Some die young


I wouldn’t have gone to dinner if I knew you would agree to everything I say


Så snurra min jord igen


I can tell just what you want


om ni trodde jag hatade alla hjärtans dag förut .. är det inget mot vad jag gör nu. så lät det typ från alla som jobbade på allstar igår. full packat med folk, tusen bord var och tusen beställningar. inte konstigt att man dog på denna romantiska dag i all stress. värst var ju att jag var tvungen att se angelica och angelica på deras romantiska dejt och inte delta. fick iaf detta body shop kit av mamma och pappa vilket var super bra! sen gav jag dem roser och då min lillasyster en chocklad ask. en pojkvän för dagen behövdes inte, jag tröst åt ingenting och ja vi kan väll säga att jag överlevde alla hjärtans dag 2012

Ja vem fan behöver en pojkvän

http://teresalundmark.tumblr.com/post/17617103657/vem-fan-behover-en-pojkvan-nar-man-har-en-syster

Vill ha live musik


men är glad för filmkväll med angelica och anna i kväll
och att frida och josse snart kommer hem

tillbaka på samma gata




hahah gårkvällen blev inte riktigt som planerat
var super lite på allstar så jag och angelica som börjat först fick alltså sluta klockan tio. då drar hon och jag och hämtar upp angelica hägg och sen drar vi till angelica. plattar lite hår, lånar kläder av angelica och samtidigt dricker vi en flaska vin var. sen blev det utgång på mollys(har ju gratis entre när man jobbar på allstar) där jag och angelica blev bjuden på rätt så mycket dricka, dansade massor och träffade lite trevligt folk. bla stina och johan som ni ser på bild. sen blev det efterfest och idag har jag benne och angelica legat helt utslagna och sett big bang teory. eller ja, jag har sett och dom har legat sovandes next to me.
nu blire dusch käk jobb

Its still a little bit of your taste


gjorde american pancakes till lunch idag. var gott men gillade inte sirap riktigt. men med banan var det toppen.
nu ska jag hämta upp angelica sen blir det 11 timmars pass.

skype date


Allt gör mindre ont sen

Tiden vet att den vinner till sist


och jag kan inte sova

Igår hade jag angelica angelica & anna filmkväll
Idag har jag hängt med mormor och hennes nya iphone
imorgon ska jag vara med emma sen blir det vattengympa
torsdag
'
'
' blir det jobb

"Det finns bara ett enda sätt att brinna upp"



Hate to say i told you so


gårdagen började med förfest hos jocke med jenny jocke hanna viktor matte och olle.  som ni ser lekte vi lite roliga lekar där viktor fick vara jesus. sen blev det allstar med gratis inträde & 20 % i baren. vilket resulterade i ; en bad boy (mjölk, melon och vanilj likör) angelicka speciall drink (passoa, smirnoff, guanabanana juice osv) och super man shot (baileys, vanilj likör & blå kurasol). alla tre sakerna är super goa, så lägg det på minnet !
sen blev det max, hämtning & sen sängen.
idag har jag mått röv, ser fram emot två vita helger igen då.


vimmel från allstar & verandan



hanna och angelica, och dennis där i bakgrunden haha.

In the hearts of men



igår var det förfest hos anna allgulander med massa folk väldigt trevligt. sen blev det verandan & till slut mantelgatan. en öl för lite betyder två drinkar för mycket, att skicka sms till sina vänner är roligt och jag bevisar om och om för mig själv att jag beter mig som en man typ jämt. tokig kväll. nu kör vi en till då. klockan halv sju tar jag och viktor bussen till stan där vi möter upp jenny emma jocke och kanske några till så ser vi vars kvällen slutar.

Ill be your


Nail polish


H&M divided säljer små nagellack för bara tio kr. finns i skellefteå i oragne mörk blått gult och nån till färg. jag köpte gul när jag redan har ett super fint oranget.

Försöker öppna mitt tredje öga


Veckan går fort. middag med angelica gånger två, vistelse hos farmor, vattengympa med emma & uppstigning för tidigt för skype date. imorgon är det fredag. från klockan halv tre är det helg, och då menar jag ledig helg. denna helg kommer bli kanon.

dom kommer inte tvinga oss



fetaste rean på indiska. två överdelar 98 kr.

Gissa tre gånger

Vi anpassar oss genom livet. Motion simmar vi, simmar vi inte in i människan före utan simmar i den människans takt bakom. Om vi rider på hästar i ett led och hästen före är så himla seg (ursäkt;den har en dålig dag ju) så bromsar vi ändå när hästen som man själv sitter på's mule nästan är i seg hästens rumpa. Men jag börjat bli less. Anpassar mig inte till människor som inte anpassar sig efter mig. Så jag simmar in i den andra människan & jag bromsar inte min häst. Kanske får jag en spark rakt i ansiktet av människan eller hästen men jag känner mig inte längre som en fru till en alkoliserad make. Kanske känner jag mig fri kanske bara vaken efter käft sparken kanske måste jag buda på en lägenhet kanske snor jag blommor från någons trägård . Har så mycket fantasi, den får jag inte leva i.


RSS 2.0