JUST JA

Linda har tappat bort min ipod, jag blev av med mobilen igor och ner linda nattbadade och lemnade kameran po stranden blev den overskold av en vog och funkar inte lengre.
so imorgon moste vi kopa en ny kamera, om nogon vill mig nott kan ni no mig po lindas telefon och jaa. vi er fan semst i verlden men jag bryr mig inte

Backpackers house

JAG ER AS LYCKLIG
vi bor i verldens besta hostel der alla er jette trevliga
so igor treffade vi en brittis kille som heter chris och er 31 som reser sjelv, so han foljde oss ut po middag po verldens godaste vegetariska stelle med pesto och avokado blandning med kyckling potatis och massa gronsaker. sen drog vi och festade po en pubb med massa folk fron australien och kiwi, sen gick vi vidare till en annan bar och festade med nogra andra austrailjernare och tvo svenska tjejer vi treffat her tina och helene. sen blev det why not bar med massa annat folk och sen slutade det po beach haloween party po sailor club der vi treffade mattias och joakim so vi hengde med dom, natt badade osv. sen blev det why not bar der jag treffade verldens trevligaste norska kille so vi drog och kekade lite nudel soppa, okte motorcyckel osv. as nice.

so idag drog vi med tvo australjenska tjejer fron vorat hostel , jessica sara, och so foljde chris med ockso till vindpearl som er en nojespark med massa bad saker, karuseller, akvarium och massa coola grejer so har haft verldens besta dag.

nu har vi just etit och ska snart mota upp alla andra po why not bar. tvo till kveller bara ventar po att hojja vorat humor yttligare
nej jag elskar detta stelle

NAH TRANG

seger bara
FEST danskar kerlek svenskar strand som er king verldens hogaste vogor (typ tvo meter som bara dodar en, super kul) natt bad vegetarisk mat
JAG ELSKAR DETTA STELLE

WHY NOT 2

SKORNA var kjempe fina!! alltso so otroligt jevla snygga so jag dor.
och sen frogade dom om vi ville sy upp nott mer
skor? veska?
why not!!
so om en timme hemtar jag ut vad jag tror kommer bli verldens snyggaste veska.

haha why not er mottot her i vietnamn. vi har varit po tvo why not barer och ja vi seger in princip: why not till allt. yes man, kalla det vad ni vill.

WHY NOT

Po resande fot. jaja.
nu har vi gjort vora tvo netter i Hoi an och jag elskar detta stelle.
igor log vi bara po stranden och solade, simmade och badade i havet der det var AS hoga vogor. allto typ 2 meter hoga so man var galet utmattad ner man kom till land. men fy so kul.
po kvellen ot vi po resturang (tufu pott, har insett att tufu och ris och soja er det godaste som finns)
och sen gick vi po en bar. treffade matt som vi treffat kvellen innan men slutade med att vi korde ett riktigt jegerbomb race med tvo britter. so vi snackade med dom i nogra timmar och sen drog vi till en annan bar der vi spelade billjard. sen okte vi moped, kysstes i regnet som oste ner och ja hade det so jevla bra.

nu har vi packat vora veskor och ska snart ta bussen till nha trang der vi ska bo i ett backpackershouse och partyt och stranden ska tydligen vara so jevla bra der.
dock har vi stott po lite problem.....

vora veskor er fulla... alltso propp fulla (har trotts det idag snort bort en tshirt och ett par byxor) och dom gor nestan inte igen. vad gjorde vi trotts det igor? JO DESIGNADE EGNA SKOR. bleddrade i kattaloger, kollade olika ferger och materialoch fick even ta insperation fron tusen skor som dom hade i butiken.
och ja det er ju ett jevla paradis so vad gjorde vi ? jo vi bestellde tre par skor var som vi nu ska go och hemta ut...... tre par skor som jag tror kommer vara so fruktansvert snygga. och vad kostar dom? jo typ 300 kr var oich det er ekta leder, dom er unika och as snygga. hahahha jag er galet glad.
sydde even upp ett linne och en longklenning igor som blev mycket bra. kommer anvendas flitigt po utgongar i vietnamn framover.

so nu har jag 8 skor i min veska. fy fan
jag elskar vietnamn

Down in the valley

MEN HALLO DER. LENGE SEN SIST NU.
vad har hent. ja turen till hallong bay var as bra. super kul att paddla kajak, go i grottor och sova po bot. men as skont att even komma till strand, sova i bungalows och eta god mat. vad var det negativa do? JO det var nemligen bara jag linda och sen par. par som var po smekmonad. hehe super kul med massa trokiga kerleks par.... men vafan.

sen drog vi med nattbuss (som var veldigt skont och bra) till hue der vi okte motorcyckel en hel dag och bara for runt och sog massa saker. vi treffade do MR T och JEM som korde och var as trevliga. sen drog vi ut och ot middag som var as goood. forett med vorullar och vitloksbrod med champinjonsos och sen kyckling tacos. sen slank det ner lite ol ockso med lite folk fron england. aldrig fel det heller.

efter att vi snackat med MR T och JEM bestemde vi oss for att skita i voran buss biljett som skulle ta oss till Hoi ann denna morgon och beslot oss att oka motorcyckel med dom istellet. so denna morgon klockan halv otta hemtade dom oss och vora veskor po hostellet, tog oss till ett frukos stelle och sen borjade turen. vi stannade vid strender, uppe po berg och even badade vi just vid ett vattenfall i en jette fin flod. underbar dag. och verldens skonaste killar. jette roliga, hjelpsamma och trevliga.
nu sitter vi po vort hotell her  i Hoi ann der jag brennt sonder mina axlar och ben. buhuu.
snart blire dusch middag och sen kanske non ol. sen imorgon blire kanske strand och sen beach party.

det er so mycket som hender nu. vill kunna beskriva allt i minsta detalj men hinner inte. men det er so FRUKTANSVERT Vackert her och jag er super lycklig.
kram till alla som leser

Det er so monga som man ska mosta sakna hela tiden. priset av att alla er po olika stellen ute i hela verlden.


HOAN KIEM LAKE NGOC SON TEMPEL

HALLO KERA LESARE
om jag ens har nogra kvar. kenns som jag bara skriver massa doligt skit, legger inte ut nogra bilder och beskriver inte ens till helften hur jevla fin resa det her egentligen er. men men.

dag tvo i hanoi har just borjat och jag och linda ska just go ut och ta ut tvo miljoner vietnamska kronor. hahhaha. 10 svenska kronor er typ 31 000 her so det blir en jevla massa pengar.  kenns jette konstigt att kopa en vatten for fem tusen spenn och man bara snor massa lappar runt om sig. hur ska det go ner man kommer hem... hahha

vi ska nemligen betala for dom kommande dagarna. imorgon ska vi fara po en tre dagars tripp till hallong bay. vi kommer oka en stor bot forsta dagen, paddla kajak, oka in i grotter och bara bli helt galna over hur fint det kommer vara med flytande oar. sen sover man po boten. dag tvo kommer vi komma till en privat o der det er strand, apor, berg osv. der man kan bada, sola cykla osv. der kommer vi eta mat, festa och sen sova i bungalos. sen dag tre blire sola, oka bot tillbaka och ner vi kommer tillbaka till hostellet hinner vi typ ta en kiss pause och sen blire hoppa po en natt buss med typ ligg seten och oka till Hue som er vorat nesta stop i vietnamn.

so jag kommer nog inte skriva po nogra dagar ner jag har fullt upp med att leva mitt liv. hahhaha.
igor kollade vi iaf lite saker i hanoi (hanoi er en veldigt annorlunda huvudstad for det kenns inte som en huvudstad mer som en vacker, jette mysig lite mindre stad. kanske er det de att vi er vana med bejing och shang hai men jaa) sen ot vi mat och gick sedan till vort hostell for att fo en timme av gratis ol. slutade med att vi treffade massa americaner som vi snackade med och gick sedan ut med andy och andianna till en annan bar och spelade kort, kekade och drack lite ol. kvellen slutade med att sitta po filtar po vegen med ursprungsbefolkningen, eta lite friterad kyckling och lite dricka som dom bjod po. veldig intressant och cool kvell.
ikvell ska vi fara po en restrurang som heter havana club och eta mexicansk mat. cant waiiiiit. kommer bli as gott med typ burritos, tacos eller vad som helst. sen blir det kanske nogon margarita ockso. wie.

Ha det so bra alla kera. 31 tusen (10 svenska) kramar till alla hemma.

tog i 11 timmar sen anlender vi i Hanoi

Bejing, xian, Shanghai, Guilin, Yanshou & Nanning.
Kina en monad.
Bott po 6 olika hostel.
sett saker som kinesiska muren, terrakottaarmen, alla kenda byggnader i shang hai, risrerraser osv.
okt forsrenning, cyklat runt, shoppat, provat massa nya saker.
forsokt holla oss undan att ha etit hund, krokodil, kackellackor eller nott annat eckligt som vanliga menniskor i kina eter. man vet aldrig om vi lyckats men har nog varit riktigt petiga med maten sen dom har alla djur i smo burar po kinesiska resturanger och vi blir jette ledsna so har inte ens gott i nerheten.

men jag ELSKAR kina. skulle lett vilja stanna lengre och kommer absolut fara tillbaka nogon dag.
men nu seger vi hejdo kina
OCH HEJ VIETNAMN

man kan inte vara po tusen stellen samtidigt

Blir so ledsen att head and the heart bara ska vara forband till My morning jacket i stockholm den 19 november, oslo 18 och i Lund 17. annars skulle jag vara po plats kan jag lova. perfekt tajming skulle de vara med. blir ennu argare att bon iver ska spela i stockholm den 4 november och i oslo den 3. varfor inte flytta upp en och en halv vecka? /moste sluta tenka att allt gor i uppforsbacke just nu. jag er ju for fan i kina och lever livet

Your my wonderwall

Mor fortfarande skit
kenner mig som en jevla myra som hittar en hel picknick korg som den so gerna vill bera tillbaka till myrboet
men nej , jag har lyckats duscha idag. blev utmattad.
jag har lyckats fo i mig tvo smo youghurs och en kiwi. jag borjar mo illa.
och jag har sovit minst 18 timmar.
imorgon ska vi oka tog till vietnam. hur fan ska det go.

Killing me softly

sorry men orkar inte blogga, svara po mail eller nott sont
fick tyverr en sleng av matforgifning igor.
ot nudlar till lunch och sen en lax sallad till middag och efter det borjade jag mo skit
spydde fyra gonger under kvellen och har idag bara tagit mig till soffan po hostellet for att lesa lite bok
linda er nu ute och koper vietnamn tog biljett och ett peron till mig som nog blir det enda jag for i mig idag
men hoppas jag mor bettre imorgon
kramkram

Its just a shallow grave

Nu har vi lemnat yangshou for nanning.
er ledsen efter en till awesome kvell po monkey jenes rooftop bar med westly och alla andra. usa bor, spanjorer, hollendare osv och alla som vistas i baren umgos med alla. 20 menniskor fron olika delar i verlden som er so jevla kung. jag och linda som kallades "sweden sexy girl" visade sig even ega ut alla andra i beerpong, eller okej vi vann mot spanjorerna och forlorade mot kineserna men dom er king, ingen kan fan slo dom tjejerna. fick even treffa po tvo svenskar igor. mycket mycket kul.
idag lemnade vi vorat elskade hostel, lovade victor och jessy (dom som eger det) att vi skulle komma tillbaka och fick verldens kram av jessy der hon sa att hon skulle sakna oss jette mycket.
nu sitter vi po vorat nya hostell i nanning. er rett so fint och vi har hunnit gott omkring i omrodet och kollat. vi blir kvar her till po sondag eller mondag tror jag.

skickar even en grattis kram till teresa som vann med sitt lag best i norrland filmtevling i umeo. vill se videon som finns po youtube men kan ju inte... so for holla ut och se ner jag kommer hem.

Dont come here and say; that i dident warned you

Jag och linda cyklade 2,5 mil igor till en fiskeby och okte sedan bot tillbaka med cycklarna. po kvellen blev det fest, po ett hostell vi hort ska va bra. ner vi kommer dit er baren uppe po taket med verldens besta utsikt. as coolt. der treffade vi ken & jessy som kom fron usa och var och klettrade i kina. as trevliga och jag skrattade ihjel mig hela kvellen. sen treffade vi lite fransmen, lite mer usa bor och trevliga kineser. rolig utgong, nattbad och hemgong klockan otta po morgonen ner man inte sovit ett dugg. cykling i spo regn och nu mor man inte bra.
men ikvell kor vi  igen. fy fan vad livet er bra.

vi ska nu kopa en buss biljett till nanning, sen blire vietnamn
kenns surt att lemna kina faktiskt
men er taggad po vietnamn
PUSS PO ALLA HEMMA

The lions roar

http://www.npr.org/player/v2/mediaPlayer.html?action=1&t=1&islist=false&id=141160618&m=141162512
blir glad att kunna lyssna po musik
sedan min ipod bestemt sig att lemna mig
nu har lions roar entligen kommit ut ockso av first aid kit
kan livet bli bettre

ROLIG FAKTA OM KINESER OCH KINA NR 1

- Barnen anvender inte blojja. alltso po babies. so dom har ett hol i rumpan och framot som mamman holler i barnet och loter den kissa vars som helst. utanfor ett supermarket, utanfor en resturang, i toget, pa alla svenskar osv.
- i kina har dom inte vanliga toaletter. bara po hostel och vissa finare stellen. dom har istellet ett hol i marken der dom utgor sina behov. med stengd och lost dorr? nej. oppen dor och utan los so alla kan komma in om dom vill. vi vill inte det.
- kineser harklar sig hela tiden, siktar och spottar po alla svenskar.
- kineser kan tre ord po engelska: HELLO (vilket dom skriker varje gong dom ser en svensk, hogt.) och BEUTIFULL (ner dom vill selja nott till en svensk eller att dom ska shotta ol (ett annat faktum i kina; dom shottar ol)) och tredje FOLLOW ME (ner dom vill att svenskar ska folja efter dom, vilket svenskarna gor even om dom inte vet vars dom forst)
- Kineser tror att hostel (der svenskar bor) heter hospital. so dom vill gerna hjelpa en att hitta till ens hospital.
- kineser vet inte vars sverige er. so vi er fron och med nu fron norge. for det vet alla vars det er. sender en akkuratt no icke sant till emma monica stina och sandra.
- kineser ser genom ett objektiv hela tiden. vilket leder till att vi nu formodligen finns po en miljon bilder, minst. det gor nog inte en dag utan att minst tio kineser tar kort po oss.
-kineser eter hela tiden. kyckling fotter er populert. och bambu som dom even spottar overallt (po svenskar)


Im moving water from shore to shore

vi har fullt upp om jag seger so
vi bor i yangshou po det finaste hostell man kan tenka sig. det ligger mellan bergen, i solen och massa fina odlingar och natur omkring. vi cyklar i tio minuter genom naturen som er underbar och sen er vi inne i staden. hostellet egs av en brittisk kille och en kinesisk kvinna som er jette bra po engelska och beter sig som voran mamma. det er bara vi och en till tjej som bor po hostellet som egentligen kenns som en stor villa. hon lagar mat ot oss och det kenns som vi bor hemma hos dom. jette mysigt. po kvellarna ner vi inte kan sova for vi se film uppe i vardagsrummet och det er jette mysigt. vi har dock sett tvo doda ormar po vegen och en levande igor natt ner jag cyklade hem och holl nestan po kora po den.... gahhahaha skremmande.
annars so har vi cyklat runt her som tusan. er jette skont och fint men super duper varmt. svettas sonder.
vi har varit i en fjerils grotta, i en grotta der vi badade i heta kellor, cyklat runt i staden och varit po en kvells show som var en ljus show po vattnet, as coolt.
idag forsrennde vi med flytvest och hjelm och det var typ det roligaste jag gjort. AS KUL. man hoppade flog, blev super blot och skrek bort halsen.

paradiset i kina. vi elskar detta stelle.
vi stannar till po fredag for fan. tack och hej.

EN VELDIGT LEDSAM SAK

ner jag kollade po min mobil for tvo dagar sen hade jag ett rostmedelande. kollade det och det visade sig att en malin fron stylisterna(tv serie po kanal fem) hade lest min anmelan och var intresserad av att ha med mig i serien. jag dog av spenning och ringde upp direkt. visade sig dock att dom skulle borja filma i borjan av november so jag skulle ju inte hinna hem. men att dom ville spara min anmelan till nesta or for att dom var veldigt intresserade.

jag hade slengt ihop en as snabb anmelan som jag mest skickade in for skojjs skull med typ nogon random bild fron bloggen. jag trodde inte att de 15 minuterna skulle leda till nogot och vart veldigt glad att dom ringde och var intresserade. fan alltso.
men jag er her nu, det er meningen och jag er lycklig med det. so jag hoppas po nesta or. fan vad coolt det skulle vara. ohhhhh nu blir jag ledsen igen. men ja.... vafan.


jag vet att du kommer vara borta i en long long tid

Idag for jag och linda till Yangshou. bot tur dit vilket var otroligt kul. verldens vackraste flod, smo botar och massa hoga berg. tjurar som simmar i floden, herlig vind och massa saker att se.
sen kom vi till den lilla staden som var omringad av berg och det er typ det mysigaste stellet jag varit po. bode jag och linda foll pladask for stellet och bestemde oss direkt att fara dit imorgon och bo nogra dagar. do ska vi ut po fors renning, cykla runt bland den vackra naturen och handla po mysiga marknader.
so imorgon lemnar vi guilin (vill inte fara fron vorat hostell dock..... elskar alla der alltso)

FODELSEDAG I KINA

Vaknade av frukost po sengen som bjods po av linda
var otroligt gott ner man etit nudlar till frukost jemt och nu fick man bejkon egg och melon mm.
sen drog vi ut po spa dag. forst ryggmassage po ett jette lyxigt spa. verldens skonaste massage, te, soppa och massa lyx. sen blev det fot massage po ett annat stelle men det gjorde as ont och kittlades hahha.
sen blev det tre retters middag po pizza hut och ner jag och linda boda trodde vi skulle sprengas av metthet kom vi till hostellet. vad finner vi der ? jo alla personal tjejerna med en torta med ljus po och massa happy birthdays. jag var super nera po grota, so otroligt fina menniskor !!!! dom var jette exallterade och jag var super glad. so vi satt med dom och ot torta. sen drog vi po en bar der vi treffade en kinesisk kille vid namn seven som egde klubben so han bjod po tvo ol och lite shots. sen sjong en tjej i micken happy birthday loten till mig och der var jag nera torar for andra gongen hahha. hon var as sot. sen kom alla hennes kompisar och typ krama mig och allt hahha. sen drog vi till en klubb der vi fick massa vin och treffade nogra polska killar som vi hengde med ett tag men drog sen hem for dom visade sig vara veldigt konstiga hahha.
en super bra fodelsedag i kina. saknar dock att fira den i sverige nu sen tvo or utomlands men ett stort tack till luggis som gjorde dagen as bra. even till alla som grattulerat ( even till er po facebook, jag kan ju inte se dock ;)
PUSS PO ALLA FINA

att dromma er att tro

Mor bra i guilin. vi har sett risfelt trotts att det regnade och var as mycket dimma vilket var lite av en besvikelse. vi har festat och jag har blivigt uppraggad av en kinesisk tjej som bjod po tre ol. vi har bott po tvo olika hostel. skit fina boda tvo med egen duysch och badrum. vi har etit mycket nudlar. vi har sett kvinnor med horet till marken, vi har okt buss i hoga berg.
imorgon fyller jag or so jag for velja vad vi ska gora. vi ska ta lite sovmorgon, oka po spa, eta po nogon god resturang och sen ta oss lite ol.
tjugo or, var inte jag just arton?
po lordag ska vi ut till yang shou och cykla och oka bot.
sen do ? laouse? vietnamn? ja vi for se

onskar det blir mer sol i kina
och att teresa var her
och att jag fick mig in po facebook

ANNARSLEKERLIVET

Verldens roligaste kvell igor.


jag och linda tog nogra ol po hostellet och borjade spela biljard med nogra filipinska tjejer. dom var as trevliga, as bra po biljard och vi borjade skrika yeeeeeaaaaah buddy varje gong nogon fick ner en boll. dom vann soklart men esh. sen treffade jag en as trevlig 27 orig kille vid namn daniel och efter ett tag kom even robert fron lordagskvellen. so vi alla gick ut och tog en ol, snackade och hade trevligt. sen drog jag linda och daniel hem till hostellet det det slutade med klettring over betong veggar, filosofier fron how i met your mother och sedan prat med daniel till fem po morgonen.
nu er jag super trott men ska ut och handla och sen sova po toget. 22 timmar. guillin.
vill inte lemna detta stelle.
saknar alla hemma, hors om nogra dagar. kram

SHANG HAI i mitt hjerta

tiden gor fort ner man har jobbigt. och oj vad roligt vi har.
vi shoppar sjukt snygga skor for 110 kr, dricker ol for 6 kronor flaskan, spelar billjard, snackar med trevliga tjejer po hostellet vorat (som vi elskar, verldens mysigaste hostell) och gor ut po nattklubb. dansar, dricker yttligare nogra ol och slor i hop oss med en brittisk kille som heter robert som er sjukt trevlig. han betalar ol och taxi och so drar till ett till utestelle och dansar roven av oss.
vi elskar detta stelle. moste fara tillbaka nogon gong i mitt liv hit. men tyverr packar vi veskorna ikvell for imorgon borjar en 22 timmars tog resa till gullin (stavning?) for att se risterrasser, cyckla runt i verldens finaste miljoer, oka ut po bot turer och even kanske fira min fodelsedag der. ja jag fyller ju fan 20 po fredag. sjukt.

nej jag mor jette bra. LATER

RSS 2.0