanjorer till spanien på 20 års fest, får höra av en kines att jag är superlång och att han hoppades jag inte skulle bli längre, får sjukt mycket press på mig på jobbet för att jag tydligen borde kunna allt från och med nu och därför ha super snabbt tempo, får en arbetströja som är skit ful (får visa sen) och sen kommer jag hem och ser idol.


Okej för att berätta lite kan jag ju snacka lite om personerna jag arbetar med. Ingen av dom kan ju svenska så jag kan vara helt ärlig här.


Odil
(bar manager)= inte snygg någonstans men endå finner jag och linda oss lite kära i honom. Väldigt charmig och leendet är jätte fint. Nu på senaste har jag dock sett en liten dålig sida när han pressar mig till tusen och skäller direkt jag gör något fel. Undrar hur mycket jag kommer ta innan jag kommer brista.


Klaudinan
= jätte gullig liten tjej från polen (alla är typ från polen) som är väldigt trevlig.


Agnes
(bar manager)= också från polen. Gay. Sjukt ful kostym men trevlig tjej där med. Lite svårt att förstå vad hon säger men när man väl gör det är hon väldigt rolig. Det är hon som bjuder på drickat.


Rahul
(stavning?)= väldigt sträng kille. Shit. Han säger hej amanda hur äre ? sen efter det är det inge beröm men om man gör fel, ja då jävlar får man höra det. Men att ställa glasen från disken till hyllan, det gör han så fort så man knappt hinner se.


Dave
( THE BOSS )= härlig engelsk slang snackande gent. Alltid rolig, skämtar och visar en. Han jobbar oftast uppe på kontoret dock så man ser han inte så mycket.


Monica
(kock)= träffade jag först idag för vi har en annan kille som är kock också (dock vet jag inte vad han heter plus att han ger lite utrycket att han är våldtäcktsman, med andra ord så är jag lite rädd) och intrycket jag fick var att hon snackar skit om dom andra som jobbar (säger att klaudinan tex är dum i huvudet) och att hon är rasist. Men annars så var hon schyst och väldigt cool stil.

mitt schema i veckan ser då ut såhär:
tisdag: ledig
onsdag: ledig
torsdag: 17.00 - 23.00
fredag: 16.00-23.00
lördag: 11.00- 15.00 RAST 17.00-23.00
vilken helg ? döda mig.


Jag saknar

Teresa Ingrid Lundmark så jag nästan får svårt att andas ( och ändå är mina lugor är som fiskars hjälar i vatten och tänk er vad luften är frisk här på 6e våningen i London)


för det finns ingenting inuti

Gårdagen var bra.
sjukt bra musik, roliga personer att dansa med, snygga tyskar (?) & en mysig nattklubb med ett stort dansgolv.
dock många granades (sluta citera jersey shore) linda var ingen loosy goose (sluta citera jersey shore) & ingen visade sin kooocka...
kvällen slutade med världens smärta i fötterna som gjorde det omöjligt för mig att sova. så det har jag gjort hela dagen i stället.
nu blire äta tacos med tjejerna (lyyyyx) och sedan fara till jobbet för att lära linda allt jag kan. allt som tog mig en vecka att lära sig på engelska kommer ta henne en kväll ;) svenska 4-ever...


VI FIRAR ATT MIN BÄSTA VÄN HAR FÅTT JOBB PÅ MITT JOBB


vilket innebär att vi får spendera 24 h med varandra
gått i samma klass sen 7an, spenderat typ varje kväll med varandra
OCH NU work. yeeessssssssssssssssssssss
fest
(öj blanda rose och smirrnoff)

6,5 pund = 74,75 kr



Idag har jag jobbat 12-15. började med att servera 30 kineser som inte kunde engelska och slutade med att servera ett par svenskar. efter började jag gå mot supermarket, träffade en 50 årig man som öppnade rocken, slickade sig om munnen och sa ollalallala bella tillbaka fick han en bitch blick. mötte då upp linda och handlade inför kvällens _ _ _ _ !!! fest baby.

kolka ord av amanda klockan 12 i London (detta ska inte bli en vana?)

FÖRdelar med att jobba på greencoat boy
- får dricks av snälla herrar ´(femtio kronor denna kväll plus en ros av min loverboy)
- får lyssna på bra musik hela kvällen. coldplay, the kooks mfl
- träffar trevligt folk
- träffar snyggt folk
- arbetar med snälla personer (som hela tiiiiden bjuder mig på dricka
... lovar att detta var den sista gången jag tog i mot tre jägerbombs och en foster.. sorry)

NACKdelar med att jobba på greencoat boy
- man blir alkolist. nej men seriöst. blir bjuden hela tiden. öl, vin, cider ja allt. men för att lugna mormor mamma pappa mfl där hemma; så tar jag inte emot (efter ikväll)
- ont i fötterna
- lönen kunde vara bättre

men det bästa av allt; linda kanske får jobba på samma ställe. hoppas hoppas hoppas !!!!
imorgon jobbar jag iafl 12-15 sen äre parttyyyyyy med tjejerna.


känns som de blev tagna för tusen år sen tusen mil här ifrån. trasiga älskade jag har gått tusen mil skor. mammas blommor.




Citerar tom james blunt med "vem är det som är ensam nu? det är inte jag"





Jag älskar våran lägenhet. även om det är mörkt utanför, fyverkerier utanför eller som denna morgon, det regnar. tom när man blir uträngd på en 20 cm yta på en säng, när golvet är täckt av hår och när vi är så många så vi inte har ställen att sitta på. jag älskar också när man är här ensam. ligga & lyssna på musiken och regnet samtidigt. ta ett bad i ett mörkt badrum. dricka upp sin sista juice & njuta dom sista timmarna innan man ska och jobba. ja klockan 5 smäller det.

Lunch Onsdag-Torsdag check 6 kr


Nytt engelskt nr

00447852860790

Nu drar vi ner på stan för lite fix och trix och sedan blir det starbucks!


Min andra dag i mindre trötta ord (förlåt för att jag bara skriver om jobb men jag hinner inte något annat)

hej. hemkommen 23:40. lite små lullig. oj.
mina arbetsk frågade nämligen om jag ville med ut till en bar, jag svarade nej en annan gång för att jag är äcklig som en gris efter en arbetskväll men dom insisterade att jag skulle ta de där två coronorna en kille bjudit mig på tidigare. och när man ätit ett ägg och lite kykling på en dag.. ja då känner man av två öl lite..
annars då. mjo men tack som frågar. jag lär mig mer och mer. men ibland känner jag för att kasta in handuken och bara ge upp för det är gode mig svårt. men sen kommer någon snäll person och säger att jag "doing greate" så då blir man glad igen.

saker som händer en kväll när folk blivigt lite tipsy:
- en tjeje frågar om hon får fråga en personlig fråga ja säger ja och då frågar hon om mina ögonbryn är tatuerade för hon fattarinte hur jag kan få dem så snyggt lika varje dag.
- killarna berättar deras livshistoria vid baren. mina arbetsk säger att jag är "good with the gentlements"
- man blir bjuden på drinkar och kallas Sweden Amnda
osv osv osv

kvällens höjdpunkt var ändå när jag träffade två svenska killar som skulle käka. allt vart så mycket lättare när man fick beställningen på svenska. super kul.
och just ja, när min chef frågade om jag kunde jobba lördag med............. men som tur var blev det bara tolv till tre så jag kan följa med ut ladies ;)
hejdå.

Min första dag i trötta ord

Nu kom jag hem. halv 12 london time.
jobbade från 11 rill 3 (såg film, lärde mig lite kassa och fick stå bakom baren)
och sedan hem , äta och vila fötterna lite.
tillbaka för att servera mat, stå bakom baren, plocka bort osv.
prata med mina nya arbetskamrater som är jätte trevliga =)
allt från jätte trevliga kunder som ger komplimang efter komplimang om hur bra jag jobbar första dagen till fulla karlar som pratar om deras drömmar om guld ringar som dom hittar på gatan.
en italjensk kille, är där med sin fru, dricker en öl och kommer sedan och pratar med mig i en halvtimme på lite dålig engelska. hans fru blir lite sur, börjar vinka att han ska komma så dom kan dra men han fortsätter bara prata och prata. till slut går han och min arbetskamrat säger "jag är förvånad att han inte frågade om ditt nr" jag gapar bara.

nu är mina fötter döda, mitt huvud snurrar av olika ölsorter men jag trivs. ja jag gillar denna engelska pubb/resturang. och även om jag har tusen fel kvar att göra, tusen saker att lära mig så känner jag mig inte negativ till att gå tillbaka klockan 5.

mitt schema är iaf :
Måndag 11.00-15.00 rast 17.00-23.00
tisdag 17.00-23.00
onsdag ledig
torsdag 17.00-23.00
fredag 16.00-23.00
lördag ledig
söndag ledig

Jag älskar det. 29 timmar. dave sa att det kanske blir mer men jag tycker det är perfekt. jag hinner vara ledig och göra saker men samtidigt får jag in lite stålar. JAG ÄR GLAD.


första jobb dagen idag och förutom

blåserna som jag har på fötterna som gör så jag knappt kan gå har jag stora elaka monster fjärilar i magen

upd: jobbar 11-15 17-23

jag gillade att kyssa dina händer men fick inte för du ville pussa mig på halsen

vill bara ha first aid kits nya the lions roar på min mp3, mobil(rip), spotify osv osv. kom ut nunununu. gillar även deras video till ghost town som ni kan se här http://www.myspace.com/thisisfirstaidkit fint fint fint.

tiger tiger







Den bästa helgen på väldigt länge!!!

LÖR:
inge 3,5 er skit här inte. nej new castel, cobra och smirrnoff gjorde min absolut bästa och godaste fylla på länge. Vi satt på köksbänkarna, pratade och drack (vi får ju inte spilla på mattan) och sedan halv 11 började vi vandra in mot city. träffade två tjejer och en kille på vägen och vipps var vi utanför en nattklubb. fick gå förbid kön, behövde inte betala och sedan var vi på dansgolvet. drinkar kastades över oss, dans med massa roliga killar och kyssar av ställets hetaste bartender. på hemvägen (klockan halv 4) träffade vi en fransman och en brasiljanare som såg till att vi kom hem i säkerhet & tryggt lämnade av oss vid dörren. synd att fransmannen hade snor under näsan annars hade han lätt få ta in mig i ett förhållande & vara otrogen mot mig, ja det skulle typ vara värt det. och även om kvällen inte slutade så bra för alla (syftar inte på dig madelene) med en stulen/tappad mobil (typ femte gången? nästa mobil tejpar jag fast på kroppen vid utgång) så kunde jag inte vara missnöjd någon stans. nej station 8 är ett blekt minne. london är ett tydligt minne som kommer återupplivas snart igen.
tiger tiger hette i alla fall klubben. fyra dansgolv, det säger väl allt ? :) 



SÖN:
Vaknade och mådde skit men blev glad när jag kom på vad som väntade- PAPPA!!!! gick och mötte han på stationen, visade han lägenheten (som tjejerna varit så duktiga och städat) gick till parken, såg pelekanen jätte nära, gick till buckingham, åt fish and chips, gick till bigben, for in på akvariumet, kollade in en kyrka, tog en kaffe på starbucks och sedan bjöd han jag och linda på nandos. hallumi, majskolv, sallad, chips och vitlöksbröd(kommer vara mätt hela veckan). och på tal om akvariumet, vilket himla ställe. kostade c 200 kr men då fick man se alla sorters fiskar. hajjar som var lika långa som mig själv, rockor, nemos, bläckfisk, maneter, sköllpaddor, gröna och gula grodor och tusen till sorter som jag inte vet vad de kallas. men min stora favorit var sjöhästarna, lika långa som mitt långfinger och sen snurrade de fast sin svans i vattengräset och sov. så sööööta.
sen vart det bara jobbigt- farvälet för mer än två månader framåt. hatar att säga hejdå. hur jag en gör kan jag inte hålla tillbaka tårarna. min fina bästa snällaste roligaste hjälpfullaste pappa som förövrigt gav mig en dator i tidig födelsedagspresent (som jag sitter och hamrar på nu som jag älskar). jag saknar han redan. jag ångrar att jag inte knöt fast han vid matbordet och tvingade honom att stanna.
men hur som helst; tack pappa för allt med denna dag.


Ikväll är det fest London

Anna w är här. hon och ros lagar en god vegetariskt rätt.
vi var just nere och köpte lite dricka. jag köpte tre öl och en stor smirrnoff ice för c 90 kr.
linda köpte vitt vin en chipspåse och en sprite för 50 kr. värt. och de andra körde på tre liters cidrar för typ 40 kr. hahah ojojoj.

Dagens shopping och jag älskar vintage

Kängor beyond retro
Blått linne urban outfitters
vitt linne urban outfitters
svarta byxor zara

ÖÖ: was it a dream igår soho & nattpark


Greencoat Boy - min pöjk det.

En halvtimmes intervju med dave. frågor som "om jag gav dig tjugo chocklad kakor hur skulle du sälja dom då?" "vad tycker du är viktigast service eller försäljning?". ett "kan du jobba 30 timmar i veckan?" och sedan HAR JAG FÅTT ETT JOBB. 5,80 pund i timmen (c 66 kr timmen haha) öppet 11-23. Pub / Bar. 5 min från lägenheten. brittisk brittisk. mörkt trä, corona, clubb sandwitch och världens trevligaste chef. nej jag tror jag kommer trivas galant. jag börjar på måndag. så nu ska denna helg tillbringas med att fira fira fria och sen pappa pappa pappa . har jag nämnt att jag älskar mitt liv ?
(och som gräddet på moset drar jag och linda in till stan nu för att besöka beyond retro


Saknar askan & elden men klarar av vattnet när det är sådär klart

Pratade med wickan (en tjej från stockholm som jag känner genom min moster) tidigare idag och blev då bjuden till ett london fashion week avent för ÖÖ:was it a dream (nordic avant-gard avent för unga nordiska designers) i kväll i soho! tjejerna och jag har just ätit tomatsoppa (på burk med bönor och spagetti) och nu håller alla på göra sig klara för att följa med =)
vi tar med kamera så ni får se sen, blir spännande & kul. så tack wickan för inbjudningen :)

JAG ÄLSKAR MITT LIV

Dagen började med en jätte kort promenad till slottet, drottningen bor in princip på vår bakgård. sen gick vi vidare till hyde park där vi på vägen såg massa ridande poliser (en som blinkade till oss och en som räkte ut tungan hahha se bild). när vi kom dit satte vi oss mellan folk som hade sex under en filt och en kille som låg över en bänk och rökte en joint (det är så vackert i parken med andra ord) och helt plötsligt vart vi attakerade av en ekorre. den sprang allt vad den hade mot oss, försökte sno våran mat och vi vart bara helt panik rädda. jag försökte dra den gammla visan "den är nog mer rädd för oss än vad vi är för den" men det stämde typ lika bra som att linda har mittbena... sen typ 10 min efter ser vi en kille som sitter på en bänk med tre ekorrar i sitt knä......
Eftet det drog vi på harrods och shoppade bland rikemansbarnen. ja vi hittade tex en penna för 100 000 och en klänning som skulle kosta mer än våran lägenhet i fyra månader. sjukt fina grejer fanns det där och vi lovade varandra att vi någon gång skulle shoppa stort där.
När vi sedan skulle åka buss vidare till notting hill så stötte vi på lite roliga killar (btw såg vi jätte många snygga badboykillar i London idag, woho tagga utgång helgen) först vare två förtio åriga killar som knackade till oss från rutan på deras bil och sedan höll de upp ett pappershjärta där det stod "Im all yours" awww tänkte vi ju inte men det vart värre när en lite äldre buss chaffis sedan började blinka, vinka och göra tummen upp åt oss..
Vi kom fram till notting hill där vi gick på markanden, kollade runt i massa affärer, pratade med massa britter om sverige och gick tillslut på poundmarket (HAHA) & köpte lite små grejer.
EN SISTA ROLIG SAK jag tänkte berätta (förutom att linda har fått diabetes) är att dave ringde idag, en kille som är chef på en pub som jag sökte jobb på igår. och vad sa han förutom att vi alltid ska få gratis öl där? joo att jag har en arbetsintervju på fredag klockan 10. min första arbetsintervju ever. I london. På engelska. Till en pub. Mamma sa "säg att du är van att stå på andra sidan baren, och på den" smart tips.
Dagen började med en jätte kort promenad till slottet, drottningen bor in princip på vår bakgård. sen gick vi vidare till hyde park där vi på vägen såg massa ridande poliser (en som blinkade till oss och en som räkte ut tungan hahha se bild). när vi kom dit satte vi oss mellan folk som hade sex under en filt och en kille som låg över en bänk och rökte en joint (det är så vackert i parken med andra ord) och helt plötsligt vart vi attakerade av en ekorre. den sprang allt vad den hade mot oss, försökte sno våran mat och vi vart bara helt panik rädda. jag försökte dra den gammla visan "den är nog mer rädd för oss än vad vi är för den" men det stämde typ lika bra som att linda har mittbena... sen typ 10 min efter ser vi en kille som sitter på en bänk med tre ekorrar i sitt knä......
Eftet det drog vi på harrods och shoppade bland rikemansbarnen. ja vi hittade tex en penna för 100 000 och en klänning som skulle kosta mer än våran lägenhet i fyra månader. sjukt fina grejer fanns det där och vi lovade varandra att vi någon gång skulle shoppa stort där.
När vi sedan skulle åka buss vidare till notting hill så stötte vi på lite roliga killar (btw såg vi jätte många snygga badboykillar i London idag, woho tagga utgång helgen) först vare två förtio åriga killar som knackade till oss från rutan på deras bil och sedan höll de upp ett pappershjärta där det stod "Im all yours" awww tänkte vi ju inte men det vart värre när en lite äldre buss chaffis sedan började blinka, vinka och göra tummen upp åt oss..
Vi kom fram till notting hill där vi gick på markanden, kollade runt i massa affärer, pratade med massa britter om sverige och gick tillslut på poundmarket (HAHA) & köpte lite små grejer.
EN SISTA ROLIG SAK jag tänkte berätta (förutom att linda har fått diabetes) är att dave ringde idag, en kille som är chef på en pub som jag sökte jobb på igår. och vad sa han förutom att vi alltid ska få gratis öl där? joo att jag har en arbetsintervju på fredag klockan 10. min första arbetsintervju ever. I london. På engelska. Till en pub. Mamma sa "säg att du är van att stå på andra sidan baren, och på den" smart tips.

& sen hittar jag en lika fin kille som i filmen

NU drar vi ut på upptäcksfärd, utflykt & sightseeing. kalla det vad ni vill.
vi ska fara till buckingham palace, hyde park & till notting hill.
Jag själv har redan varit på alla tre platserna men det ska bli kul att se igen.
men med den största blåsan på min fot som någonsin skådats så kan det nog sluta med att linda får bära mig på sin rygg. vad äre vi brukar säga ? jihhhaaa rider linda. så vare ja.

Jag saknar dig så otroligt mycket så kom hit nu så du också får finnas i denna värld

Imorgon far min pappa till mitt nuvarande hemland.
Han ska spela golf lite utanför London torsdag fredag & sedan hälsa på mig lördag eller söndag.
Kommer vara sjukt jobbigt att bara få träffa han en dag och hinna visa han allt men samtidigt längtar jag så himla mycket efter min allt för saknade pappa.
måste nog köpa näsdukar innan för tror jag kommer göra så themsen svämmar över...

Det är så vackert här med ekorrar som springer runt ens fötter, pelekaner & stora parker men jag saknar dig fortfarande.


i samma zoon

Vi var på lidel igår = vi får mörkt bröd till frukost. lyx.
hoppas det ger mig tusen kilos energi för idag blire jobb sökning. ska söka på alla ställen jag kan hitta här omkring och sedan blire vandra in till oxford och gå runt lite.
igår gick vi föresten ut en promenad på kvällen. ljusen av big ben, london eye & massa i olika träd lös fint mot våra slimmade träningskläder ;) hehhehe...

Även om det är ett hav mellan oss min skatt, kan vi kramas.


första "video inlägget" här på amandalundmark.blogg.se

>
här får ni alltså se hela våran lägenhet
blev filmat igår
kameran är störd så det är suddigt ibland
jag låter som världens största tönt + att jag säger fel hela tiden + att jag inte kan säga sjätte våningen? svårt jävla dyslexi.
amen här är lägenheten, mina vänner & min röst. ett bra första försök va?.......

Mama & Kiddo´s visakorts förtjäning från världens bästa shopping stad tycker vi

svart turban topshop
svart hatt h&m
svart kors ring style by tyra
silver ring prime mark
svart ring new look

Om man inte saknar, innebär det att man inte haft.

Söndags mys i London idag.
Började med att jag skulle söka lite jobb i närheten, har ju för tusan inte lämnat ut ett ända cv och börjar få lite ångest. men då var allt typ stängt så fick bara lämna 1 där jag även fick fylla i ett formulär med frågor som "vad är din favoritmat? varför ? & vad är det mest pinsamma du gjort?"
sen tog jag elin och madde en prommis in till oxfordstreet där vi mötte upp linda & ros & anna. vi shoppade ett tag, handlade, for hem och åt och nu planeras det myskväll med ensam mamma söker (framtida livsstil för ros vare sagt)
ponchon på bild är för övrigt nyköpt från urban outfitters
typ den skönaste som finns
plus att den funkar som filt under natten eftersom jag och linda nu sover på en dubbel luft madrass på golvet och det är svin kallt. luggen värmer dock lite också...

och i natt sover jag på luft, luft som är friskare där jag är just nu.

min familj är bäst. familjen i London. familjen som jag köper madrasser, diskborste och fullkorns spaggetti med. familjen som nu sitter ihop kurade framför idol.
är dock lite rädd när jag ska sova... får hot om att mitt långa nattlinne ska vara i två delar när jag vaknar. men jag sover med ett öga öppet bitches och pratar i sömnen med oändliga hot okey ? cool som vampyren skulle säga.
när vi lagar mat. krossade tomater, champinjoner, lök, vitlök, fulkornspasta och bönor, fem kronor per person. tack och hej, jag är mätt.

(tiden går fort när man har roligt)

tiden flyger förbi i London
det innebär; sena middagar osv vilket leder till att affärerna hinner stänga och därmed hinner vi inte köpa madrasser. hur löser man detta? jo packa i hop fyra tjejer  i en säng och en tjej på en svåsits soffa (jag) vilket leder till ett otroligt ryggont.
så i dag ska vi, familjen, köpa madrasser & stor handla. vi har massa regular grejer att köpa som diskmedel, tvättmedel, salt peppar osv osv osv
sen ska linda och elin provjobba, jag söka jobb & madde och ros får städa läggan hahaha u know u will.
annars trivs jag i lägenheten, trivs jätte bra med området & att jag trivs i staden, ja det borde ni nog alla fatta. helst när jag byter min bostadsort till london på facebook ;) ja det är sant, jag är sambo i London weeeiiiii.

några meter utanför våran lägenhet


Jag bor inte längre på en kareokebar och nu sjunger jag mer än nånsin

hahhahah cry me a river amanda heter denna bild på lindas dator.
jag pratar med mamma papppa och teresa på videosamtal på msn och dom kramas, pussas och säger att de gör en god fredags middag.
men för att se något positivt; jag sitter i lägenheten i London ska snart gå ner på donkan (vårt nya dallas) och sedan gå och köpa madrasser så man får sova ut i natt. inga fula tyskar som kommer in på rummen klockan 3 på natten och är skiiiit fulla.
jag kan sedan ge er en rund tur i lägenheten ? sounds goad yeah ? huh mate?
ja ni vet, jag kommer in i det hela ;)

jag skulle kunna skriva i tusen år men de andra vill också kunna skriva jag saknar dig till deras kära

hej hej hopp
mitt liv är en bergochdal bana. ena sekunden går allt toppen sen en sekund senare åt helvete, ena sekunden skrattar jag (när jag ser hur fin våran lägenhet är) och andra sekunden gråter jag (när linda skypar med sin pappa och han säger att han träffat min pappa)
vi har fått sett våran lägga som ligger så man ser big ben london eye och runt hörnet är starbucks, topshop, zara (där rosanna fått jobb idag, weeeiii girl) och en mataffär där man får soppa och bröd för 13 kr.
nu ska vi gå och köpa nått att äta sen blire ta en öl på baren som vi då bor på (våran vandrarhem är en bar) med vampyren. hoppas att jag vaknar upp i morgon med vampyrbett eller evigt liv. då vi förövrigt får längenheten, söker jobb som dårar och får duscha oss rena.
men seriöst, världens största kramar till er där hemma.

HEJ HEMMA RING MIG HEJDÅ

jag har ingen tid att skriva
men
Jag mår bra (är inte rånad, våldtagen eller misshandlad på vandrarhemmet, där det förövrigt bor en kille från skellefteå !! liten är världen)
jag har nytt engelskt nr 00447946645379
jag har varit på oxfordstreet idag och köpt en poncho
imorgon skriver vi kontrakt på lägenheten och söker jobb
jag saknar mamma pappa TERESA

HEJDÅ BYSKE SKELLEFTEÅ SVERIGE!!


Stockholm Arlanda,Terminal 5 - London Heathrow ,Terminal 3 Avresa: 15:20 Ankomst: 17:00 . London baby !!! äntligen händer det (bättre än vilken vunnen miljon på vilket spel)

Citerar rosanna och Linda "Vi byter skellefteås 32000 människor mot Londons 7,5 miljoner! vi byter Ck mot Harrods och stigs mot starbucks. Till staden med ett topshop på fyra vånigar. Människor med världens härligaste accent och tunnelbana som kan ta oss till Paris på någon timme"

Imorgon klockan 10 i 1 flyger vi till stockholm från umeå med Adrian Lux – Teenage Crime - Radio Edit i lurarna, sedan flyger vi vidare mot london och landar där klockan 5. Min pappa ska köra oss till flygplatsen och tårarna kommer nog dränka lilla umeås flygplats. just nu spelar det ingen roll om mamma och pappa binder fast mig i mitt rum, bara jag får vara tillsammans med dom & teresa. så känns det, även om jag länge velat flytta, fly detta ställe och leva i fucking london. okej ni får inte använda det här i mot mig när allt är super i london, det går över.

Sen att jag inte har någon dator gör inte saken bättre. får se om jag får låna lindas eller ros så jag kan snöra in något inlägg. annars får ni vänta två veckor tills pappa kommer och hälsar på i london (han ska och golf tävla i england) och kanske kanske kanske (hoppas hoppas hoppas) har med sig en dator.

en korts tids planering kan jag iaf ge er; tisdag onsdag torsdag blire bo på vandrarhem i sovsal. gå runt och leta jobb på dagen & se oss omkring. På fredag flyttar vi in i lägenheten, köper mat & madrasser. fixar vårat hem, sambo med fyra tjejer woho. sen lördag blire dricka lite cider och öl som vi själva kan köpa, sen utgång i london. 

Nej men nu måste jag gå och sova, vakna duscha (raka benen, kom i håg amanda) packa klart & sen åka.
Lämna sverige, mantelgatan 3, mamma pappa teresa alla vänner. nej fy vad jag kommer sakna er alla.
men nu sticker jag, lever mitt liv & kommer hem till jul. hör av er för tusan (mitt engelska nr kommer när jag fixar det tills dess; 0705424823 


Linda säger GOODBYE

Eftersom jag och Amanda flyttar ihop imorgon separerar vi i cybervärlden. Vi ses väll?
www.jagvillhallting.blogg.se
Eftersom jag och min bästaste vän Amanda flytter ihop imorgon tänkte vi separera i cybervärlden. Thank's and I love you - Am.
Jag hoppas vi ses!?
www.jagvillhallting.blogg.se

TÄNKTE BARA PÅPEKA ATT DET ÄR ETT A

Ibland önskar jag att jag inte var tvungen packa ner hela mitt liv (halva räcker?) & köpa tusen nya saker




för det här är min sista heldag i skellefteå stad på en lång lång tid

Kan oskar linnros från och med du sluta spelas på radion (börja spela din mamma), kan man lägga ner fotominnen på facebook och kan hela jorden bara sluta snurra för jag hinner inte

jag tvättar tusen tvättar, drar till stan för det sista (SPRUTOOOOOR), måste på baken, måste till åsa och rätta mitt cv, måste packa....
blir bara trött av att skriva.
nej vi hörs när jag fått ordning på mitt liv. hoppas på i kväll va ? annars blire lite panik (at the disco)

De gula ljusen betyder sakta ner, inte gasa.








Kalas i går då, även om jag inte fyller år föränn den 7 oktober. men mormor, morfar och moster sjöng för mig ändå! vi åt i alla fall fyllda papriker, grillade chyckling klubbor, potatis sallad, grekisk sallad, västerbottens ost paj, räkröra, tsatsiki & bröd. till efterätt blev det blåbärspaj med vaniljsås och marängswish.
jag fick en nattshorta av mormor ofc ;) pengar, maskara, en slangbella av cia och ett överfallsalarm av emma (någon är rädd om mig när jag ska gå ute i london)
sen kramades vi, pratade, spelade spel & planerade nästa resa.
kalaset avslutades med en tennis match med cia och milla.
SAMMANFATTNING: JAG KOMMER SAKNA ER ALLA.


Världens godaste fyllda papriker






Skiva paprikor i två delar
fyll dem med fyllning (vi hade köttfärssås, soltorkade tomater, vitlök, bulgur & ris)
täck dem med västerbottens ost
he in dem i ugnen, tar väldigt lång tid typ 40 min iaf. sen wooollaaa !

Hela stora släkten runt mitt mat bord firar att jag ska flytta (eller att jag någon gång kommer tillbaka)

Nu har man alltså sagt hejdå till alla ens vänner & det känns bara sjukt. alla säger "ses till jul" och man tänker hur långt borta snön är.
I kväll kommer yttligare ett gäng som ska säga "ses till jul" nämligen farmor farfar, mormor morfar, emma, ulrika & barnen. vi ska äta mat, efterätt & öppna paket. vi firar nämligen mig som en 19;åring i dag (eftersom jag är borta när jag fyller) + då detta avsked.
Emma ville sedan kanske gå ut och ta ett glas vin, får se om jag hinner.

Men ha en bra lördag, bilder från min kommer senare ;D

flyr ifrån dig

till dig


Linda; Levi´s

Jag måste införskaffa mig ett till par Levis jeans. Finns nog inget snyggare!

Saknar dig fast du står här mitt framför mig. vad ska man blir när man blir stor? det e med dig jag vill bli gammal



Drar på avskedsmiddag nr 2 <3


Linda; Jumpsuit

Min nya. Den är fett snygg!

Jag har köpt världens finaste lampa från clas ohlsons



I går hade jag och linda middag och mys kväll med dessa underbara tjejer. skratt, snack & massa kramar. kommer sakna er men kom och hälsa på typ direkt?!!!!


Något att tänka på gudrun schyman?

En sak som stör mig är detta
http://www.youtube.com/watch?v=XC-iaVyQRRQ&feature=player_embedded
att numera femenist blir taget som manshatare
som om alla femenister vill ersätta män med spermiebanker för att vi behöver dem lika mycket som en fisk behöver en cykel.
Jag är inte rädd för att säga att jag är feminist men kanske lite för hur det tolkas
jag gillar män, jag rakar mig under armarna och jag skriker inte runt som en bitch hela tiden (kanske bara halva haha)
& allt jag vill ha är jämställdhet. lika. rättvist ja you name it.
det är inte för mycket begärt och helt jävla oskyldigt.

men jag står heller inte och säger att det är bara männens fel hur samhället ser ut i dag, att vi borde trycka ner dem för att vi kvinnor ska få mer plats. nej, jag känner väl heldre att man måste tagga alla kvinnor lite, för i fall vi vill ha det på ett visst sätt så får vi väl se till att det händer. be om högre lön, inte bara ignorera om vi blir kränkta osv. kvinnor kan så att säga =) haha ! 
men att skylla på männen och skrika "jag ska slita dig i stycken" det tycker jag är fruktansvärt fel (då förstörs ju bara syftet ännu mer om jämställdhet, vi ska inte sätta oss över bara brevid).

Då dra jag ut och tränar med nya träningskläder. "MER GRÖT" havre alltså, spånhuvud.


Och nu när jag inte ens ser din skugga

- far till sjukhuset (dom säger hej ta ditt blodsocker i london hejdå)
- träffar upp mamma på stan som köper "allt man behöver för att flytta hemifrån" åt mig. helt seriöst, kommer typ ha träningsvärk av pås bärandet i morgon. har köpt alla små saker som shampo,balsam,topps, bomullsrondeller, sminkborttagning, bodylotion, stumpbyxor, gummisnoddar & klämmor, tandkräm, nagelborttagning,nagelsax,skavsårsplåster,borsta & kam, rakhyvel, träninskläder och tusen saker mer. sen köpte jag även världens snyggaste lampa hehe.
- käkar en sallad på torget med världens bästa jenny som jag kommer sakna så otroligt
- åker buss och träffar emma
- går ut en prommis med de nya träningskläderna
- förtidsröstar
- simmar med emma & linda
- avskedsmiddag med emma, linda josse och frida. där kommer det bland annat blir frågesport om jag och linda från högstadie tiden. typ " vem av dessa killar var inte kära i amanda?" eller "vars gjorde linda slut med denna kille?" hahha.


När vi endå talar om Tegan and sara; så älskar jag deras live album på spotify

och jag älskar älskar älskar när artister pratar före deras låtar
Tegan And Sara – Napster Session

Sitter och skriver ner fin fin fina låt texter av tegan and sara



Vi kallar det den bortklippta scenen

idag var jag hos tandläkarn
de hittade lite tandsten, putsade och avslutade med "lycka till i london"
men vad jag inte förstår med alla tandläkare är varför alla är sadister?
de gör illa en, ser det och trycker sedan till igen lite hårdare
och när man har ett plats rör upp i käften är det lite svårt att skrika "SLUTA ROTA RUNT I MIN MUN INNAN JAG SLÅR IN DIN" nej okej nu överdriver jag som vanligt. men aj aj aj. men om jag ska dra en cliche (JAG HATAR DET; LEVER I EN STOR JÄVLA) "om man vill vara fin får man lida pin" så kan jag väl säga att det var värt det. för nu vill jag typ aldrig mer äta när tänderna känns så här rena.

annars har hela min dag varit som en ända stor "smöret är slut" fast smöret har inte varit slut så jag åt två mackor till lunch. men ni fattar vad jag menar. jag vill ha något  jätte mycket men det är slut. någon har tom lurat mig och lämnat smörpaketet i kylen men när man öppnar det är det tomt. skit jobbigt.
att datorn med mitt cv, bilder och musik har gått sönder gör mig inte direkt överlycklig heller.

delar med mig av en söt video till denna låt

RSS 2.0