det känns som att jag väntar på något som aldrig kommer hända

Nu har jag jobbat klart på KÅGESÅG MATSAL
som inte är en skol matsal som elias & ros gott trodde utan det är en matsal för starka hungriga skoggshuggar män ( nån cool kvinna också )
där jag bland annat diskat (det är nu jag uppskattar att mormor lär dagis barn att skrapa tallriken), gjort smörgårdstårta, städat och lagat mat (dom äter som djur, svin vargar whateevvveer)
har även haft roliga samtalsämnen med de äldre herrarna som att jag ska ta över när farmor slutar jobba, hur jag ska klara mig i london och min diabetes (det roligaste samtalsämnet i hela världen.....)
men dagens bästa (SÄMSTA SÄMSTA SÄMSTA) var nog när jag fick höra att jag inte var lik pappa jipppppiiie tänkte jag "jahaja, jag får höra ofta att jag är det. varför inte då ?" frågade jag & fick svaret "ja om man säger såhär, din pappa har inte lika fina kurvor på kroppen som du" = jag skulle inte frågat. 

London

en vecka kvar!


Jag du du du du



Linda; Världen

I Afrika dör var femte barn innan de fyller fem år. Diarré är den näst största dödsorsaken. Miljontals människor lever direkt i sitt eget avlopp. Fler toaletters kulle rädda fler liv än mer mediciner.

 

I Indien har 650 miljoner människor inte tillgången till toalett. Därför har man i vissa delar av landet ingått i ett avtal. Ingen toalett - ingen brud. 100 000 kastlösa indier går var dag och samlar upp andras avföring. Kastsystemet är olagligt. Inte i praktiken. Deras lön? I bästa fall lite bröd.

 

En kvinna som jobbar på en textilfabrik i bangladesh jobbar 12 h om dagen 7 dagar i veckan. Tjänar 300 kronor i månaden. Måste betala hyra för sin hydda två meter från en tågräls.

 

I Europa blir de högerpopulistiska partierna, främlingsfientliga partier och övriga som är emot mångkultur, allt större.

 

De senaste gångerna jag och Am varit ute på krogen har vi stött på killar som ska rösta på SD.

 

Hur ska man kunna hjälpa om man själv lever i den delen av världen där man är så fast besluten av mitt och ditt. Inte vårt. Vi och ni. Inte oss.

 


Jag är trött (sov typ 0 i natt plus en känning klockan 1), slut (jobb nu) & ledsen så snälla snälla snälla

skriv en kommentar om vem du är som läser. och om du tycker det är bra.
skulle göra mig lite glad. skulle kännas som regn när man har myskväll själv!!!!

Linda; Jag kan köpa mig själv lycka, värt

199:- Åhlens.

tillbaka till det vanliga då skulle nog många säga. jag säger ingenting.

stanna här, sov över. kyss mig medans jag gör mackor på morgonen. kyss mig när vi tar på oss våra mössor men kyss mig inte i bilen på väg till skolan. och vad lyssnar du på för skit musik?
hur det kan ändras från inneluft till uteluft.
som när man dansar, ser ler och vill ha. kyssen är fin men när han sedan tar din hand ryser det till i ryggen. släpp.
eller när man blir intryckt mot en vägg under natten. någon som andas i ens hår, små vaknar och pussar i nacken. någon som kringlar fast i ens ben. tanken av att man vill ligga i en dubbelsäng, själv. plats.

denna känsla av närhet skrämmer mig. när jag vill få känna lite. men när jag väl känner, känns det inte. inte som det.
det jag känner är kräksreflexs, en häst's flyreflex & kalla vattendroppar i nacken.

kom närmare. håll dig bara långt borta.

Ibland passar låtar så himla bra in på sin egen tillvaro. som kents skisser för sommaren.

Hur känner du nu?
Känner du någonting?
Hur känner du nu?
Jag väntade mig ingenting

Och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser
Och hundratusen röster skriker efter något mer

Snälla säg det igen,
och säg det igen
(Lalalalalalalala)
Snälla säg det igen, snälla säg det igen
(Lalalalalalalala)
Snälla säg det igen,
snälla säg det igen

Hur tänker du nu?
Jag väntar mig en värld
Hur tänker du nu?
Hallå, är det nån där?

Miljoner ord förvinner ner i förrgårs svarta hål
som hundratusen åsikter som ingen lyssnar på

Du vet ingenting om mig
(Snälla säg det igen)
Jag vet ingenting om dig
(Snälla säg det igen)
Du vet ingenting om mig
(Snälla säg det igen)
Jag vet ingenting om dig

Kent – Skisser för sommaren

jag skulle kunna dansa på station 8 varje dag med samma folk med samma skratt (eller tills den 7 september förstås, då ska vi dansa på högre höjder)



Linda; Regn rain lluvia


MOT LEOS LEKLAND MED MILLA CIA & LUGGEN




Jag hatar dig men inte de senaste dagarna glad gubbe








när man tänker på hur bra du passade in i min värld

Jag har fram till nu varit med om; Mode visning ala Cia & Milla, cyklat ner till big ursviken city, blivigt bjuden på varmkorv av massa sosialdemokrater vilket gav dem lite tid att prata med mig om hur jag ska klara mig när jag är två barnsmamma utan jobb (de är mina kusiner era idioter, ifall cia skulle vara mitt barn skulle jag fått henne när jag var 10 okej? hade jag ens fått mens då. svar nej) men fick ett trevligt samtal med en gammal man som varit och jobbat i afrika med att hjälpa de hemlösa att få mat. han beskrev väldigt nogrant hur han sett en mamma måsta ta samma vatten in till huset för att dricka som hon hade i hagen till kon. hemskt tyckte jag men när han sedan började prata om gud, nej då var det dags att cykla hem. då har vi sett Avatar & ätit hemmagjorda skrov.
cia har fått logga in på mitt spotify och har spelat California gurls tills jag blev galen. satte dock gränsen när hon playade man boy. ush, det kryper i min kropp. och inte av välbehag. jag själv lyssnar på en gammal goding;Phosphorescent – Wolves
Nej nu tar vi på oss pyamasparty mode. ser en film och myser med världens finaste kusiner. sen gör jag samma sak som linda; drar och säger vi ses snart (inte adjö) till världens finaste emma.

Linda; Sheep cheap sheep?

Det största problemet för mig now a days är hur jag ska klara vintern i London då jag inte rymmer min vinterjacka. Därför tänkte jag mig att denna skulle vara perfekt. Billig skitsnygg men varför är det inte foder inuti och bara på kragen???? Värdelöst. Men såå fin. Tåls att tänka på.
Mamma lämnade 100 kronor till middag hemma. Perfekt. Ska då möta upp Emala och äta chineese och sedan ge min fulla uppmärksamhet till den tjejen då hon lämnar oss för Oslo på måndag "Vi ses till jul". Ååååhhh

insåg att mitt hjärta kommer sprängas om det aldrig får slå i lagom takt

Det är så här tidigt på morgonen man försöker spola tillbaka tiden och skippa den där sista drinken.. haha nej, vem försöker jag lura ? alla drinkar var sjukt värda igår och efter all dans & allt snack med tusen sköna människor ångrar jag ingenting. ingenting.
sista station innan vi far och maaaaeeen vad bra den vart (nästan så man kommer sakna det, nästan)
linda selin levererade. elin lindahl levelerade. alla tjejer på lisas förfest levererade. alla små dans grupper levererade. och det är alltid lika roligt att höra av folk att "din blogg är så jävla bra".
nu drar jag till ursviken för att mysa med milla och cia. cia som igår sa "ja det är bra att linda kommer på söndag. för då har man en extra kompis när du ska gå och hämta ett vattenglas"! söt. synd dock att det inte var i dag, för jag kommer måsta  hämta många vattenglas..

Linda; Ikväll...

... blir sista gången jag dansar i skellhellfan innan jul. Jag önskar att förra var sista. Imorgon ska jag gräva ner mig. Tänkte bara säga att jag önskar att min svarta poncho från Åhlens hängde i mitt rum nu. Hade gärna tagit på mig den. Men som vanligt skjuter jag upp saker. Istället ska jag inviga min vintage skinnjacka idag. Ser ut som en motorcykelbrud. Inte snyggt. Men den är snygg

Då drar vi förfest hos Lisa i ursviken & sedan blire station 8. ska se hur det blir när en vulkan möter en tornado



Pust, pause, pengar, påkörd.

Lördag: Barnvakt ursviken
Söndag: Barnvakt ursviken
Måndag: Jobb farmor
Tisdag: Jobb farmor
Onsdag: Tandläkarn
Torsdag: Sjukhuset

Slår mig själv i ansiktet, pekar fingrarna mot mig själv och skriker "Det här är sista saken du köper innan london, okej?"


KÄRLEK. DU FÅR BEHÅLLA DEN!


tre filmer alla borde se. över en stor popcorn, en stort dricka & en halva i en helhet.

inception- var sjukt sjukt sjukt bra. helt jävla sjukt. canser- inte godartad sjuk. döds sjuk. nej fan, alla pussel bitar kommer samman, slutet ja. mitt huvud är helt omrört & jag undrar om jag är vaken just nu.

Monster- verkligenhetsbaserad. hemsk(ASTE jag sett?). gråt gråt gråt (gjorde jag och emma från var sin ände av soffan). våldtäckt, död, kärlek..

The road- kärlek.. kanabalism.. och hemsk denna också. se den inte själv okej? och blunda när dom går ner i källaren.

då drar jag till stan för matfest med linda & emma och sedan bio



Men då kommer emma hit med cola, film och sover skavfötters i stället.


Alla hoppar av. ingen vill dansa i regnet i dag, och jag som köpt nya stövlar.


försöker få hem monster. för vad jag minns var den sjukt bra


När jag inte kan sova (vanlig kvälls ilska)

så räknar jag svin som hoppar över häckar
(jag har redan räknat alla får som går att räkna, och svin ja de har jag många att räkna)
där hoppar du över
där hoppar du över
där hoppar du över
där hoppar... oj nej du föll över häcken
bröt visst näsbenet och blev kastrerad
ops
och så somnar jag

Linda; Nattliga funderingar @ Byskeby

I sommar har jag städat ur garderober. Slängt. Skänkt. Sålt. Jag och mamma blev tillsammans rätt upprörda då vi märkte hur sjukligt mycket kläder, och skor, jag samlat på mig. Därför har Amanda (hur hon nu alltid lyckas komma in i bilden) satt shoppingförbud för mig. MEN. Jag ska flytta till en stad med ett Topshop lika stort som kungens alla slott. Därför har jag i sommar minimerat min shopping med 95%. Vilket betyder att jag näst intill inte köpt någonting. Nu har jag målat upp en tavla i mitt lilla huvud över vad jag ska köpa. Såhär ser det ut;

(och en hatt på det)
Åh vad min målning blev fin, om några veckor ska allt detta ligga i min garderob (resväska?) för att kompensera all shopping jag missat i sommar!

Imorgon blir det stan (arbetsförmedlingen, banken och köpa stövlar) och sedan station 8 och dansa benen av sig med snygga tjejer.



drar till stan för käk i stan med tjejerna. jag känner hur det börjar bli höst. en månad av ingenting.



för att vi delar aldrig osannolika icket toppnyheter. men det var fint


Linda; Mina damer, ta det med en stor NÄVE salt

Idag är jag så irriterad på mig själv. Jag är ett känslovrak. Inte blir det lättare av att Big åkte till Paris för Carries skull. Tänk så många som åker till New York, Barcelona eller London utan någon som springer efter tåget på stationen. Som betalar 50 000 för en flygbiljett bara för att kunna gå på planet och ge den finaste och slätaste stenen. Pingviner gör så.

Tänk på de som köper ett paraply till andra droppar än regn. Som bär regnjacka fast det är sol.  Som vänder sig om en, två till och med tre gånger på flygplatsen för att det kanske kommer någon springandes. Det gjorde ju det i oth och oc. Varför kan inte någon film sluta ensamt????



Jag vill ju säga hej då.

tänk om hennes anhöriga vore här. paus där

jag har världens största spindel i mitt tak. jag slår den en gång med en tindning, baammmm två ben fastnar på min tapet, bammm igen och spindeln ramlar ner på golvet. rip tänker jag och bröjar fantisera om morgondagens regn. men nej den där spindeln med typ 3 ben kvar? börjar klättra upp för väggen igen. jag skriker och slår den en gång till. den ramlar ner. dead. men nej 10 min efter när jag ligger i sängen kryper den nästan och attakerar mitt ansikte.... nu ska jag inte sova i mitt rum på några dagar (och jag som inte ens är rädd för spindlar).

ringde emma i dag. frågade chans och hon sa ja. så hon är påväg hit nu för att äta stuvade makaroner med mina päron. sen ska vi vara med luggen också.
ps. teresa har under sina första timmar på a torp redan fått höra av en lärare "har du en storasyster som heter amanda? ni är så sjukt lika" goo girl. ds.


POST IT



1 2 3

[1] Håller jag på att bli en gammal människa? En sådan som måste bygga & instalera en hiss för att ta sig till övervåningen på sitt hus för att rädslan finns att man ramlar i de där trappstegen. Trappstegen som knakar & brakar medans trappan bara blir brantare och brantare. För det blir aldrig lättare. Trappstegen som man alltid försökt ta ”ett steg i taget” men som nu mer ses som att ett steg = klättra högre än vad de där tappra människorna gör som vill upp på Mount Everest .

[2] Eller en sådan person som hela tiden ramlar och slår sig, river sig och får fula sår som ett oförsiktigt barn. Men i stället för att låta dessa sår läka av sig självt under ett blått och gult nalle puh plåster, så ska man vara där med sina fula halv målade smutsiga naglar och klösa upp den där jävla skorpan (ja, jag inser själv hur äckligt det där lät). Sen blir det ärr, ärr som man räknar & visar upp för människor som man vet, inom en framtid, kommer se till att man får ett till ärr. Ett större.

[3] Eller, till sist, den mörka typen. Som sitter i en halv tom bar med dimma runtomkring sig. Som dricker den starkaste whiskyn ur halv smutsiga glas och känner inte ens hur det bränner i halsen. Någonstans bränner det mer. Någon med en halvtom blick, som i vissa fall kan ses som sexig men om man tittar lite närmare ser man att man aldrig kommer komma igenom dem. Att de aldrig kommer se dig. Hur vacker du än är.

Så kommer det bli typ 1,2 eller 3?
Det känns som om man sitter med ett liknande papper som man fick i mellanstadiet
med en ful handstil står det ”får jag chans på dig? Kryssa ja [ ] eller nej [ ]”
Men nu står det i stället med en mer utvecklad handstil ”typ 1 [ ] typ 2 [ ] typ 3 [ ] alla typer [ ] eller ingen typ [ ]”
Men nu med en annan känsla önskar man att det borde vara lika lätt som i mellanstadiet att ta den där nyinköpta blyertspennan & kryssa med bestämda drag i den rutan man vet att man måste ta. Ingen typ. Intala dig själv, aldrig ingen typ.


Min lilla baby min skatt min min min

känns som det i går du var fem år och jag tvingade dig att leka med barbie med mig (vad snackar jag om, hard core girl vi lekte fan med bilar) och nu börjar du gymnasiet, idag. det som jag just lämnat bakom mig och kommer sakna sjukt mycket. så gör nu som jag; hitta dig själv världens bästa klass, massa nya bra kompisar (rediga, pluggande, nyktra tjejer), en söt media kille (okej inte för att jag hitta nån, men man kan ju drömma), bråka med rektorn när han är störd & välj bra kurser som du såklart kommer vara duktig i. gör denna tid så jävla minnesbar så då knappt kan se framåt utan bara vill leva just jävlart nu. jag gillar ju dig okej? så kom hem och berätta allt i minsta detalj. för mina öron blöder av längtan att få höra.


Linda; Du är så sen. Jag är glad att du kom.


Att man inte ska tillbaka till skolan imorgon känns så fruktansvärt skönt. Världen är bara så fruktansvärt tillgänglig just nu. Oh my god,


Linda; random kvällar












Har du den där känslan? att någonting försvann. Du gör det mycket svårare än det egentligen är.

Gårkvällen;
Linda kom hit & vi hade tjejfix. vi skulle fixa hår, kläder osv osv men slutade med att vi vart halv klara i tshirt och trosor & började äta vindruvor och dricka 3,5 . linda fick i sig 4 efter mycket lidande medan jag fick i mig 5 och en halv. sen mötte vi upp jocke och adam och gick sen ner till lanternan där vi dansade hela kvällen till live musik. höjden var ju när hat over hills spelade håkan. håkan håkan. när vi inte dansade fick man bli upptryckt mot baren (mycket obehagligt) prata london med män & få en förklaring på hur man kan rösta på sverige demokraterna, hata svarta och inte vara rasist (finns ingen, idiot) sen blev det hänga ute med grabbarna ett tag men när sedan en kille började gråta, en pratade med polisen och en babblade på om hur bra det skulle gå för oss att få jobb för att vi är så jävla snygga ja, då for jag och linda och somnade skafötters i ett rum som luktade öl.

Dagen;
vaknade i ett rum som luktade öl. mamma gjorde lunch. vi såg lite sutter island, eller ska jag säga jag såg? linda däckade efter 5 min typ. sen for vi ner på ute poolen och badade med teresa, linda och cornelia. badtunnan användes även flitigt. Nu ska jag snart möta upp my lady för lite sex and the city mys. ja jag trivs så.

LINDA; Tänkte bara säga...

... att jag älskar svensk musik. Jag älskar älskar älskar ..............................


en gång var du min stad. nu finns inget av mig kvar

saker som händer i mitt liv:
- vaknar att att mamma har lagt en present på min säng
-slår till en geting som sedan landar på emilias arm och sticker henne på armen
-mormor betalar mig 50 kr för att få hjälpa mig städa garderoben
-sover medans päronen jobbar på stugan som nu har ett fönster
- lyssnar på Tegan And Sara – My Number
- kommer på att en man en gång sa till mig "när jag fick körkort, körde jag utanför byn, tittade tillbaka på den medans jag lyssnade på bruce springsteen thunder road och väntade på den sista text raden "It’s a town full of losers and I’m pulling out of here to win" & sen körde jag iväg och for aldrig mer tillbaka. kommer på nu att det var nog det finaste någon sagt till mig.
- drömmer att öppna min dörr och mötas av tusen solrosor.
-skriver tusen tagg sms till linda "liten förfest hos mig sen lanternan, 3,5 or, myspys och våran egen taggningsmusik (blir alltså typ kent?)"
har tom erbjudit linda att sminka henne, göra hennes hår, låta henne ta vad som helst ur min garderob & köpa öl till henne. fattar ni hur mycket jag vill festa i kväll då?


HAHA skönare tjej får man fan leta efter!!




Avskedsfest för anna och sala. lekar, shotts, välkommsdrink, badtunna, sommar & stuga = pussar på kind.









var jag en dåre, var jag blind, var jag förlorad så var det för din skull. åt helvete för sent.




Nu drar jag till linda för att äta middag (blir kykling tacos, bra vi är på de?)
och sen blire dra vidare till annas stuga där det är fest
jag är förbannad och har ont i magen (vad är det för jävla fel?) även om det inte syns på bilden direkt hehe.
får se om det blir dricka för mig. kanske någon välkomms drink slinker ner.
ser nu att jag glömt maskara. inget går bra i dag. haha

Lägenheten i London är nu spikad!!!!!!!!!

våran första lägenhet var vi tvugna att tacka nej till när vi bara kunde bo fyra där (elin ska ju nu med, weeei igen) & när det skulle kosta skjortan.
visst den här lägenheten är inte heller billig (blir typ 3,7 tusen i månaden per person) men då ligger den i centrum och vi får bo fem. vi har bara en dubbel säng men vi ska köpa tre madrasser. haha kommer bli så himla spännande. som sillar i en liten liten tonfisk burk (dock en snygg sjukt fräsch burk)
fem tjejer, i ett rum med kök och badrum. men vilket äventyr. som rosanna sa i går "man kommer vara super fit när man kommer hem för att enda chansen till att vara ensam är att gå promenader själv". men jag tror det kommer gå super bra.  (bara inte linda spiller rödvin på mattan, river sönder glasbordet eller ramlar igenom fönstret.
vi får den den 9onde september. eftersom vi kommer dit den 7:e så får vi bo på vandrar hem två nätter.
här är några bilder på våran lägga. haha våran första lägga hemifrån. wohoooo är galet lycklig.





men jag är lika trött som på bilden för fem år sedan


Jag skulle vilja ta på mig min adcd t-shirt, he på rock musik och ha rock party


Kanske känns det som livet en dröm, och jag går bara i sömnen.


Och det finns fler stjärnor än det finns sandkorn på alla världens stränder.
kom i håg det.

Välkommen till "jag bryr mig inte om dig" population 1 person. du.



I kväll blir det avskedsmys för thea. thea som flyttar i morgon. fina fina fina thea!
det blir knyt kalas med alla världens bästa tjejer (önskar dock att evelina var med) vilket innebär att linda snart kommer hit för att baka en falsk toska kaka, diska bort allt och sen laga middag till mig.
tanken slår mig att snart kommer vi alla skiljas, några far till london (en nyhet är då att elin ska med till london, weeiii) några till norge osv, men säger sedan högt för mig själv "men så lätt släpper vi inte taget om varandra"


Mer bilder från när vi dansar runt i rosa läppar




(rosanna fick kamma luggen)








Och hemvägen är något som jag aldrig skulle erkänna för dig

hade så sjukligt dödligt roligt i går. party amanda är back on track oh my.
förfest hos mari med hon, emilia, linda och rosanna med sangria & tjejsnack.
sen vandrade vi till station där vi dansade av oss fötterna, fixade drinkar, dansade tryckare & skrattade innan vi skulle börja dra. skumm efterfest med ost mackor, stulna skor & raggning på sovande bröder innan jag och linda hamnade i maris säng kring 4.

sen fick vi ju vara med om en favorit i repris?
farliga tjejer krigar och har sig. kysser & dödar. dansar och slåss.


dansa dansa dansa nära kära drink hink dansa dansa dansa

Sitter och taggar till dubstep. haha den dagen trodde ni inte skulle komma va.
Men helt seriöst, jag slutar strö salt i mina egna sår, uppskattar amanda kvalitetstid, köper hämt mat med teresa och erika, försöker fixa förfest och dricka. japp det går bra nu.
men det är spännande.
jag vet inte hur kvällen kommer sluta
förutom att jag kommer skratta runt med rosa läppar
MED VÄRLDENS BÄSTA PARTYPEOPLE
(kan detta vara en comeback till partyamanda?, will see)

dricker ner mina chanser att nånsin komma tillbaka till någon

http://stureplan.se/bloggar/michaela/2010/08/17/lite-som-hjartesorg-fast-nar-man-ar-sex-ar-gammal#comments


Linda; Would you change your last name to mine


Jag har bestämt mig för att köpa en hatt. Prövade en idag. Trodde jag skulle se ut som en clown. Men Am sa att jag var fin. Tycker ett vanliga hattar är skitfula. Inte på alla kanske. Jag har hittat en fin på Top Shop. (Som jag ska inhandla den 7 september) Ungefär som de på bilden ovan. Älskar de som är jätte runda. Gärna ganska stora. Så fint!

Som sagt; secondhand & världens snyggaste läppstift



Jag solar med vänner, har peeling kväll med den bästa, shoppar secondhand & världens snyggaste läppstift, far till sjukhuset, planerar london & ser kärleksfilm med mina vänner & en pojkvän.

och psssst, taggar morgondagens sista sommaronsdag på stat också.

Linda; Förra gången. Om några månader förr förra. Hur det än går.




för

vi var




och inget mera


FLYG ÄR NU BOKAT. JAG SKRIKER, HOPPAR & LER!!!!!!!!!!

JAG ROSANNA LINDA MADDE (KANSKE ELIN, hopppas) FLYTTAR TILL LONDON DEN 7 SEPTEMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Linda; Tycker att Din sko's försök till acnes pistol sko blev ett stort fail. Jag har, sist av alla, köpt ett par från scorett. Giiillaaa



Här kommer regnet


ingen skulle rört sig om du föll




ställer väckarn på halv 11. eftersom jag och linda ska på loppis i byske så sätter jag bara upp mitt feta hår i en knut & drar på mig mjukiskläder. när linda sen kommer för att hämta mig säger hon ; hur ska du ta dig hem då?. jaa jag kan ju gå tänker jag? typ 3 km. meeeen neeej dumma amanda, då äre ju folketspark i stan vi ska till. så på med solbrillor och sen sätta sig i bilen.
linda köpte en fin jordglob och sen drog vi till stigs för att kolla in hard working woman rosanna (som sa FAR HEM direkt då hon såg oss? ros? ville du inte visa din fina keps ros?) .
sen fick jag ju då åka buss hem & bli upphämtad av mamma
äta lite grekisk sallad, fara ner till stranden och sola, bada i iskallt vatten & sen köpa världens största mjukglass med tuttifruttisaaaooos.
när jag kommer hem ringer jag parveen, somnar sedan med en filt på altanen & vaknar upp till grillat.

jag röstade på håkan hellström- kärlek är ett brev skickat tusen gånger. vilken skulle du rösta på? klicka på bilden


Jag vet vars jag ska. dit ni ska.








Och du och jag håller andan och håller händer i språnget

Vad gör jag när jag är arbetslös?
Jag sover så mycket så jag får nackspänna. Jag skriver en önske/flytt lista. läser smuts. ser o.c. lagar mat åt hela min familj och jag har faktiskt blivigt vänn med mina egna fötter. Jag ligger i ute i solen med musik i ungefär en minut innan jag blir rastlös. kör bil och skriker till paramore. jag vågar inte röra mitt feta hår medans jag får sms av linda där hon skriver att jag är en bitch (kom med nå nytt?).
städar mitt rum och myser med dammråttorna en sista gång innan de åker i dammsugaren. pappa köper cola åt mig och sen längtar jag tills mina vänner är lika arbetslös som jag (inte för att jag behöver dom. ni ser ju hur kul jag har med mig själv) nej om jag skulle välja en person att gifta mig med skulle det nog vara mig själv. jag jag och mitt feta hår = en stor lycklig familj

efter allt det roliga lyssnar jag på  Little Majorette – London och far sedan och planerar lite london med tjejerna i sthaaan.

kräftskiva & älgskrämning på fredag den 13



totte smiskar sig själv med sitt snöre...


rock&roll

Kräft snapps

först måster man viska glada harmodiska ord

sen pussa på den och säga förlåt baby

sen äre bara suuuugaaa aaaaaas

Måste även berätta världens händelse som hände hos emmsan
jag lea stina och emma gick för att ge hästarna vatten och sen började vi klappa de fina djuren
fölet var så underbart. aja. då, helt plöstligt stannar alla hästar upp och börjar blicka ut mot skogen
vad kollar ni på ? börjar vi som gulla på. men sen börjar även vi höra hur det knakar och brakar just brevid oss i skogen. alla börjar få lite panik och frågar är det en människa, en älg eller kanske en björn? jag trodde typ det var en dinusaurie för det brakade då som fan. stina blir suuuuuuper rädd & börjar tänka tanken "jag springer in i ladan men om det är en björn kommer den fan döda mig ändå".
vi andra vill som kolla vad det är för nått så vi står kvar medans stina går mot elstengslet för att hoppa över. just före hon ska hoppa över, hoppar det ut världen största älg ur skogen, tittar på oss i någon sekund och sen hoppar den in i skogen igen. ÄLLLGG skriker lea medans stina hoppar över stängslet och landar i världens fall i diket... vi andra hoppar över och springer över världens högsta gräs till vägen där (vilken jävla tajming) angelica och sanna just kör förbid. så alla snör sig in i bilen med världens högsta puls. vilket jävla äventyr.

Annars har jag bara halva kvar. halva sidan. halva läppen. halva allt.

årets kräft skiva har äntligen galopperat i fatt oss
familjen lundmark ska snart bege sig till familjen wiklund för lite "as sucking" och paj vräkande.
efter det blire köra till boviken för att hänga med lite tjejer i emmas stuga
och på tal om galoppera så har dom där ett litet föl som jag ska försöka tjuva hem


och tänker " jag måste sluta med detta innan jag inte har något hår kvar "

Det är som när man har världens sämsta solglasögon fast tejpade ovanför öronen.
Man ser dåligt, får ont i huvudet och alla världens färger försvinner.
Mörkt blir det också, när de tonade smutsiga fula glaset stänger ute allt ljus.
& när man sedan ska slita av sig dem (jag vill verkligen slita av dem) är det inte som att rycka av ett plåster; snabbt och smärtfullt. nej detta tar ungefär lika ont som att slita av ett plåster, men det tar så mycket längre tid att göra det.
Och tejpen som fastnat rycker med hårstrån som man aldrig trodde man skulle sakna. men det gör man. fan vad man saknar dem.
sen står man där, i solens strålar, med världens fetaste googel bränna & saknar något man en gång haft men som man fan fan fan önskar man hade varit ute från första början

Linda; Jag ska snart ringa Parveen. Först vill jag ha en jeansväst. Me like



jag vet inte vem jag hatar mest; dig dig eller dig. eller jo jag vet; dig.

jag och linda bestämmer att det är för kallt för ett dopp i älven. vi tar i stället en prommis och köper popcorn. emma lu skickar sms och frågar om vi vill vara med och spela påven. men jag är rädd för att vara själv ute i mörkret och jag fryser nu på kvällarna.

det som gör min dag är att snart tror jag vi har spikat boende i london. och att anna fredriksson kanske ska följa om hon får jobb. och att vi snart ska boka. och att vi snart far. och att jag älskar london.

med andra ord gillar jag gårkvällen och denna dag


gillar att förfesta med en mindre skala av klassen dock men fan vilken bra skala
(matilda jenny anna therese madde och rosanna)
gillar att jag kommer tvåa i fia med hutt
gillar tjejsnack
gillar att vi har så kul på bussen, till station och såklart därinne
gillar att få höra massa skit saker/för fina saker för att finnas, men att inget bryter ner mig
(amanda du förtjänar fan miljoner pepsi max för ditt starka humör)
gillar att dansa som en tok med alla världens skönaste
gillar att man kan träffa nytt folk
gillar att man träffar samma fina folk som man kommer sakna om en månad
gillar att bli bjuden på drinkar
gillar att bli bjuden på skumma efterfester
gillar att leta efter mat som till slut blir lingongrova hos emma
gillar att emma är världens bästa andersson (även när hon sover)
gillar att äta bakis mat med emma och linda
och till slut gillart jag och lindas planer om att kvällsbada






Nu drar jag. utgång likamed framgång med världens snyggaste brudar


vad vill du säga när allting är sagt? vad vill du känna när någon tagit din makt? hur vill du leva när tiden går för fort?

Jag lägger öl i kylen (cool amanda ska dricka 3,5 men whatteeevver this girl can hold here liqueur)
kräks upp mitt hjärta, perfekt för i kväll
fixar naglarna, girl stuff u know ore u dont wanna
gör en spotify Party lista till i kväll
och tagg-gg-gg-ar till tusen

tar fem över 6:an till anna, hänger med henne & therese till tjugo i 8 och sen åker vi till madde där det är klassfest =D sen blire förfesta sen station 8, få hem rosanna (denna svaga svaga lilla flickan men alldeles för kort kjol ska väl inte behöva gå hem själv? haha) och sen sova hos andersson.
i morgon blire bakis mys (förhoppningsvis i solen) med emma och linda som slutar jobba 12.
dessa två dagar kommer jag TYP (känns som jag skriver typ typ hela tiden?) älska mitt liv.

Nu är det bara välja,
nya shorts och teresas nya skjorta eller byxdress?
eller mitt nya second hand linne?
vi tjejer har det svårt med för många val.
om ni vill kanske ni får se vad jag väljer sen
Smackar på er.

Vi sitter ute och skrattar tills det blir jätte mörkt. men ändå blir ingen rädd.


pinnbröd, ost och skinka sen he i hop. pizza ala boshbrud.






.


skit full efter två flaskor vin så skriver jag en sång om hon jag aldrig kunde glömma bort

Jag hittar tre små grodor som jag inte pussar, vill inte hitta en prins.
emelie därimot, hon hittar en syrsa ( typ bättre än en prins, typ kung)
jag bjuder på blåbär / rabarber smulpaj
blir bjuden av företaget på en halvtimmes massage där man fick höra "du har en ung och fräsch kropp som kommer vara hel ett bra tag till"
hör sigbritts sista "nalta" för denna sommar
sen får jag hejdåkramar

jag är nu arbetslös. weeehhheeeeeej weeehheeej
som jag skrev på fb, det firar vi med klassfest & station 8 i morgon
i kväll firas det med fina vänner (jag har bara sånna)


Maybe you can't change a man, but once in a blue moon you can change a woman


nu väljer jag sida. ond eller god ond eller god ond eller god.



Samma frissa vidare och tittar upp på Vigge och förstår att hon är kär lite grann

I dag har jag jobbat. emelie har tagit mig på brösten (mer slagit och sen skrikigt oj jag glömde att du hade bröst) hon har även fått kommentarer på hennes trosor och blivigt erbjuden svartjobb av man 70 år.
Sen har jag varit med ros madde och luggen på dallas, sen hem till ros för att mysas med världens sötaste hundvalp och planera london. vill boka nu, vill ha jobb nu, vill ha lägenhet nu.

I morgon är sista arbetsdagen vilket innebär klippa gräs, bjuda på fika och sen bye bye.
Sen på kvällen blire vara med linda emma frida josse. kanske spela tennis & grilla.

Denna video visade linda mig för någon dag sen. charmig som linda ären.
nu ska jag fortsätta läsa smuts (har så många åsikter om den boken så jag vet inte vars jag ska börja) & sen sova.


Och en djupt rotad känsla av att man kan bli bortvald

bara sådär.


Och med allt som försvann med honom.

jag har
-sökt typ 15 jobb i london, känner att jag är så himla duktig och hoppas nu på att någon vill anställe en föredetta dödgrävare.
-ätit chips & godis för sista gången på länge, eftersom från och med i morgon börjar godis & chips löftet om på nytt.
- erbjudit en gammal söt tant min plats på bussen och då blivigt kallad "vardags hjälte" för att hon vart så glad. "vad glad att det fortfarande finns vardagshjältar" sa hon.
-varit med världens finaste emma och linda. pratat kärleksproblem, om killar man ska adda på facebook, vänner som sviker & om oss. hur bra vänner vi är som inte kommer kunna klara oss utan varandra när vi drar runt
omkring i världen. därför har vi spikat en bartender utbildning mot sommaren och att resa vidare nästa höst.
 
och som ni ser i inlägget nedanför så är det inte så jävla svårt att inse vilken bästa kompis jag har? jag lovar att denna tjej kommer ha större plats än vilken kille på denna planet för resten av mitt liv. min framtida man kommer vara avundsjuk på denna tjej för att han nog aldrig kommer fatta mig så bra som hon gör. min dotter kommer vara avundsjuk för att hon aldrig kommer få en sådan bra vän. Hela världen kommer vara avundsjuk på mig. detta kommer gå till historien.
med andra ord; jag är så jävla glad att vara hemma (som jag sa typ tre gånger i bilen)

Nu går jag och lägger mig, hoppas på att flugan (fluugan91, nej hahha) som väckte mig halva natten i går är DÖD (ja jag önskar dig död) och sen taggar jag jobb två dagar nu, ska klippa gräs fortare är jag aldrig gjort förut alltså. detta klarar jag. och sen skickar jag en kram eller två till syster som jobbar i morgon också, du klarar detta.
Sov gott världen.
First Aid Kit – Ghost Town

Linda; Allt före jag älskar dig räknas bara inte

Idag har jag träffat Amanda. Har saknat någon som sitter i framsätet bredvid mig då jag kör. Som sjunger med i alla låtar. Men idag började jag inte skratta och säga att det lät falskt (fast det gör det inte). Jag lät henne hållas. Hon började faktiskt gråta för att hon saknat hemma så mycket. Så fin hon är. Påväg till bilen gick vi även förbi A cup of love. Det nya cafét. Där ska vi fika någon dag. Så många som frågat hur det skulle bli om någon av oss blev kär. Skaffade pojkvän. Eftersom vi vikarierar som varandras pojkvänner när våra riktiga inte dyker upp på jobbet. Ska vi bara sparka varandra, säga upp oss? Men vi löser det. Vi löser allt. Vi skapar alltid plats. Annars fungerar vi inte riktigt som vanligt. Halva du halva jag!

hemma efter

en lång dag av bilresa, frasses mat och en timmes sömn.
pappa mmsade leriga bilder från iron maiden
och många vita fjärilar krossades mot våran fönster ruta & jag kände mig ledsen.

behöver jag inte sätta en rubrik på.
http://www.youtube.com/watch?v=2TrmKvESP1Q

Jag saknar er







I morgon far jag hem till er (till er världens finaste vänner).
hem till massor av kramar, glada miner och underbara planer.
Har redan hunnit planera in mys med världensbästaemmalinda på söndag och sedan dallas träff med standard gänget (bäst på dallas) på måndag.
sen blire ju station 8 på onsdag med klassen hopefully.
Om det är någon som sedan vill fylla in mitt schema lite yttligare, let me know.

emma pratar även på dra en sista umeå trip (nivet, fest killar käk buss) innan vi drar & sedan har vi ju tjejer en avskedsfest att fixa också. shit, vi drar ju snart. en månad typ? jag känner det i varje lite muskel i min kropp (alltså jävligt många). finmadde är spikad, hilton är på g och boende hos paaaaveeen ska fixas i sinne.
nej nu far jag hem. nu kommer jag hem.

Det är här vi kliver av

Ligger i solen och lyssnar på The xx – Heart Skipped A Beat tills teresa gör bomben från poolen, jag blir sjukt blöt och går upp. nu ska jag klä om, dra ner och spendera skatte återbegäringen jag fick i går. sista dagen i visby blir shopping, käka på texas longhorn och sen nått mys i kväll.
I morgon blir det ju bil hela dagen och en bit in på natten. sen är jag hemma. och då ska jag vara med mina älskade vänner sen tagga sista jobb mån&tis.

Fick just ett sms av dödgrävarn "framme hos grabbarna, allt gick bra". han är nämligen i stockholm (jagvilljagvill) och ska se ironmaiden och några till band. jag skulle typ döda en kanin unge för att få se nå live band nu. typ sa jag, skulle aldrig hända.

förlåt nu slutar jag

När man har så mycket att säga, men inget kommer ut rätt & man inser att det heller inte skulle spela någon roll.
När man har så mycket att skriva, men allt blir för kort, inga ord lägger sig rätt & man inser att det inte heller skulle spela någon roll.
för jag tror inget spelar någon roll nu.

Mitt huvud snurrar fortfarande fortare än de galnaste karrusellerna, mitt "jag kan inte sova status" har övergått till "jag är trött hela tiden" och jag upprepar cimons skrivning hela tiden.
Det sägs att vi endast använder 10% utav vår hjärnkapacitet. Jag förbannar hela jävla mänskligheten för detta, då jag hade gett min högra arm för att få tillgång till 11%, eller 110%. För jag förstår ingenting.

Nej jag vet att jag snart kommer explodera. explodera i tusen bilder, tusen minnen och tusen allt. jag varnar er som håller er nära, det här vill ni inte vara med om. ta skydd. håll er långt borta. ta på er en riddar rustning, skottsäker väst eller gå ner i en jordkällare. när jag startar krig mot mig själv så slutar det alltid med att någon dör, och nu menar jag inte den som hinner skjuta först. nej nu snackar vi en långsam tortyr som till slut får sitt slut genom vatten, blod och järn brist. men nu är detta inget krig mellan länder, mellan stora giriga män eller mellan djuren i narnia. nej detta är amanda mot amanda. och vilken amanda är det som kommer dö? den envisa, starka självständiga amanda eller den svaga amanda (tro det eller ej, men hon finns också ibland)? kommer amanda kunna hålla sig genom denna långsamma tortyr och till slut bli dödad med hedern i behåll, eller kommer hon läcka information, ge upp och till slut dö ändå?

vilken död det än blir hoppas jag på en fin begravning, en stor gravsten i svart sten med silver text och sedan en återuppfödelse (ska ju konvertera till hinduismen) som en fjäril eller en vildhäst. en vildhäst som får åka flyg till london. en vildhäst som inte har någon gard som kan sänkas utan som har sina hovar att sparkas med, sina tänder att bitas med och sina starka ben att springa långt långt bort med.
för det är när jag återföds vi ska kyssa alla vi inte får kyssa, bråka med dom vi alltid velat bråka med & skratta med dom vi skrattar som bäst med. vi ska elda upp dansgolv, färga städer och sedan lämna allt bakom oss. flyga över havet, ha så jävla kul och se till att det inte blir krig på väldigt väldigt länge. vad snackar jag om ? det ska aldrig blir krig igen. aldrig aldrig aldrig. för jag ska bli en häst iiiiaaaahhh (okej nu spårar jag i väg, bäst att avsluta).
world peace. amanda peace.

säg nåntingsäg nåntingsäg nåntingsäg nånting

Här bor jag just nu ( i en dag till )

det här äter jag

och det här dricker jag (teresas nya corona glas)

när alla löften klingar falskt


Linda; Jag måste ha denna skinnjacka. Kostar skjortan. Ack så snygg.


Linda; Alla säger "Vi ska dansa i regnet". Kyssas i regnet är så mycket bättre. Som en drog.

Så jävla bra gårkvällen var. Hur gos är det inte med strömavbrott på förfest. Prata killar, komplex och andra tjejproblem över tända ljus. Hur gos är det inte att springa till S8 i regnet? Dansa hela kvällen. Sitta vid älven. Gå promenad. Bli blöt i rumpan av bänken. Springa hem med regnet piskandes i ansiktet. Hög på drogen. Super gos.

är att du ligger vaken i morgontimmen när regnet slår mot fönstret är att du då ser det hur smutsigt livet blivigt

Klockan 22:29
Allm är så sjukt älskar dig så jävla mycket amanda
jag älskar dig för allt

01:15
Jag blev precis utslaget

03:52
Varför svarar du inte?

Jag vill också ha varit lika full som anonym random 91 i går
i ställer sitter jag här, inte ett dugg bakis och drar snart till stranden. där ska jag sova sova sova. egentligen är jag för trött för att sova. men jag sover.


Måste säga att jag tycker petra tungården är så jävla snygg




är att få ut dig ur skallen är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen

köper en byxdress på lindex, ett par shorts på bikbok och en ring på marknad
teresa får ont i fötterna (PF) så vi åker taxi hem
ser O.C, tar en powernap och sen blire käk
sen blire spela kubb, hänga med folket & natt (naken) bada
vill sedan slänga ut en kram till anna som fyllde år igår och hoppas hon och alla som är hos henne får en superkul kväll!

föresten, eftersom jag har världens bästa låtar nu lägger jag i hop en liten spotify lista som ni får lyssna på. eran (tog bort ditt namn) blivande favoritmusik.

 blivande favoritmusik

http://open.spotify.com/track/5xyTwQq3aeo6ZqqdL5uTD7

Sjung sånger för mig på radion
Sjung för mig igen, det lät som regn
Sjung sånger för mig om varma gator
Sjung för mig igen, mitt hjärta tyst

Och i mitt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige och vi gråter aldrig mer
Det finns inga ord för det på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

Sjung en sång utan ord om ljusa nätter
Sjung för mig igen, du lät som snöfall
Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner
Sjung om dom gånger vi delade ett liv med en blick

Och i vårt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser
Det finns inga ord för det på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak
Känner samma sak
Känner samma sak

Det är så många här som aldrig sagt nej
Och som aldrig kommer få en chans
Så många här som aldrig såg mig
Och jag vet att jag haft tur som få
Så många här som ville ha dig
Men vi kände samma sak
Vi känner alltid samma sak

Vi känner alltid samma sak
Vi känner alltid samma sak

är att du kommer nära mig även om det är försent att älska dig

Somnar till regn. vaknar till regn. vill dansa i regn
i stället blir det shoppa i regn
ja även om my back still killing me så drar jag och teresa och shoppar

Pratade även med Rosanna, Linda och Emma i går och då inser man verkligen hur mycket man saknar sina vänner. om jag var hemma så skulle jag vara med klassen i dag hos anna f och sen gå ut på station.. planera london och hänga med ros madde och linda torsdag eller fredag.. kramas med anderrson..
jag saknar er jag saknar er jag saknar er
Saken blir inte bättre av att alla skriker kom hem till mig. ja jag kommer, jag kommer nu.

Han sa Kärlek det är att pussas & sen kysste han mig.


Lyssnar, skippar att dricka sangria och förbannar allt för att det gör ont hela tiden.

Navid Modiri & Gudarna – Kung Midas

Lite som kung midas
Allt du rör blir till moll
Men om du ramlar kommer jag ramla åt samma håll
Spelar ingen roll vad du gör
Ingen hade rört sig om du föll
Jag vet det är tungt vännen
Men det är lugnt vännen

Ladda din iPod
Ladda den med stråkar och med sorg
Du kommer vara minst lika blå
I Tokyo som i Göteborg
Det spelar ingen roll kompis
Vi ska åt samma håll kompis
För vi har ingen koll kompis
För allt du rör blir till moll

Lite som kung midas
Allt du rör blir till moll
Men om du ramlar kommer jag ramla åt samma håll
För det spelar ingen roll vad du gör
Jag tror igen hade rört sig om du föll
Jag vet det är tungt vännen
Men det är lugnt vännen

Vakta din tunga
Vakta den med pilbåge och med sköld
(Du måste vakta med ditt liv)
Tusen optimister kommer anklaga dig för stöld
Du har inget val vännen
Du fick höra det som barn vännen
Jag vet precis hur du känner när
(Jag vet precis)
Allt du rör blir till moll

Lite som kung midas
Allt du rör blir till moll
Men om du ramlar kommer jag ramla åt samma håll
Spelar ingen roll vad du gör
Igen hade rört sig om du föll
Jag vet det är tungt vännen
Men det är lugnt vännen

Det är här vi kliver av
Det är här vi kliver av

Sa du musik london ? nu vet jag vad mina pengar kommer gå till

Paramore 15 november The 02 arena Lpndon
Muse+ lilly allen 10 september wembly stadium London
Muse+ White lies 11 september wembly stadium London
Vampire weekend 2 december alexandra palace London
MGMT 1 oktober 02 academy London
Lifehouse 6 oktober 02 shepherds bush emire London
Iron and wine 12 september  Howard assembly room Leeds
Imogen heep 5 november Royal albert hall London
Robyn 22 oktober 02 shepherds bush empire

Placebo, noah and the whale, the temper trap, kate nash, doves, lostprophets mfl mfl mfl
http://www.ents24.com/web/whatson/music/London.html


Om tiden kunde gå långsammare









Lite o reggade bilder från gårdagens utflyckt till fårö. allt från när teresa är crazy preist till vindkraftverk. jag är fortfarande sjuk så medans familjen är och shoppar, äter på texas longhorn och lever livet ligger jag här med ett glas cola, försöker fördriva tid och ser remember me.

En vecka. ingenting.




. - ?


-

dom som säger att med solsken kommer lycka har aldrig provat dansa i regnet



Jag blir så arg. när vi kommer hem efter en underbar dag med får som får går lösa, massa saker och se och god mat så blir jag ju såklart typ sjuk. detta magont verkar inte vilja ge sig, att jag får ont i slutet av ryggen verkar vilja komma tillbaka och kallsvettningar är tydligen del av sjukan nu med. så jag missar mormors födelsedags middag, somnar med två täcken, skrämmer grannarna när jag vaknar skrikandes och pratar i telefonen med fina fina anna <3.

det har blivigt lite bättre nu iaf och snart kommer mamma och pappa med mac donallds (stav?) mat till mig som inte ätit sen lunch. sen ska jag mysa med syster och tagga för att vara frisk i morgon när vi ska shoppa som dårar. sov gott alla där ute. helst ni som visar att ni bryr er om varandra.

Första dagen som arbetslös och jag har varit på arbetsförmedlingen här i visby

Får se om man blir kvar här lite längre då :)

Arbetsskadad

en 18, snart 19 årig tjej som har intressen musik, shoppa och kompisar ska inte behöva tänka
"oj vilket högt gräs, här borde dom klippa" eller "vad mycket kottar, någon borde plocka upp dom"
men det gör jag, amanda lundmark, hela tiden.
jag blir galen på alla kottar som dom låter ligga på backen här i gotland. det är nästan så att när jag ligger klockan 2 på natten och inte kan sova funderar på om jag inte ska springa ut och plocka upp några
och dom där himla silver ekarna, dom förföljer mig !!!!
och i dag ska vi fara till en gravplats och kolla
JAG BLIR GALEN
snart blir jag som mannen i "den bästa sommaren"
citerar "det är inte de döda man behöver vara rädd för, det är dom levande man ska passa sig för"

men iaf
Grattis världens bästa mormor, som fyller 60 i dag :*
det firar vi med utflykt till fårön (där pappa tror att vi ska gå på att dom har ett får med fem ben som går fritt)

som ni ser så tar vi mycket bilder här i gotland men det kan gå tokigt. som när jag tar kort på ett långbeneskrangel och teresa skriker "jag vill ha uppmärksamhet, ta på mig". då går det såhär


så ge teresa uppmärksamhet
annars blir ni platta som en pankaka under hennes foppa toffla
beviset har ni ju ovan
ps, du är en mördare skatten

Klicka på bilden för att komma till en bra låt och en fin video


Bilden på teresa är tagen av mig denna söndags eftermiddag en bit i från våran lya här på gotland

min skatt, världens bästa syster på gotland.


http://teresal.blogg.se/2010/august/jag-fokuserar-pa-att-gora-dig-glad-aven-om-de.html#comment

LLL; Nu drar jag på loppis med Mami och Papi sedan gäng häng


GLÖMDE BARA SÄGA DET FINASTE FRÅN KENT IGÅR: Du och jag ska aldrig dö. En ny vers.

Jag försöker finta höger men det slutar bara med att jag fintar bort mig själv







kullersten. blommor i alla olika färger. limegröna fjärilar. syrrsor från buskarna. killar som tutar från bilar. bikini. marknad med tusen fina ringar. kyckling sallad. murar. glass. alger. äppel träd & körsbärs buskar. hyrd cykel. gammla hus. uppförsbacke. röda läppar. aldrig fucka upp.

LLLL; Kent. Längst fram i mitten. Där stod vi.





Skål till världens starkaste kvinna som har cyklat över 1,5 mil runt i gotland i dag!!



Jag har nog aldrig blivigt så glad av att någon ringer och väcker mig

Linda ringer tjugo  i 12 på natten
först hör jag bara massa skrik
sen hör jag
mannen i den vita hatten. kent. 6 minuter.

RSS 2.0