En tid då man kan säga F ordet och fortfarande vara artig




Halloween i London
Jag madde arvin elin och rosanna förfestade i läggan (stackars linda kunde inte följa för hon jobbade)
sedan gick vi in på tiger tiger där det var as mycket folk och därför kostade det lite mer också
där inne dansade vi, skrattade åt helt galna dräkter och blev bjudna på jägerbombs.
faller pladask för 26 åriga mörkögda engelskmän & kvällen slutar halv 6 på morgonen.
säger bara; bästa halloween so far.

Nu (efter lite efterlängtad skype tid med mormor morfar mamma och teresa) jobb 15.00 - 23.00 och jag vill dö.
men imorgon är jag ledig. dock är det min städ dag så det kommer ta ett tag men sedan blire gå ut och äta med jobb tjejerna :)

jag står på knä och försöker övertala dig att du är allt jag behöver här på golvet


jag vill drunkna i ditt hav men inte känna ditt regn


ett två tre jag vill ha en egen woooowwe




du och inte jag




för att det tydligen aldrig ska vara tillräckligt

Vaknade 11 efter dålig sömn
hade tydligen tagit linda i pannan och frågat "mår du bra linda?" frågat henne tusen gånger vad hon gör och drömt att jag fått massa beställningar på öl så jag verkligen trott jag var på jobbet.
trotts det gick jag och linda en lång prommis till rosegarden i hyde park och sedan vidare till kensington park. sedan blev det hem, handla lite för att sedan göra plättar med rosanna som restulterade med att vi hade öppet fönstret och vädrade med kuddar av all rök (HATA VÅRAN FLÄKT).
pratade sedan lite med pappa farfar & babyn på skype !!!!!!!!!!!!
men, skulle ju nu igentligen gå ut med elin men då fick hon veta att hon börja så tidigt imorgon att hon inte kunde. så jag gräver ner mig under täcket med rosanna och ser paradise hotell & hoppas efter en godare natt sömn.
eller nej jag trycker chips, går runt och sjunger "you will be the cure" och skrattar åt min egen ironi och förbannar saintburys strumpbyxor. men ja ja ja för att få slut på ert tjat, jag har en dålig vecka.
men enligt mig slutar denna vecka klockan 5 (när jag slutar jobbet) på lördag för då blire haloween fest med min nya mask som jag köpt idag. håll humöret uppe amanda (och för guds skull sluta inte läsa min blogg för snart kommer det sunshine) ILL BLAME IT ON THE BOGGIE.

ps. jag dödade en äcklig fluga här inne och kallas nu "the man in the house who killed the beast with our contract" you go girl... host host man.


pinsamt svennebanan linda

Linda och jag går längst en gata igår kväll
i kapp oss kommer en kille
linda säger på svenska
- amanda du kommer tycka den här killen är sjukt (i en lite aggresiv ton) snygg fast han har stora fötter
killen tittar på mig , på linda och säger
- det där var ju inte så snällt sagt

Min nya bitch. topshop trehundratjugokr


När 10 min på skype inte räcker till

får goda nyheter från andra sidan havet som gör att ett berg (ja ingen lill sten här inte) släpps från min rygg.
måste säga att hela jag skriker "mari i hemavan dagen efter nyårs när hon kunde äta en tomtat bit och spydde hela dagen, grät och sa jag känner mig så svag". ps jag saknar dig mari och resten av ni norge brudar. inte för att jag är bakis eller nått utan bara för att det inte finns någon tid att vara ledsen här. ingen tid att vara ensam. bara tid att trycka undan saker som är jobbigt, jobba och sedan kommer allt senare på en gång. man kanske kastar ett glas nära någons ansikte, skriker helt ologiska osannorlika saker eller helt enkelt behöver någon som håller ens hår och dagen efter får man bjuda tillbaka på hemmagjorda vitlöksbröd. men jag hoppas allt det här slutar nu. nu när du mår bra. nu när jag vet att du kommer till 100% finnas i mitt liv tills jag har barn lika gammla som mig själv. nu när jag vet att allt du behöver är att ta några alvedoner i några dagar och sen är du likadan som förut. bara en sak borta. en ond sak. en sak som kunde gjort så att du kunde ha dött. och jag.

Jag förstår att ingen fattar någonting av detta inlägg. önskar jag var ni.
men jag behöver bara att du ska förstå
jag älskar dig
och jag gråter bara nu för att jag är glad

Innan ljuset släcks


en helt vanlig dag i London sambo med fyra tjejer & beter mig vuxet

Idag har jag tagit det piano.
elin gav mig just infot att ifall man spelar piano kan man ta det lugnt (exact vad jag då gjort) eller spela stracko som man så spelar forts som faen. då vet ni det. back to me.
vaknade sent, tog ett långt varmt bad i ett mörkt badrum och musik på högmusik, tvättade, diskade och sedan gick jag och elin ut för att äta. fick lite sponsor av mina kära päron som gör att jag kan lyxa till det med lite god mat och ost (ost i kylskåpet igen, check) men ingen alkohol. det ville de inte sponsra till.
vi gick till ett ställe där dom hade 50 % på mat varje måndag vilket resulterade i en stor delad talrick med massa olika tacos tillbehör. till det drack jag en virgin (alkohol fri) drink som var i smak av jordgubb banan och lime. alltså helt otroligt utsökt.
gick sedan förbi linda på pubben och fick gratis cola och sa hejdå till agnes som ska på semester i en vecka.
sedan vart det handling & fylla på mobilen.

Imorgon blire stiga upp tidigt och dra till oxfordstreet för att kolla om kläder. sedan blire hem, säga hej till arvin som kommer och bor med oss i veckan och sedan dra till jobbet. efter jobbet drar jag linda klaudynia monica och rafael en bit utanför london för att fiska. eller göra någonting men vet inte vad. utrycker jag mig rätt nu pappa ? nej vi ska då partaja lite. ta något glas vin och sedan mingla runt med den polska maffian.

Låt mig inte falla djupare nu


Jag gillar ingen egentligen. men jag gillar dig.


Jag Linda & kladyniah på förfest på pubben =) jag drog ner kring 10 & satte mig vid baren. en timme senare hade jag blivigt bjuden på en sambuca shot, en dubbel smirrnoff och en malibu av några killar. sen slutade de andra och då drog vi fram rose vinet.

sen åkte vi buss in till city där vi träffade Monika (kökschef) och Rosanna som hade festat med sitt jobb också!



HAHA och sen såhär dagen efter märker man killen i bakgrunden




HAHHAHHAha roligaste bilden denna kväll



så vi vandrade runt på piccadilli och soho medans andra fick ligga haha

Sen ringde vi (rosanna fick prata för jag hörde inget) david och max så tog de en buss i en timme för att komma och möta oss på picadilli. vilket då förklarar telefonen på varje bild..


sen åkte vi cykeltaxi med monica som hon betalade :) var sjukt kul med massa musik och så.



Aja hur som helst så gick vi inte ut. vi vandrade bara runt kring picadilli och soho. hängde och pratade med folk. Haha monica berättade idag att några killar kom fram till mig och frågade om jag ville ha gratis biljett till en nattklubb och att jag bara hade svarat "jag har redan en" då fråade dom jaahaaa till vars? "mc donalds" hahah. lite senare när de sen frågade vars vi skulle senare så svarade jag "subway". blev dock inte donkan eller subway utan vi gick och mötte max och david (några killar vi träffade några helger sen) och sedan gick vi hem, satte i Lobbyn ett tag och sedan blev det buss en timme för att köra efterfest. Lagom sliten vaknade jag 10 tog underground och kom hem 10 över 11. gjorde mig klar, köpte frulle och gick sedan till jobbet en halvtimme försent. fick trotts det sluta en halvtimme tidigare för agnes =) älskar att jobba med agnes och monica (älskar att festa med monica och kladyniah) för man står bara och pratar, dricker lite pepsi och chillar.
Imorgon är jag ledig. tack för de.

Efter en lång arbetsdag förfestar jag och ros här i läggan och sedan blire gratis dricka på pubben, staffparty & utgång!


några helger sedan när livet också lekte med spade och hink. en stor hink. med inte saft.

Ångesten släpper lite när....

- två killar kommer fram och beställer jägerbombs. en av killarna är jätte trevligt vilket jag säger till linda på svenska heheh (det är typ det bäst som finns). andra gången jag går förbid dom tar den här trevliga killens kompis och säger till mig "my friend finds u very attractive, do you want to go out with him" efter fem minuter har jag fått nr och även sett till så vi ska dra en dubbel date med linda. två polis män. yääääeeh.
- blir bjuden på en ginnes (?) av världens snällaste kille
- får en godnatt puss heheheheheh dock av en 30 plussare ?
- kanske blir spännande planer på söndag
- jag älskar alla på mitt jobb på fredagar. alla är glada och fulla hahaha.
- imorgon är det staff party. woho.


Varför går jag ut? jag vill bara komma in.

har tagit två resorb som inte hjälpte ett skit och mitt ansikte ser ut som ett knä.
och när man kommer hem klockan 6 på natten och vaknar 11, ja låt mig säga att jag är rätt sliten.
en ung party tjej (trodde du ja) i en gammal kvinnas kropp som just opererat höften.

men ack vad kul jag hade igår. Jag och elin gick ner till pubben, träffade några stammis killar som är hur snälla som helst (de bjöd på dricka, måste jag säga mer?) sedan fick vi skjus in till stan där vi träffade Usman (en kille som fixar in oss på clubbarna väldigt billigt) som ledde oss till pent house. åka hiss upp i en stor pent house våning med ett gigantiskt dansgolv.
där träffade jag såklart, MANNEN I MITT LIV. ja inget skämt. söt, SNYGG, snäll, bra på dansa, snygg klädstil, snyggt hår SA JAG SNYGG? så ja vi dansade lite pussades lite och när han sedan frågar om mitt nr så vi kan hitta på något någon dag vad säger amandadumfan då ? jo jag kan inte mitt nr utantill. gaaaaah hade mobilen i väskan som var i garderoben & jag trodde väl att jag kunde ge han det sen men sen tappade vi bort varandra... men amanda? ge han en penna så han kan skriva hans nr på din hand, visa han din face book eller vad som helst !!!! hur svårt ska det vara ? nej nu har jag gått miste om the guy vilket resulterar i att jag måste vara på pent house varje dag jag är i London.

efter några jätte trevliga tjejer, massa dans & drinkar gick vi ut från clubben & där träffade vi några stekar killar som bodde 10 min bort. så vi följde på efterfest när de betalade taxi. men som sagt, stekare inte min grej. jag och elin stack då därifrån typ kring 6 efter lite musik och snack om skolor i London.
tog buss hem, käkade frukost på mc donnalds & hoppade sedan i säng.

what a night what a night. som dom säger på jobbet "party bitch"
på tala om jobb börjar om två timmar. staff party lördag (ska typ på gay klubb med tjejerna ? nej tack snälla pent) och såg just ett mail från subway att dom ville att jag skulle jobba där. haha.

Nu drar jag och ELIN ut och DANSAR


Planen är

FÖRFEST HEMMA med go bacardi
.
FÖRFEST PUBBEN med gratis drinkar från linda
.
UTGÅNG on and on ? eller tiger tiger ? hmm...




Gårdagens bilder från trafalgar. när linda tappar sin stabucks choklad så att jag fick bjuda på mina pommes. hatar ungarna som skrattade.




Tillbaka till greencoat boy utan luggen som är ledig :( men det är jag imorgon och då är det typ fest




Livet är absolut bra

Jag laddar hem paradise hotel. får käk på jobbet (världens godaste sharing plate med lökringar, tacotallrik, kyckling vingar, friterad potatis osv) får balonger att ta hem, blir utbjuden på dejt igen (dock av en förtio åring denna gång) & dricker litervis med cola.

och just ja... imorgon äter jag och linda lunch trafalga sqear & shoppar sedan på oxford.

Det kliar i mina fingrar

jacka 200 kr. två par örhängen 100 kr. sockar 70 kr. sminkborstar 15 kr.
Camdenmarket fynd.
nu walk to topshop.
måste få det att sluta.
lång tröja, 550 kr.

Idag drar vi till camden market (världens bästa ställe) igen men denna gång följer även ros =D


Vi slängdes ur en flygmaskin , vi satt i en livbåt på ett stort svart vatten. mörker ta min hand.




när allt annat bleknar för en stund







Bilder från gårdagen.
började med förfest här. sedan pratade vi med en kille som lovat mig en super bra klubb och till slut blev det klubben on and on som var ett sjukt stort ställe med tusen dansgolv och tusen folk.
träffade först en kille som skulle bjuda med oss på flat party plus sedan club gratis men vi hade bara varit där en halvtimme så vi sket i det. sedan dansade vi och tjoade på. sen så tappade jag och elin bort linda ros och elias tyvärr men hittade sedan några killar & tjejer från grönland som bjöd på dricka och dans. vi dansade sedan på soffor med andra tjejer. vild kväll, ja. men skulle inte sluta där. på vägen hem träffade vi några killar som spelar i ett band här i london som bjöd oss på efter fest men vi gick i stället och kollade big ben med några göteborgare som sedan gick förbi våran lägga hem så vi fick sällskap hem.
en sjukt rolig kväll med andra ord!!!!!!!!!

my drinking is killing me/// robyn gånger två

Som min gamla vän robyn brukar säga "you can cry when u get older"
yes box. nu skrattar vi, drar i oss lite product of sweden (cider whaaaatt) och drar sedan ut på klubb.

skrämmande

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp
Jag har vart kär men där jag är finns inget hjärta att ge bort
Jag saknar ord. Jag saknar tankar dom jag har är gamla
Användna på mörka platser som jag hellre glömmer än har kvar
Vi skulle setts i London men du hade busat bort ditt vett
På tiotusen meters höjd spydde jag på en toalett
Nåt slags rekord är satt i att fly så långt bort från sig själv man kan
Härlig bloody Mary blev förfärlig när allt tog slut i den krasch
Där jag gick sönder o gav bort mig själv till andra bit för bit
När jag var klar fans inget kvar. Jag vände inåt o kom ut
Som nånting nytt nåt ljust jag hade velat visa upp för dig
Men du var färdig klar o vidare sa ”tack men nej”

Det här var åren när jag sa JA till allt utan förbehåll
Det ledde bara till problem som var långt bortom min kontroll
Linjen är tunn o alltid nära till allt som är grönt o grant
Rim o reson. Bot o bättring. Ge mig en chans till jag kan
I sena nätter efter fester tänker efter vad är sant
Klumpig ful o fumlig slog mig matt för att jag inte fatta att
Jag aldrig kommer att förstå nånting livet bara blir
Det skrämde andan ur mig sen gömde jag mig i ytterfil
Din nya kille är smart o pratar fort med svåra ord om allt han gjort
Jag muckar gräl med allt det där jag också vill men inte törs
Först efteråt blir saker klara varför ska det vara så
Om några år kan vi springa på varandra o säga så illa kan det gå

Aldrig rätt tid. Aldrig rätt plats.
Det kommer aldrig finnas nåt som heter rätt tid rätt plats 

Jag ser tillbaks på mörka moln som heter ånger sorg o skam
Dom kanske krossar mig en dag men till dess var det jag som vann




Ligger i en ensam mörk lägenhet under täcket lyssnar på musik där texten stämmer skrämmande bra och får dåliga besked från andra sidan havet

Jag saknar, älskar och önskar jag var hos hemma hos dig.
Jag ska nu tränga bort alla instinkter om att jag alltid ska förvänta mig det värsta & sluta oroa mig som en ensamstånde mamma som sitter uppe och väntar på sin enda son som är fyra timmar försenad hem från en fest.
för allt kommer bli bra. va inte rädd.

Vi kör bara förbi. vi kör.



Elias flyr från skogarna till storstan och kommer närmare naturen




När tiden går för fort



GODMORGON.
Denna morgon (ganska många timmar sedan) började för mig med en plan om att jag och elias skulle gå ut och fota lite. vi fotade massa i parken. fick sno en bild från elias blogg nu dock för att jag får inte in mina bilder på datorn. arrgghhh men kommer sen =)
sen blev det jobb som började jobbigt och tråkigt men slutade med bjudande från världens snällaste kontors killar på jägerbombs & att ros och elias kom och käkade :) vart nåde sugen när dom beställde världens goaste mat och fick gratis efterätt. att jag gav dem gratis öl, ja det är en annan sak ;D
kvällen slutade med att jag blev våldtagen... men typ
en kille med världens snyggaste jacka kom fram och frågade om uteställen och såvidare. slutade med "you got a sexy accent" till "do you want to follow me now for drinks?" när jag sedan sa nej tack för jag måste hem med mina vänner gick hans vän på linda för att fråga om det fanns någon chans lallalala.

Imorgon ska jag då sjukanmäla mig.. ja vet jag är dum mot min chef men jag vill heldre spendera tiden med mina vänner och gå ut nu när elle brelle är med (SKYLLER ALLT PÅ DIN SNYLTARE). så en lååång sovmorgon väntar mig efter många kvällar med allt för lite sömn.

ULRIKA MILLA OCH CIA !!!
Jag saknar er hur mycket som helst och när jag kommer hem ska jag ta bilen och komma och hälsa på =) kramar på er!!

Och jag måste höra ditt namn & din röst. Jag undrar om du hör min tystnad.



Världens bästa dag. världens bästa ställe.









Världens bästa dag.
Jag elias och Linda tog tunnelbanan ut till camden market där vi alla fyndande.
Elias skor & jacka. jag jacka jeansshorts och örhängen & linda jeans ryggsäck och linne.
Vi åt världens godaste mat & satte oss sedan i världens skönaste soffa och rökte vattenpipa (förtio kr var) i säkert två timmar. jag skulle kunnat sitta där i tio.
Bilderna är tagna av elias med hans super kamera. måste dock säga att det ser ut som jag har en liten bäbis i magen på sista men för att göra alla där hemma besvikna (som om jag inte redan gjort det med vattenpipa hehe) så är det bara min hand i min ficka. LÄS FICKA.

Sen blev det jobb där man fick servera massa fulla män i 50 års åldern som skriker "bombmeeee baby" när dom vill ha en bombadeir. även bjuden på två cigg av en kille som är kär i mig. HAHA trodde jag ja för när jag kommer hem och accepterar hans vänförfrågan på facebook har han tjej. men det gör inte mig något, jag och sailor jerry sprit går ändå inte ihop och det är hans "det vanliga". skulle dock tackat ja till erbjudandet om ett kvällsmål på mcdonallds. min ost är ju slut :( buhu.

En sista kul sak innan jag ska försöka sova; jag och linda pratar på facebook (eller hon pratar med mig)
Linda:
alltså
är det inte nog med att vi bor ihop, jobbar ihop
kollar poå exakt samma kläder
på affärer
nu chattar vi på facebook rygg i rygg?
fuck you

Sov gott baby. ska sparka dig i ryggen i natt. kramizz

Dina läppar, din hud, din lukt & dina ögon. så fort jag blundar vad fan ska jag göra.

Elias kommer till pubben & får ett glas öl av bombadeir. en mörk lite halv varm brittisk öl. han tyckte inte det var äckligt och rosanna var bara glad.
jag och linda får sluta tidigt och ha utsläppt hår för agnes.
jag får svårt att sova igen. och i morgon ska jag upp tidigt för då drar jag och LO till camden (bästa stället på jorden) med massa nyutagna pengar i fickan. halle- vadå?
fick även prata en sekund med pappa i dag på skype för att det laggar sönder. han fick iaf sagt att han var stolt att han lärt mig göra palt. nu i efterhand blir jag ledsen.

ska bara lyssna lite mer på steget på spotify (tack söt jenny för tipset, miss u) äta en ost macka (JAAA JAG LYXADE TILL DET MED OST) och dricka en pepsi max.


Musik klockan tre på natten



Måste lägga ut denna som sara gjort för det var typ det finaste jag sett & hört !!!!!


när hon dansar fram på verandan medans radion är på lägsta volym









Bilder från världens bästa ställe. camden market.
Idag har jag & luggen jobbat.
i slutet av kvällen frågar agnes jag och linda om vi vill ha en drink? nej säger vi och hon säger fuck U girls.
Imorgon kommer Elias för att bo här i våran "flat" med oss i en vecka. Två grabbar från mitt jobb berättade då att från elias sida (en etta med fem tjejer) är det "if calsberg would make flats that probably would be the best flat in the world".
men först ska jag och linda och fixa bank, kolla köpcentret som tydligen finns 10 minuter härifrån där dom har karamellkungen? & sedan jobba.


SVAR FRÅGESTUND

Brappapap:
Vad jobbar ni alla med?
vad heter alla 5´s personliga bloggar?
hur fixade ni boende och jobb i London?
hur trivs du i London?

Svar:
Jag och linda jobbar på greencoat boy som är pubb+ resturang. Madde jobbar på en resturang kallad the loose box som är lite finare resturang. Elin och Ros jobbar i klädaffär. Elin på karen millen som är en liten affärs yta i ett köpcenter kallat house of fraiser. Rosanna jobbar som kassörska på Zara. Alla jobbar innom en fem minuters promenad från våran lägenhet :)

Rosanna och madde delar blogg och den heter: niarbaraavundsjuka.blogg.se (vilket är ett skämt namn för er som inte fattade det) lindas blogg heter: jagvillhallting.blogg.se & Elins heter: eelinlindahl.blogg.se

Vi fixade lägenhet genom gumtree.com där vi hittade en annons på våran lägga. den ägs av ett företag och inte av privatperson. så vi mailade + pratade i telefon och fick sedan gå på visning när vi kom hit. föll pladask skrev kontrakt and here we are hehe. Jobb fixade vi genom att gå ut och snöra cv:n i tusen människors face. okej vissa personer som rosanna behövde bara lämna ut ett ? medans andra lämnade typ tjugo. alla fick samtal om intervjuer and here we are hehe.

JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR LONDON. staden, människorna, kläderna, utgångar osv osv osv. jag trivs i att allt är i rörelse hela tiden, staden aldrig sover och att man alltid kan hitta på saker. känner mig dock lite stressad för att hinna med allt jag vill göra + jobba så vi får se när jag säger upp mig.


Eva-lis:
Är borta bra, men hemma bäst?
VAD längtar Du mest till?
VAD längtar Du mest från?

 Svar:
Haha hemma är ju alltid hemma. man känner sig bekväm, trygg och mår bra hemma medans borta är det spännande men lite mer av en utmaning. om jag skulle få med mig allt av mitt hem (vänner familj rummet lalla) hit så skulle jag säga att det var bäst här. kan inte svara bättre än så.

till, THAILAND OFC !!! jag kommer hem, är hemma två dagar och sen får jag fara till thailand i två veckor med min älskade familj. jag längtar också att få hinna träffa mina vänner innan jag far.

mest ifrån, att bo så här trångt. jag läntar mest ifrån känslan att man aldrig är ensam.


Anonym:
vilken familjemedlem saknar du mest?
fått ligg i london baby? HAHAHAHAH

Svar:
min skatt !!!!!!! saknar min lillasyster så mycket så jag dör.
hahahah det ska jag berätta nu baby ;) svaret är nej. vi har regel att vi inte ska ta hem killar till lägenheten (inge efterfest eller nått sånt) plus att inte fara hem med någon för säkerhetens skull. sorry att göra någon där ute besviken men vi måste vara lite "better safe than sorry" nu. (dock så säger linda nu; jag tror någon gång kommer någon följa någon hem. om du säger det; LOOOSY GOOOSE)

Agnes:
hur länge planerar ni att vara i london?
längtar du hem till byske och skellefteå eller känner du "aldrig mer en liten håla i norrland"? :)
är livet i storstan som du hade trott och tänkt dig?

Svar:
Vi har faktiskt bokat hemresa redan. den 9 december drar vi hem till kalla byske för att jag sedan den 12:e ska dra till thailand. om jag drar tillbaka, ja det beror ju på om det är "something to come back for".

Hahha håla. Jaa byske och skellefteå känns verkligen som en liten kall håla motför detta. men jag ser lite charm i det också. Jag saknar att man känner så mycket människor i skellefteå, man vet vilka mat ställen man gillar vilka klädaffärer osv. jag saknar friska luften och att man faktiskt kan ta en prommenad i skogen där det känns lite mer naturligt att se en räv än på gatorna här. Jag saknar det, det gör jag. jag skulle vilja bo på ett liknande ställe (tror jag) när jag ska slå mig ner. men nu vill jag bara ha storstad storstad och asien. men min vilja ändras ju hela tiden, igår ville jag kunna spela gitarr idag piano.

ja rätt så fast det går tusen gånger fortare. allt går i super fart, stress och ännu mer stress. dock är det mer obehagliga saker än jag trott; strippklubbar helt öppet, maaaaaasssooor av kvinnor i burka, uteliggare utanför våran lägenhet osv osv. jag får nya överraskningar som jag aldrig väntat mig från London, både gott och ont. 

Rosanna:
HAR DU SETT LINDAS DOSA?

Svar:
NEJ !!!!!!!!!!!!!!!

Angie:
Vem stökar ner mest? ;)

Svar:
hahhaha både linda och elin säger MIG. whaaaat (måste ändras på innan mamma kan säga I TOLD U SO)
jag säger; alla som äter gröt. äckliga jävla gröt tallrikar som är i disken får mig att spy.

Sara:
har som ingen fråga, men det är ju roligare att skriva att jag inte har det än att ba tänka att jag inte har det!!!!!!!!!! hurra!!!!!! för dig på din födelsedag!!!!!! hurraaaaaaaaaaaaaaa eller jag har typ en, vad skulle hända om du får slutt på diabetesmedicin? altså kan du ba fixa ny i London eller?:):):):):) kram!!!!!!

Svar:
Hahhahahha sötsara!!!!!!!! tack för grattiset.
haha diabetes medicinen ja. vet inte om jag kan ta ut insulin här men troligtvis. men i fall jag märker att det börjar ta slut ska mamma och pappa skicka mer med posten. och i fall jag nu får helt slut och jag inte kan fixa nytt jaaa... då hamnar jag i koma och dör ;) mohahhahah
Kram på dig !

 Elias:
1. Hårdrock eller psalmer
2. Vara förkyld eller tänka på döden
3. Brakedans eller balett
4. Om du fick ett barn vad skulle det heta då
5. Sjunger du på toan
6. Vad är det snuskigaste med dig

Svar:
1. hårdrock (men inte klockan 3 på natten pappa!!!!)
2. vadå tänka på döden ? hur länge? i fall det är en halvtimme så sitter jag heldre och tänker på det än att sitta med en snorig näsa.... elias !
3. haha den var ju svår. brake är ju coolt att kunna ute på klubb osv medans balett är fint, man blir sjukt vig osv osv. amen får väl säga brakedans som mitt "slutgilitga svar" "du har nu en miljon kronor" tack.
4. Oj har många namn. Svea, Ingrid, Amalja. ja osv. bara tjejnamn för jag vill ha tjejer (som jag kan uppfostra att bli riktiga bitterfittor som jag hehe) men när det väl kommer till att jag ska börja tänka på namn ska jag gå och kolla på kyrkogården. ja det är sant. dom har tusen fina gammla namn som jag ska sno. no mercy.
5. haha inte när jag sitter på toan ? men i duschen sjunger jag.
6. ELIAS !! du ska bli fastbunden i en stol när du bor här. nej men seriöst om det fanns nått sjukt snuskigt med mig skulle jag nog inte skriva det här ? linda säger: att du aldrig har bh under linnet men vafan ? det är ju det skönaste som finns.

Sophie:

1.vad jobbar alla med?
2. vad tjänar ni?
3. uppstår det bråk mellan er? med tanke på att ni är 5st(?) tjejer i en liten lägenhet.
4. har någon av er hittat kille/något ragg so far?
5. och en sista fråga, dock ingen londonfråga. dina ögonbryn: målar du dem eller är de naturligt mörka? på bilder ser de ut att vara väldigt mörka och markerade iaf. jag tycker det är assnyggt med markerat men kan fasen inte få till det själv... kan du inte visa eller ngt?!!! vore guld:)

 Svar:
1. kolla längre upp :)
2. alla tjänar mellan 6 och 10 pund så lönen är ju sämre här än i sverige men sen varierar det ju lite med dricks och sånt också :)
3. hahha nja det händer ju att man blir lite små irriterad på varandra och så men vi är väldigt bra på ha familje samtal osv ;) hahah vi är ju sådanna kloka tjejer.
4. haha ros och madde har ju boyfriends. så det innebär att jag linda och elin är singlar & nog har vi alla träffat fina boys nog. att det har gått till dejter nyktert är en tidsfråga fortfarande. hehe
5. haha den frågan är jag van vid. helst här. ingen här målar typ ögonbrynen och jag har fått tusen frågor om de är tatuerade. men så är det inte utan jag har bara den mörkaste pennan från make up store som jag målar konturerna med och sedan fyller i med en mörk ögonskugga från make up store. visa ? hm. vet inte riktigt hur jag ska göra. jag målar ju bara efter min form, gör till en liten böj och sen gör de mörka mörka mörka :) dåligt svar eller ? :S

Linda:
Vem tycker du mest om?

Svar:
inte hon som har lugg, går runt i trosor hela tiden, lämnar sin klippna lugg på handfatet, sponar en på natten, äter upp min tandkräm eller kallar mig bigmama och kräver kramar hela tiden. henne gillar jag inte alls.

Nyfiken:
1. Vem av er längtar mest hem?
2. Vad längtar var och en mest efter hemifrån (typ mammas mat, pappas skämt eller syskonens bus)?

Svar:
1. Oj vilken svår fråga! man kan ju tro att det är jag för att jag gråter varje gång jag skypar med min familj..... haha ! men tror nog att alla längtar lika mycket. eller inte längtar hem utan bara saknar vissa saker hemma.
2. alla saknar olw chips, godis och knäckebröd hahahhaha.

-:

vad är det första du kommer att göra när du kommer hem?
vem saknar du mest?

Svar:
fara hem, kramas med min familj. äta svensk mat. landa.
som sagt skatten! men jag saknar hela min familj super mycket även alla fina vänner i norge och sverige!!!

Emma:

jag kan fråga hur mycket som hälst!!
VARFÖR träffar vi aldrig av varandra och skypar, tror vi måste skaffa en skype tid!?
Min största fråga är om det går utmärkt och ringa till ditt london nr imorgon !!!:D
Sen måste jag får säga att det sUger att d inte är hemma på din födelsedag så att man får fira den med dig! :( Men förhoppningsvis så har dina room mates planerat en bra dag!! :)
Saknar er! puss

Svar:
jag VET !!! jamen i veckan jobbar typ jag och linda varje dag fem till 11 så kanske före det någon gång ?
och det går super bra att ringa mitt engelska nr men det kostar ju endel :/ men skulle va kul om du gjorde det ändå ! nu i efterhand.. hehhehe
tack för alla grattulationer fina du !! saknar dig jätte mycket !!!

 


Jag hittar en ny passion, veg sushi & finner mitt paradis. Camden market där jag köper skor för fyrahundra rikstaler!



Jag flyr söderut när hösten kryper in men jag kommer ingenstans



Som jag sa. AJ! Dissapointment = expectation delat i reality. den som ska vinna. hinna först.






Efterlyses du som log så fint och hade en svart mössa

Jobbade 5-11 ikväll. med bara agnes.
=
hon står och hånglar med en tjej hela kvällen. jag får ta hur mycket pepsi jag vill. får en natcho tallrik och sitter ner och ser tv när jag inte behövs. med andra ord = lugn kväll.
sen träffade jag även killen i mitt liv (typiskt när man är bakis och äckligast i världen). han hade grym stil var sjukt snygg och från sverige. vi snackade ett bra tag men sen drog han :( måtte han komma tillbaka.

Annars då ? jo har mått skit hela dagen. mått som jag förtjänat (säger det bara för att linda hatar utrycket, in your face bitch) igår beställde vi pizza som vart deliverd till våran dörr. sedan drog vi in mot regen street där vi gick ut på en klubb kallad lux. där fixade en svensk tjej vid namn ann in oss gratis + att vi fick ett eget bord med dricka. den största vodkan jag sett. blunda nu mormor. vilket gjorde så att alla vart lite fucked up. sen gick vi hem och somnade. så vitt jag vet ? kanske sålde min njure på vägen hem eller nått. kommer aldrig få veta. en sak är då klar; att jag borde ha lås på mobilen när jag är full. vad tänker jag på när jag ringer en kille som jag träffat förra helgen klockan 4 på natten? pinsam är du amanda. pinsam.

Och förlåt alla trogna gulliga läsare hehe. jag hann inte svara på frågestunden idag. får bli imorgon eller för att inte lova för mycket kanske övermorgon. för imorgon (JAG ÄR LEDIG) ska vi och fixa insurence nr och sedan gå på marknad. jag är taggad. ska dock stiga upp kring halv 7... fy fan. men vill inte gå och sova. för då kommer jag tänka. och då kommer det göra ont. aj.


Mamma jag är trött och jag önskar att jag kunde flyga





Bombay Bicycle Club – Flaws

Den nya klänningen från topshop



LINDA

HEEEEEj vi firar amme ikv

Efter världens godaste pizza går vi ut och firar. jag har klänning, känner mig som en.... tjej? och lovar att jag ska svara på frågestunden imorgon <3


ROLIGA SAKER SOM HÄNT PÅ SENASTE

-när jag skulle köpa alkohol i dag på affären visade jag mitt legg. då säger kassörskan "oh my goooood" jag bara what ? hon bara "u look so much better on this picture. där står jag i mjukiskläder, utan smink och fett hår. tack.
- igår såg jag en räv utanför pubben. ja det är sant, det springer runt rävar i London. var dock mindre roligt när jag var tvungen att skrika åt tre killar att låta räven vara. jävla djurplågare.
- agnes på vårat jobb grindade mot linda idag
- för en timme sen firade alla arbetskamrater min födelsedag på 3 shot och en drink (vilket gör att stavfelen nu kan vara mer än vad dom brukar) odil (som sa förlåt typ tre gånger lovade även staff party wweeeeiiii)
- hade världens roligaste kunder som ville lära sig svenska.
- det roligaste: jag ska jobba i morgon klockan 11. så godnatt london halv 1. big ben slår snart så; i säng med dig amme.

hundögon en liten tår i ögat och många besvikna ord

Började dagen med att gå till jobbet för att äta en taco tallrik med linda.
det slutade med att jag köpte en klänning på topshop, fyra corona+ lime och en stor smirrnoff.
vad bevisar det ? jo att om man bråkar lite på sin chef så får man ledigt. HAHA love odil alltså.
SÅ middag & firande i morgon av min födelsedag ;)))))))



DAGENS FIRANDE MED MINA FINA VÄNNER, TACK !!










1. LINDA HÅLL DIG BORTA FRÅN MILITÄRER FÖR FAN!!
2. typ en av jordens bästa ställen
3. lunch elin och linda (:
4. lejon back
5. HAHAHAHAHAHAHAHA
6. vi tre framför lejonet
7. 2
8. "födelsedags tårtan" blev bubbelgumglass

HA DET NÄRAN AMANDA !! T19. 19 bast. I was nineteen. 19 höstar.


Det firas på dagen (jobbar kväll) med att äta lunch och bakelser på lester squer (på ett lejon)
med Linda och elin =) sedan shopping.

FRÅGESTUND YEEEES!


tänkte ha en frågestund om London baby.
om nu alla som läser skriver minst en fråga så får vi ihop det till minst 100 frågor så come on.
ni kan fråga vad som helst. från vem av er är svårast att sova med till vem som tjänar mest pengar?
så skriv skriv skriv

Så var denna helg & morgondag förstörd. kanske dags att säga upp sig? även om jag måste erkänna att bilderna är sjukt mysfina.




Jag och linda börjar klockan 5 i kväll och jobbar till 11.
som torsdag och fredag 
för vet ni vad? jag kommer tydligen inte få ledigt på lördag.
är så ledsen & arg så jag vill kräkas, gråta och till och med vara så barnslig som att be pappa och mamma skicka en t-shirt hemifrån för lite doftande stöd.
vilken födelsedag va....

What do you feel when you see all the homeless on the street? they are building a bed out of a cardboard box. Can you even look me in the eye and tell me why?


Dagens shopping (imorgon blir det nog mer när vi drar oss bort mot harrods området)





1.  this is a original vintage garment. it has been restyled + recycled by SERCH + RESCUE to not only give it a new lease of life but also provide you with a unique + environmentally friendly item.
2. skjorta från topshops vintage avdelning. 35 pund. läder axlar, svarta armar. rutig röd snygg.
3. röd mössa som jag redan visat från urban outfitters och en bh från samma ställe 22 pund.

När solen går ner skiner den upp skraporna


Sitter och äter pasta med tomatsås i min nya röda mössa (urban outfitters 100 rikstaler) & köper sedan 12 cola light burkar för 15 kr.


Du vet ingenting om mig

Blev utbjuden på date igår på jobbet. av en 25 årig militär doktor. men jag använde mig av "jag har en pojkvän i sverige". skulle ha gjort det när två 35 åriga killar kom fram till baren också...
det sista odil sa innan jag gjort allt, stängt allt och jobbat övertid (för att han bara går runt och klagar på att han är förkyld och då går upp till kontoret och sover) var "ha så kul på din lediga dag imorgon" OCH OJA det ska jag. nu begär jag mig mot oxfordstreet för att shoppa sönder mig själv. ja en lite tidig födelsedags pressent till mig själv. tack amanda. varse amanda. du förtjänar det. ja det har du rätt i.

På med arbestuniformen och sätt upp en svans din slav


Jag som aldrig skulle bli äldre än 18. peter pan hitta mig någon gång då!

Kan inte fatta att jag fyller år på torsdag ? det slog mig för två dagar sen.
Jag har redan haft kalas för släkten hemma, kommer inte få några presenter här och jag jobbar på min födelsedag (alltså torsdag 4 till 11)
så nu KANSKE jag får ledigt på lördag (OM min chef finner att han är snäll på något sätt) har ni hört mitt schema btw? ledig i morgon och sen jobbar jag 16.00-23.00 onsdag-lördag.
i fall jag då får ledigt ska vi gå ut och äta på resturang och sedan fira med några glas.

förfesten i köket i våran luke house flat




puss sov gott

hemma efter världens roligaste bästaste kväll. kär. glad. ont i fötterna. ja ni vet hur det känns.
nytt nr på mobilen och jag lyser bara.
kommer jag lysa lika mycket i morgon klockan 12 när jag ska och jobba? jaaa tror inget kan förstöra det här. haha jag menar verkligen HA HA.

Förfest i köket


äter tacos, skypar med m&p och gråter lite för att sedan går vi ut på londons dansgolv!


Och just ja; dansa till World Cup All-Stars – Frisky (Made Famous by Tinie Tempah)

CHRISTER & BIRGITTA RING MIG I MORGON

så ska vi få disskutera om vad som är bäst för eran så kallade "Lilla baby dotter"
oskuldsfull, ingen looosy goose gömmer hon sig bakom den där tjocka luggen
Men ikväll? VAD HÄNDER?
jo först och främst klunkar hon rose vin med våran lesbiska kock på rasten
och sen blir hon helt galen när två militär killar kommer in på pubben
först kunde jag erkänna att en av dom var grymt het i sin uniform och jacket i ena ögonbrynet
men när han sedan har ett på andra också blir det grymt tillgjort
att han sedan drar "jag ska till afganistan imorgon" sen när vi pratar med honom och att han raggar på alla tjejer på pubben bevisar kanske att han är en looosy goos looking for one night?
men nej linda har pratat sen vi slutade om att hon ska flytta till afganistan
så jag knyter fast henne vid bordet, hotar att hon ska få vara med i krig med mig (kvinna mot kvinna mittbena mot lugg) och ja, förbjuder henne att gå ut imorgon.
hennes föräldrar är nu stolta.

Det finns svarta svanar i parken och dom är inte den fula ankungen


Och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser. Och hundratusen röster skriker efter något mer.

Gårkvällen var galen på jobbet ; vi serverade typ 500 personer på öl, vin, drinkar ja u name it mellan 5 till 11. de fick tom ringa in mer personal (lånade från the albert) och då träffade man på en 19 årig samhälls kille från västerås som bott här i två månader (: även en tjej från south africa som snart skulle dra vidare till tyskland. hur som haver (barnen kär) kom jag och linda hem tjugo i 12, såg idol och försökte sedan sova. vilket resulterade i att vi sov till halv 12 idag. nu gör jag mat sen ska vi dra ner och handla, slappa framför datorn och sedan tillbaka till jobbet klockan 5 ! Jag ros och linda= mamma pappa barn (med en handikapp skada och lugg)
 hard working women.

Två nya läppar


RSS 2.0