Onsdag efter middag

Hej allihopa :)
Jag har just dushat och tänkte lägga in ett snabb inlägg.
Idag gick jag skola , sen gick jag in till stan med Marie och Eve och dåf ick jag jätte ont i magen , så jag orkade inte gå på stan utan gick upp och vilade på morfars kontor , Vaknade kvart i 1 (skulle ta 1 bussen) men innan jag hann gå till bussen så spydde jag :S morfar vart ju först jätte rädd att jag hade fått magjsuka , men sen kom jag på att jag bara spydde för att jag fått mens , så nu mår jag bättre :) Så det blir att fara till Emilia i kväll och äta mat och sånt, men hon Marie och eve :) Linda är ju i göteborg så jag saknar henne lite granna !

Hoppas ni har en härlig kväll ! Pusspuss



Bild : Amanda sommaren 06

Hur bra som hällst



Jag Älskar denna låt :) !
Foo fighters - Home .

Tisdag kväll

Tänkte bara snabb snöra in vad jag köpt i dag för min älskling ligger i sängen så jag vill mysas :) ( btw, lite dålig kvalla men hade brottom )

 

I dag köpte jag :
Rött flätat skärp från H&M 79,90 kr
Svart ring från H&M 39,90 kr


Sedan i går köpte jag :
Mimmi Linne 98 kr ( är dock inte säker på om jag ska ha kvar det , vad tycker ni ?)

Sen köpte jag lite grejjer till teresa, men dom kommer inte upp före hon har fyllt år (A) .

Tisdag morgon

Heeej hejj , sitter på skolan brevid linda och har svenska , nationella gick åt h , var så nära att bara "råka" snöra provet i soptunnan. Ajja , Snart har vi lunch och sedan forumspel :D . Efter skolan ska nog pontus följa mig hem , men vi måste fara och städa :( . Sen äre ju desperat houswifes i kväll !

Blir kanske Emilia Mari och Evelina på valborgs, och hänge med på det dom planerar :) Så jag hoppas det blir av , annars blire och sitta coh se top model med mitt mjukisdjur , haha vad lät roligast ? :)

Få höra, vad är era planer för denna valborgs ? :)

Linda / Lindsay Lohan , Hälsar sina varmaste hälsningar :) Pusspuss

Måndag kväll

Hejsan allihopa :) har inte bloggat i går, för datorn är ju som sakt inte direkt hel, haha !
Sitter här hemma med två föreldrar som båda har magsjuka :S haha ni skulle höra i går när pappa spydde, det lät som på film ni vet när det bara sprutar ut , Aja jag får hoppas jag inte får magsjuka :S .

I dag var jag på en lektion på skolan, inte så värt , men sen gick jag på stan och bokade färg tid på attityd, blir att färga håret på fredag, typ ljusbrunt/mörkblont. haha är jätte nervös men vi får hoppas på att det blir fint :)

Teresa min syster fyller år på fredag så jag måste köpa pressent + att på fredag ska hela familjen på mammas sida och se musikalen  Sound of music , tror endå det kan bli väldigt kul :) !

I dag på stan köpte jag ett mimmi (musse piggs tjej hih) Linne på h&m, men jag tror ine jag ska ha kvar det för jag hittade ett rött flätat skärp också så jag tror jag ska köpa det i stället :).

I morgon kanske pontus följer mig hem, beror på om han vågar pga magsjukan , haha :/ Och isåfall ska vi nog kanske och bada i badhuset, och sen och städa :) Får se om jag hinner blogga ..

Nu ska jag gå och käka en glass, sen i kväll se hundra höjdare :D
Btw, Ladda hem Foo fighters- Home , ETT MÅSTE !

Tänka också bara höra , vad ska alla göra på valborgs ? :)

PussPuss

Lördag kväll

Hej hej :) har inte kunnat skriva i dag för min dator dampar och den kommer snart att dö så jag ska fösöka vara snabb !
Min helg är hitills helt okej, I går var Jag Linda Pontus Matte rikard och linkan och grillade i byskebyn, och sedan såg vi "den bästa sommaren" Hos Linda, Såå jävla rolig film, var min favorit när jag var liten. Haha typ replikerna som : "När jag blir stor ska jag bli hora, ja då får man ju betalt för att kramas" , "Ni är dom bästa sommarbarn jag nånsin haft, Men tro inte att ni är nått för det" , "och du din jävel har jag aldrig gillar, ska jag begrava dig levande". Haha sjuk kul !! Sedan som jag i Pontus i hans nya dubbelsäng, hur skönt som hälst :) . Sen i dag har jag varit med pontus, sen for jag hem och då skulle mamma och pappa på fest så jag och teresa fick pengar att fara till stan och äta på tatung, och Linda följde med Jag och teresa åt en plankstek, och friterad cykling och till efterätt en banana split, MUMMS :) Sen har jag och Linda sett 27 dresses igen (A) Och pratat och sånt :). I Morgon ska jag och sola lite till, och jobba :)

Föresten stod det i tidningen att jag ska sjunga på valborgs, men jag är osäker för vi har inte hittat bakrund till låtarna och jag ska inte sjunga om jag måste göra det så sent, för då hinner jag ju inte med nått annat skojsit :/ Aja ! Vi får se.

Här lägger jag upp lite bilder från min helg :
    


     

PusssPusss <3

Fredag

Hejsan :) Har jusst ätit jätte god mat, potatisgrattäng och kött :) Sitter nu och kollar massa bilder på min kamera.
I Dag har det varit ganska lungt på skolan, hade drog information som jag somnade till, sen har vi bara haft svenska typ, så vi slutade 10 i 2 , Jätte skönt :D sen gick jag Linda emilia och Mari på stan ett tag, och till slut vare bara jag och emilia kvar , haha . Köpte i alla fall lite grejjer som jag tänkte visa , har dock typ inga pengar för nästa vecka :( . Tänkte även visa upp vad jag hade på mig i dag :)

I kväll ska jag Pontus Linkan Rikard och matte grilla i Byskebyn med Linda :) kul kul , sen ska jag följa med pontus och sova där. I morgon kanske jag och min syster ska och äta på tatung och sedan kanske bio , vi får se :)

 

Dagens köp:
Svart bas linne, gina tricot 99 kr.
Trosor Cubus, ordinarie pris 69 kr, i dag 50 kr.
Örhängen Ur och penn, 29 kr. (Bas svarta, vill ha några som jag kan ha hela tiden så inte hålen växer igen)
Haha allt är svart (A)



Dagens klädsel:
Jeansjacka Bik Bok
T- Shirt H&M
Kjol MQ
Leggings mammas (hittade inte mina)
Till det : Tygskor din sko

Nämen nu ska jag lägga mig och vila lite, och kanske se lite tv, Pusspuss :*

Torsdag kväll

Hejsan :) Har just laddat ner några låtar ! Jag har ju som sakt varit och jobbat i kväll var skitigare än vanligt :( , Sen for jag och Linda och solade, elelr jag solade i 16 min , syns pyttelite men jätte mycket på mina fräknar , fick över helt ansiktet typ :( :] Sen i kväll ringde även janne, ska typ sjunga på valborgs, blir lite nervös nu ju, men jag hoppas jag får sjunga tidigt så man hinner göra nått annat med. Känns surt att Linda ska bort till göteborg, samtidigt som jag är sjukt avensjuk !!.

Här är Jeansjackan, Bik Bok 399 kr , I Super Love!

 

Svarta Jeans H&M , T-Shirt H&M Och Halsduk gjord av Pontus mamma :) Hade även mitt nya nagelack på mig, Det enda negativa var att man var tvungen måla två lager för att få till färgen och då vart det lite klumpigt , men men !

Just ja , Har lagt av ett skärp på gina som jag nog köper i morgon + att jag hittat örhängen men vi får se :) Nu ryker det bara pengar :/

Nu ska ni få tips på några super låtar som jag just fått hem ; ENJOY

August Rush Soundtrack - Something Inside - Jonathan Rhys Meyers
August Rush Soundtrack - This Time - Jonathan Rhys Meyers
Foo Fighters - Home
Jamestown Story - In loving memory ( accoustic )
KT Tunstall - Black Horse & The Cherry Tree (Radio Version)
Josiah Leming - To Run

Så Nu ska jag försöka sova, Är såå


Torsdag

Hejsan alla bloggare :)
Hur mår ni ? Jag mår bara bra, trotts att jag har frysit hela dagen lång, hoppas inte att jag blir sjuk!
Jag har just ätit lasange med min far och innan dess sett grace avsnittet som jag spelade in i går :)

Skola i dag, helt okej hade typ hör test på engelskan bara för att träna till nationella, blir typ lite nervös :( . Sen så såg vi på film på människan sosailt och kulturellt och då såg vi Det bästa av mödrar , Kom en liten tår i slutet :].
Sen for vi till nordanå och såg "bio" där , This is england hette den och jag tycker den var sådär ..

 

Nu ska jag snart fara och Jobba sen ska jag och Linda och sola, sen ska jag städa lite här hemma :) . Jag behöver verkligen sola, så jag hoppas jag blir lite brun Haha !. Sedan kommer nog pontus och sover över här , saknar han jätte mycket för jag har inte varit med honom sen måndags :/ Men nu kommer han !

Just ja, Skulle ju lägga upp en bild på jeans jackan, men jag göre sen :) samt några låtar jag just laddat hem !
Pusspuss

Kväll onsdag

Just nu sitter jag på lindas säng och ska se one tree  hills nyaste avsnitt :) vart ingen barn vakt för min kusin ringde i dag och sa att hon fått magsjuka :( inte kul alls. Så jag och linda och emilia for och åt på dallas, sen så for jag och linda hem till henne :) körde moppe tom, haha ! föresten så har jag köpt jeans jackan, kommer upp bild senare :) Nu ska jag se som sakt, Pusspuss


Onsdag morgon

Hej allihopa :) haha måste bara berätta om min mogon :)
Hade ställt väckaren på 6 (tidigt som tusan när man ska åka buss till stan kvart över 7) Och då gick jag upp och dushade och allt, var super super trött. Då när jag kommer ut märker jag att kl är 5 :O . Det var sååå skönt att få gå och sova en timme till :] . Nus ka jag till skolan :)

Föresten har tagit fram moppen , Hihi Brumm brumm !

Tisdag

Hallåååå !
Sitter här och väntar på att maten ska bli klar och lyssnar på Sara Bareilles - Love Song :) Sens ka jag fara och jobba och sedan ska jag och Linda cykla och köpa glass , mumms :) Och sedan blire att se desperate.

Denna dag har varit helt normal förutom att vi inte hade Lpl så jag slutade en timme tidigare =) Gick då på stan och lämnade i gen den där randiga tröjjan + köpte ett nagellack. Hittade även en jeansjacka som jag vill ha . den från bik bok, eller har provat den förr men då fanns det inte i en mindre storlek men det gör den nu :D . Så vi får se hur det blir ! Gick även med Min älskling på stan, och Sen åkte vi buss hem :) I morgon ska jag och vara barnvakt i ursviken ;D Linda ska även följa med och sköta mina små underbara kusiner :* . Blir kanske att käka på santana!.
Nu ska jag äta :D Pusspuss !

Här är det söta nagelacket jag fyndade in på H&M för 19,50 , I Loove it :)


Kväll

Åhh blir less på plugga så jag laddar hem lite musik i stället :) Musik får ju som en att komma på bättre humör =D
Tänkte skriva upp några favortier genom tiderna, är några lungna deppiga låtar (A) haha men några andra också !

Sister Hazel - Your Winter
Stone Sour - Zzyzx Rd.
The Fray - Look After You
Train - Drops of Jupiter
One Republic - Come home
MoZella - Light Years Away
Foo Fighters - My Hero (Acoustic)
Damien Rice - cannonball
Creed - Six Feet From the Edge
Coldplay - Fix You
Brad Paisley  - Whiskey Lullaby
Alter Bridge - Broken Wings
Lostprophets - Last Summer

Nämen nu får jag ge mig, haha vill bara sätta ut hela min musik mapp (A) , Men ajja :) Hoppas ni gillar dom !
Håller just nu att lyssna på paramore- crushcrushcrush, Aja nu ska jag plugga lite till sen gå och se 100 höjdare :D Är lite små kär i fredrik , såå söt :) haha Men inte sötare än min gubbe, för han är sötast <3 . PUSS

                     image31


Måndag

Hejsan allihooopa :)

Min älskling har just farit hem för hans mamma kunde inte hämta han senare :( , Var med Han i går kväll också och då badade vi i mitt lilla lilla badkar, haha vart översvämmning på golvet, sen så såg vi life about ryan :) I dag har vi myst och sett tv :) VAR så kul när vi skulle äta middag och jag sprang runt våran soffa och pontus skulle hoppa över den, så vi tävlade som vem som han in i köket först (A) och då tog pontus världens största hopp sen ramlade han bara ner på golvet med en stor duns, HAHA HELT SJUKT !! Sen fick jag blåsa på lill handen :] .

I alla fall i dag har vi visat upp pjäsen på röst och rörelsen, säger bara herre gud :O Ajja , snö vit var jag i alla fall , ses ju ganska passande efter som jag är krit vit, med mörkt hår (ska sola med Linda i veckan). Sen så orkade jag inte fara på matten så jag gick ett tag på stan med emilia sen for jag hem med 1 bussen !.

Köpte även en tröjja på stan en från H&M för 149 kr, på killavdelningen :) är ganska stor men ska ha den på ett speciellt sätt , Här är den i alla fall :



I dag var jag och pontus föresten på Byske skolan och hälsade på, så himla mysigt äre ju :) fick tom fika av annmarie, så jag tog en loka och en macka :)

Föresten så älskar jag bubbel vatten :) tänkte tippsa mina favoriter :



1.
Loka Päron
2. BonAqua Päron
3. Ramlösa Kaktus

Nu ska jag plugga Arbetsätt och Lärande , Pusspuss

Söndag

Hejsan allihopa :) sitter här med min svettiga jobbar tröjja, Nej ush :P
Vilken slapp dag, Linda sovde ju över här så vi har legat i mammas och pappas dubbelsäng, Jätte skönt ! sen sov vi till 9 sen såg vi August rush , åhhh vilken film !!! Såå himla fin !.  Sen så har vi bara sett på tv, städat lite från i går och så , sen ätit sallad till lunch och varti och cyklat, sen så for jag och jobbade :)



Jaa I går då bjöd ju jag och Linda Evelina och Emilia på mat, Vi hade gjort kebab kött med pommes, och grekisktbröd med olivet, stor sallad, olika dressingar, stekt majs och lite sånt :) haha vi åt typ hur länge som hälst och efter det, trotts att alla kände som om dom skulle spy, så åt vi hela godis påsen som tjejorna köpt för 60 spän :O :O + chips och ostkrokar. Magen var så uppsvälld så det kändes som man varit utomlands i 1 månad (A).
Sen så skulle vi röka vatten pipa , men vi fick inte i gång den :/ Lite synd sådära ! Nämen jag hade väldigt trevligt :)



I dag vet jag inte rikgit vad jag ska göra, typ plugga sen får vi se :) Men ska nog lägga mig tidigt. I Morgon ska vi ju visa upp våran röst och rörelse pjäs för dom i vår klass, haha är typ nervös för jag är så otroligt dålig (A).
Aja nu ska jag ringa och prata med älsklingen min <3 . Pusspuss


=)

Hej allihopa !
Pontus har just farit hem och jag har städat lite i huset, vattnat blommorna och damsugit lite :)
Strålande sol i dag med :) på våran altan är det 10 grader varmt , Ilike !

I går hade jag då jätte kul , förutom att jag fick skavsår på foten men men ..
Vi for först till fridas lägenhet (jag Linda Josse emma och frida) och var där och chillade ett tag, sendan gick vi till max och åt oss tjocka , med Emilia och evelina :) Jag åt Mini skrov med plus meny och lökringar och smältost och orginal dipp, Åhh såå gott !

Sen satt vi där ett tag innan jag Linda josse emma och frida började vandra mot bowling companiet :) Sen så bowlade vi i en och en haltimme :) gick väl sådär, haha första rundan gick åt helvete, men det gick lite bättre sen :) haha jag kom 4 av 5, men det går faktiskt inte att slå tjejerna, haha var nära att komma över josse en gång, men sen stilade hon sönder och rusade i väg med massor av poäng , HAHA! :) Nämen sen gick vi till max ett tag och sen åkte vi hem, då kom pontus och sovde hos mig och sen har han varit med mig tills nu, vi har ätit ute på altanen i dag för att det var så bra väder, super skönt :)

Snart ska jag och Linda och handla mat för vi ska nämligen laga mat (överaskning) och evelina och emilia i kväll :) sen ska vi se någon film som evelina sa var hur bra som hälst :) Sen ska Linda sova här ! Men nu ska jag gå och dusha, men här är några bilder sen i går och idag :) Pusspuss

         

(Lägg märket till Josses och Lindas snygga pose I bowling)


Ännu mer sol :)

Hej heej, en till dag med sol, vet inte vad jag ska säga mer än att jag älskar det :D ! Var på sånt sommarväder, så jag hade min blommiga svart vita klänning !

I dag hade vi nationella, gick väl sådär :) skrev om en årstid, jag tog hösten om hur mycket jag gillade den, HAHA vilket skämt (A) men ajja ! Sen så hare inte hänt så mycket. Jag Linda och Pontus och Robert gick på stan ett tag, Jag hittade ett par cheap monday jeans som jag vill ha :) Får tjata på mammsen ! Sen så gick jag och sökte sommarjobb men det gick inte så bra, alla sa typ att dom hade fullt redan, förutom 2 så vi får se :)

Nu ska jag snart och jobba , sen ska jag städa så jag får bonus (brukar få en hundring mer om jag har varit duktig med rummet och hjälpt till ochså) för den behöver jag verkligen när vi ska och bowla i morgon :) . Jag kommer förlora :( Sist när jag och Pontus spelade så vann han med 100 poäng :O helt sjukt !

Föresten så fick jag bevisat att det hänger ett hjort huvud i dag (A), Några killar i bussen såg det också, haha så jag är inte crazy och ser saker som inte finns :D .

Så i morgon hinner jag nog inte blogga, för direkt efter skolan så ska jag och Linda till fridas brors lägenhet, sen ska vi och äta på max och sen och bowla :) och sen så ska jag hem, och sen ska ponta sova hos mig :) Och sen ska jag vara med han hela lördag dag, så vi får se när jag får tid ;) Ajjaa , Pusspuss

Kate Voegele - Wish You Were (Acoustic) - <3


Sol sol sol

Heej allihopa :) Känner hur mitt humör är på topp, nu när solen lyser :)
Jag har just städat lite på mitt rum , och ska snart fara till Linda , Vi ska gå på prommis, sen se one tree hill (Nya avsnittet, ahhh! ) Och sedan top model :D.

I går var jag med världens sötaste pontus <3 och vi såg desperat houswifes, och mös i massor + att jag lärde honom självförsvar, Haha ! :] I dag har vi varit tillsammans i 1 år och 2 veckor :)

Har även shoppat lite i dag , ett vitt lite längre bas linne från bikbok för 79 kr , Sen fick jag med ett par troser för 19 kr, med super skönt matrial, dock inte så snygga men men ! Sen köpte jag ett par solglasögon som jag älskar :) Glitter för 79 kr ! Jag gillar att dom är raka där uppe, fast lite större än dom andra där, tyckte jag passade bättre i det ! Så nu hoppas jag bara att solen fortsätter lysa, ser ut så i tidningen i alla fall!
 


Längtar i alla fall tills det blir helg :) Ska nämligen och bowla med Frida Linda och Josse på fredag :) före ska vi till fridas brors lägenhet, och sen ska vi och äta på max :) Sen på lördag ska nog Jag Linda Evelina och Emilia äta här, sen hitta på nått på kvällen ! tipps på nån god maträtt ? :)

Nu ska jag ringa rally kalle farfar och fråga om han kan köra mig till Linda, som bor allt för långt bort (A)
Pusspuss


=)

Heej ,ska bara skriva ett snabb inlägg nu för jag måste skynda mig och packa grejjer för jag ska och sova hos söt ponta :* . Har just varit och städat och det gick jätte bra , fick tom med mig teresa denna gång :) Hon är förövringt och köper sofies mode åt mig nu :D ! I kväll börjar desperate houswifes om, är jätte taggad !

Dagens låt : The knack - My sharona , Ni har säkert hört den på cola light reklamen, och tycker killen med dom röda skorna är hur cool som hälst :)

Aja , Nu ska jag snart till pontus :) Föresten, hittade ett par as coola brillor i dag som jag säkert köper , så jag lägga upp dom då ! + att jag har nationella engelska på torsdag :/ Känns inte peppande men men !
Pusspuss


:)

Hej !
Sitter här och degar, har just kollat lite låtar med Teresa :) Sen så har jag skrivit en cv, och pluggat lite .
Men för det mesta sitter jag och längtar efter sommaren.
Denna morgon när jag vaknade vart jag verkligen inte sugen på stiga upp när det typ snöat mer än 5 cm, tur att det for bort fort. Men just nu vill jag bara kunna köra moppe, bada, sola och partaja på stranden. Och sen är det lång lång tid kvar till sommarlovet :( Känns så surt ! Jag känner hur jag blir så glad och full med energi när bara solen lyser lite grann, Och jag och Linda har ju faktiskt gjort upp att när det börjar närma sig slutet av skolan ska vi köra moppe till skolan någon morgon, hälst när vi har sov morgon (A) . Det är ju endå 3 mil, så det kanske tar 40 min att köra, när lindas moppe går så segt, HAHA eller hur Linda ? ;)

Nämen, Ge mig sommarlov nu tack :)

                

Rolig dag

Sitter nu på skolan på mitt hål.
hade igentligen sov morgon till 20 i 11, men då skulle vi repa våran teater på röst och rörelse, sen hade vi hål nu från Lpl en , och sen matte i en och en halv timme, jobba på nått som vi inte ens ska ha prov i :S . sen så har jag röst och rörelse i gen, Jipppii !!

Förövrigt märkte jag och Linda och pontus en lite underlig grej denna morgon när vi åkte buss att det hänger ett ren huvud (?) på en pinne före östanbäck i skogen där , Var hur äckligt som hälst !.

Aja nu måste jag plugga , Haha Linda och Therese hälsar =) Puss

Om ni inte har dessa har ni missat något !

Som sagt nu när jag sett lite av 3 dje säsongen av one tre hill så tänkte jag tipsa om mina favorit sånger som är med där :) Så här kommer dom !

Snow patrols-Chasing cars
Michelle Featherstone-coffie and cigarettes
Mozella-light years away
Lucero-Nobodys Darling
Fall out boy-sugar where going down
Nikola Sarcevic-vila rada
Nada surf-Always love
The replacements-here comes a regular
Tyler Hilton-missing you
The weepies-World spins madly on
Gavin degraw-We belong together
The fray-Look after you


Så har ni inte dom här , så tycker jag ni ska ladda hem dom direkt ( Lagligt of course , HAHA )

:)

Hej allihopa !
Har jusst sett några avsnitt från 3dje säsongen av one tree hill, har ju sett alla avsnitt som visats i usa osv, men i bland är det mysigt att se några gamla avsnitt också :)
I går var jag hos linda, och vi hade film kväll ! Vi såg 27 Dresses, och Because I said so Som är två riktgiga kärleksfilmer, så det kanske kom en tår här och där :] . kvällens replik var ju endå  - Come over here ! Då smälte man ju som lagomt :]. Nämen dom två filmerna rekomenderas stort !



Just nu ska jag göra mig klar och fara och städa på jobbet, blir väl och cykla upp i detta slask, så det är ju tur att man har mp3 :) . aja i kväll ska jag vara med Pontus ! Skulle igentligen behöva lägga mig tidigt, för har inte sovmorgon i morgon för vi måste träna på en pjäs som vi håller på göra med röst och rörelsen ! men vi får ju ledigt senare i alla fall :) Aja nu ska jag dra , ha en bra dag :)


:)

Hej hej allihopa ! Just nu sitter jag och lyssnar på låten The bravery - Believe som är otroligt bra , Ni kanske hört den på prison brakes reklam. Aja , I dag sov jag till halv 1 :O Har inte sovit så länge på JÄTTE länge, så det är ju bara ett bevis på en jobbig vecka . Sen så har jag ju fått ett nytt sim kort, och lånat lindas gamla mobil men då funkar inte mitt kort, så jag har suttit och grejjat på hela min vakna tid, men nu går det äntligen :) .

Tittar lite på mobiler och sådär , Och det här är nog kandidarerna:

           

Båda har : Kamera, musik , och att man fåt hjälp att  känna i gen låtar , så det är bara små skilnader som avgör.
Vad tycker ni ? :D

Nu ska jag städa mitt rum ! Pussheej

Bättre sent än aldrig

Hej, Har inte skrivit på hela dagen för våran dator dampar, så jag undrar hur länge till jag kan sitta här !
Dagen har bestått av skola, och sedan lite shopping :) köpte en liten jacka och en bara vanlig svart tröjja :) . Sedan åt vi pizza kebab från bianco , jätte gott :) Men när jag ringde och beställde sa jag - hej jag vill beställa 3 st pizza kebaber, och en likadan fast med kyckling. Sen när mamma skulle hämta ut det hade dom gjorde kyckling och pasta :S . Sen var dom så tjuriga och jaa .. men till slut fick vi det vi ville ha .

Nu i kväll har jag varit med Frida Josse och Linda och vi har bara ätit och pratat :) haha har gått åt en stor godis påse, en chips påse med guacamole dip och sen lite kladdkaka med glass, haha jaa det är mycket i våra magar nu ! :D I Morgon ska nog jag och Linda ha film maraton :)

Jaa en bra nyhet , är att jag fått mitt sim kort nu, så jag har kvar mitt gamla nummer och så :) men har inga nummer kvar bara :( . Har lånat lindas gamla mobil nu tills jag har köpt en ny !


              Frida , Linda Och Josse - Tack för en trevlig kväll :)

Underbart

http://www.youtube.com/watch?v=6v_9H-NmqxY  ,, Missy Higgings - where I stood

Äntligen hemma

Jag är så FRUKTANSVÄRT trött, gick och la mig halv 9 i går och endå är jag super trött. Tur att jag inte hade så jobbig dag då , Hade nämligen engelska sen fick vi 1 or se på 3ornas grupparbeten och sedan hade jah sammhälls sen slutade jag :)

Efter det gick jag och Linda på stan, Hittade 2 tröjjer som jag vill köpa, men vi får se om jag har råd. För er som inte vet så får jag vecko peng i stället för månadspeng för annars köper jag upp alla pengar direkt (A) haha . Så Jag får pengar varje fredag :) . När jag tittar in i mitt rum ser jag derimot att jag har tre gina påsar därinne och inehållet är allt köpt i veckan , Haha !
Här ser ni var jag köpt denna vecka (allt kommer då från gina tricot) :
En svart kjol som jag ska använda som tub klänning 149 kr , beiga byxor 199 kr (troja) Sen ett fodral 129 kr.
Vet inte om jag ska ha kvar allt, så kommentera gärna vad ni tycker :)



I kväll ska jag plugga :( Jag har både svenska bokrecension och sen några engelska ord att lära mig (det gör mig inte piggare kan jag ju säga) . Känns så oroligt härligt att det snart är helg, måste verkligen vila upp mig !

Nu ska jag gå och göra mat, Blir nog såna här vegitaiska filleter med sallad och stekt majs :) Mumms !
Pusspuss

Världens jobbigaste dag

Hallå , I dag har det verkligen varit världens jobbigaste dag .
Jag har verkligen varit såå trött och det gjorde mig ju inte piggare att vi hade prov just på morgonen. provet gick väl sådär, känndes som jag kunde gjort bättre, som vanligt. Sen så hatar jag detta väder och eftersom min vinterjacka + allt annat vart snott på zoo tour så har jag hållt på frysa i hjäl i min tunna vårjacka. en god nyhet föresten om det är att jag fått nyss kontantkort men med samma nummer. Så nu är det bara mobilen som saknas, så Jag letar på för fullt nu .Om Stölden kan ni föresten läsa här:
 http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article82788.ece .

Annars har väl dagen varit okej, Har varit och köpt en svart boddy på gina för 129 kr . Har tänkt köpa en ganska länge men det har inte funnits svart i min storlek så jag vart ju glad nu när jag hittade en :)
Har även köpt ett par brallor där i går, men är lite osäker om jag ska ha kvar dom, vi får se :)

I kväll ska jag nog Plugga lite och sedan göra en tidigt kväll så jag orkar med morgondagen, får väl spela in top model då ! Grace har just nu uppehåll i 2 veckor, känns ju lite surt :(.

Just nu sitter jag och Lyssnar på Lifehouse - Broken som är jätte bra , Ni som inte har hört lifehous borde absolut ladda hem den och några andra favoriter som ; lifehouse - Storm, Life House - You And Me, Life House - Everything och Lifehouse- Whatever it takes.

Bye !


Starten : )

Jaha så nu var det dags , Jag ska starta min blogg :)
Just nu sitter jag med huvudet inlindad i en handuk medan pontus sitter och ser fotboll med pappa, så man hör några glädje ord och några mindre glada, Haha !
Under den här kvällen har jag städat - Pappa håller på göra om på sitt jobb så dom har kontoret och fika stugan i baracker som jag ska städa 3 gånger i veckan, Sen har Linda varit här och fått håret färgat av mamma, och sedan har vi pluggat för vi har sammhällskunskaps prov i morgon.

Tänkte bara säga att sakerna jag kommer skriva om i min blogg är väl ungefär, min vardag, musik, shopping och lite annat smått och gått som jag tycker är roligt och läsa :) So Keep in touch !

RSS 2.0