nothing will ruin this



pst på bilden ser ni mitt nya korta hår. svårt att vänja sig men ska nog gå.
jag är super glad. vaknar till bacon sallad made by teresa och erika, ser att jag fått hem ett linne jag beställt plus 5000 kr tillbaka med skatten. yey. nu blir det käk buss träffa matte och jocke och sen blire fest hos hannaf.
så i kväll i will keep my guns down.

Bacon is good for me


haha efter min vecka där jag visat min dragning till bacon tyckte marcus och oskar att jag är som detta barn.

vanilla


the bad girls club


jag har fullt upp. har inte tid med nått annat än att leva. jag jobbar mycket, hänger med dom från jobbet, tränar, shoppar second hand, får håret klippt och färgat av emma och nu är jag och teresa ensam hemma igen. hela helgen. så vi köper massa god mat & myser framför serier. imorgon jobbar jag typ 14 timmars pass med lunch hockey middag och nattklubb 18. på lördag får jag igen; ledig hela dagen och på kvällen blir det fest hos hanna f. så ikväll prövade vi lite bad girl drinkar, för att prova till lördag och yeees jag kommer va en bad girl.

slunga mig framåt

I helgen blev det tjejmiddag här med stina lu emma lu frida li josse hg fanny k hanna f carro ö och klara m. sen blev det utgång på verandan & dagen efter hjälpa till att montera möbler till angelicas lägenhet. då bröt jag ryggen så idag har jag varit liggandes. nu taggar vi jobb tisdag onsdag torsdag fredag lördag. eller gör vi det?


Ny kavaj från Myrorna i umeå


like a feather you fall but the wind is too hard


inga annonser på våra liv


jag och twerran har idag varit och handlat för att överevla helgen utan päron. blev massa grösnaker och frukt. halloumi och bejkon sallad till middag och ikväll kör vi på fruktsallad ala jordgubbar passionsfrukt & mango.

baBy take it slow


nej jag tänker aldrig på dig i mars


det börjar vara dags. att klippa sig. skulle vilja klippa allt hår lika långt som min lugg. typ som en lång page. men är nog lite för feg plus att mycket av dippen skulle försvinna, och den är finast längst ner. dessa beslut..

OBEY


teresa har fått hem rätt så feta kepsar

i dont remember a thing


Jag är inte skyldig dig nånting


igår blev det middag med johan micke och angi sen filmkväll på jobbet där vi såg hard candy och åt godis för 278 kr, eller ja inte jag och angi då. sen blev det sova hos angi och idag sjukhuset. nu blire jobb måndag tisdag onsdag fredag lördag.

girl power i baren idag


Walking all over you


dont come here knocking


Nu blir det träning på 360 med familjen lundmark och sen ska vi ut och äta och sen blire jobb

blev möte och två glas öl med jobbet idag



nya färger från luleå


Levis jeans shorts


har just nu 4 styckna i garderoben. mer lär det ju bli.

Öppna dina trötta ögon och släpp ut det


Idag blev jag inringd att jobba även om jag hade lite feber och massa hosta. imorgon jobbar jag 12 timmars pass. på onsdag ska jag teresa och erika till luleå, på kvällen blire mys med båda angelicorna maria och amanda. på torsdag hoppas jag på date med evelina sen blir det personal möte och sen nå öl med jobbet och mollys personerna. här finns det ingen tid att vara sjuk. strepsil, näs spray, vitaminer, host medicin klara färdiga gå!

.

Som vattnet utanför bilrutan som man önskade att man kunde röra

bli inte allt för bekväm där


the winner takes it all


kvällens kex, ost och fruktsallads mys. välbehövt efter 13 timmars passet igår.
Jag och angelica har börjat med vad the boys at work kallar "anorexia månaderna" det innebär att vi ska ta tre 40 mins promenader i veckan som vi sedan ska redovisa med iphone appen runkeeper (as bra app) samt inte äta skräpmat, chips, godis, popcorn (vi får bara äta less fat popcorn) glass, kakor eller ja saker som innehåller för mycket socker. om vi bryter mot reglerna så ska vi lägga hundra kronor i en skål. pengarna som kommer i den skålen ska sedan användas (när kontraktet på "anorexia månaderna" tar slut, ja angelica är så seriös så hon gjorde ett kontrakt;) till drink pengar så vi ska göra angelica special (angelicas as goa drink som hon kommit på) på angelicas inflyttningsfest. i skålen ligger det två hundra kronor efter första veckan. något säger mig att vi kommer bli sjukt fulla på festen åde. hehe.

Ring the alarm


Rules must be obeyed
dont fucking tell me what to do

Ny tygpåse, monki.


Då slösar vi bort våra liv


Nytt halsband


tradera 100 kr

RSS 2.0