När ingen längre sover eller är vaken

Idag har jag handlat majs, flingor, bröd, smör och mjölk (trodde aldrig dagen skulle komma) och nu är det nog för den här veckan. amanda lundmark har från och med nu FÖRBUD att använda visa kortet. enda undantaget; öl i helgen. annars inget. kan någon komma på ett förjävligt straff om jag bryter mitt löfte ? typ; du måste sova i en dubbelsäng med linda som inte kan hålla händerna i styr under natten? Oj just ja , det gör jag ju redan.

Linda selin FUCK YOU

http://www.youtube.com/watch?v=MXjZUo0GOMI

en stor röd glad markering i kalendern


Min mamma berättade nämligen idag att mamma pappa och teresa har bokat besök i oslo.
den 21-24 april kommer dom och då ska jag även få en pause från kollektivet och bo med dem på hotell. dubbelrum med min älskade syster och sedan spendera dagarna med alla tre. förhoppningsvis fyra. för jag hoppas verkligen att elina får ihop det så hon också kan följa med. tre eller fyra svenska favoriter kommer och delar oslo livet. förhoppningsvis med massa mat och KÄRLEK så klart. jag behöver det.

Jag försöker hitta någon sanning i dina lögner



Det vanliga scones myset är igång (denna gång med varm oboy och tjejfilm)


lever för helg


Igår blev det fest igen. Jag och stina drog oss mot major kring åtta tiden och hamnade sedan hos viktor agnarsson med resten av collets killar plus lite annat trevligt folk. efter massa bra musik drog jag viktor stina och anton in mot city för att gå ut på havana club. sjukt bra musik så slutade med att vi dansade röven av oss.
även om 18;års ställerna i oslo är köttmarknad på hög nivå, och folk som är på hög nivå (om ni förstår vad jag menar) så har jag så sjukt kul när alla är taggade och dansar. senär det alltid kul att prata norska, komma hem och se vilka som är hemma och sedan sova i en oskön soffa för att luggen tagit upp all plats i sängen.

Citerar alexander petterson "Fredagar är uppvärmning, lördagar är det matchboll"

Photobucket

Med andra ord; lämna inte din dator på när det är fest.

Jakob Lindholm
Jag är kär i amanda lundmark stina lundqvist och linda selin (men jag fick sova på golvet i natt)

Alexander Pettersson
jag är kär i linda selin

Amanda Lundmark
‎-jag är kär i Erik Andersson

Så dansar vi till dansmusik igen

Idag när jag skulle gå till tricken som sedan skulle ta mig in till stan insåg jag att jag inte skulle hinna för den var påväg att börja åka. så jag springer över vägen och börjar springa mot ingången. men tricken börjar fara iväg. dock står dörren öppen så jag tänker vad fan och kastar mig (bokstavligt talat) in den. amanda landar in i väggen och ser nog allmänt chockad över vad som just hände. värsta james bond. när jag sedan går igenom gången där alla människor glor på mig, skrattar några tjejer till och ger mig en high five. min dag.

sen fick jag köpa en jacka på weekday för hundra kronor och sedan hem för att handla mat. lite rotfrukter i ugnen senare har jag just duschat och snart drar vi igång det vi glatt kallar "välkommen till oslo stina". fest med andra ord =)

First aid kit campus tältet trästocksfestivalen

Photobucket

Känner mig inte direkt på humör


Jag synar dina kort, dina kort.


Hemma från intervjun. gick bra och jag är uppskriven på vik på dagis. nu väntar jag bara för att få ett tusen årigt långt vik som sedan leder till fast jobb =)
nu har jag just gjort mig klar för att dra till stan men vad händer då ? jo får skit ont i magen.
kanske lika bra när jag inte får shoppa ?
så får nog ägna den här dagen med att stanna i sängen, se lite tv och hoppas att emma och stina och linda och alle och erik och jacke och lea snart kommer hem. 

Allt som händer från och med nu detta är hällande regn detta är förlamad

Börjar dagen halv sju på adecco. snor några te påsar och lite varmakoppen. får jobb klockan sju på ungefär samma ställe som förut. jobbar för världens drygaste tjejer och en kille som äckligt raggar på en. nej droppen är nådd för adecco. söker nu på "Typiska dagisfröken outfit" på googel, jag går för långt. tror tom jag äter en blöjjas innehåll i morgon om hon säger att jag ska göra det för att få jobbet. två dagar till fredag; då dansar vi till dansmusik igen. MED STINA (som fick in två väskor med hjälp av jag och lindas muskler och sedan frestade oss alla med tacos när man själv äter nudlar)

sometimes är jag typ världens sämsta syrra

http://trafikeras.blogg.se/2011/january/thanks-sis.html#comment


GRACE season 7 episode 6

var historiens bästa avsnitt. grät i min tystnad hela avsnittet så inte linda skulle börja skrika om hur mycket hon hatar att se grace med mig för att jag blir så blödig. men när avsnittet var slut kunge jag inte hejda mig; jag stört grät här i sängen på kollektivet (första gången sen jag kom hit, hahah slå den ros och madde) och sedan ute i köket till emma. får rysningar och tänker på christinas "Being a hero has its price"

För alla hejjjjandes information

- Idag fick jag höra att jag ska på intervju för ett vikarie jobb på dagis på torsdag klockan 11
- gjorde som min pappa sa och gick just ut på en lång promenad
- köpte idag potatis och åt för första gången på två dagar en ordentlig måltid; SILL (diabetikern lyxar till det) potatis, lök och ägg
- skickade även kärlek till sverige igår

Imorgon ska jag och linda hämta upp stina, då ska även osman och samme flytta till lina. då är kollektivets fantastiska 9:a klart.


Jag skulle krama dig om jag kunde


Sanningen får allt annat att se ut som en lögn


skulle du råna en bank för oss två

Jobbat hela dagen med svettlani, en man från bulgarien som älskar att sjunga om pippis herr nillson. sista dagen så nu blir det adecco halv sju i morgon med luggis. fail fuck.
annars går jag ut på prommis med lurar, skypar med mormor och ser grace med linda.
men jag är trött, så somnar nu.


2 steg från paradise

Kollektivfest med massa folk, lekar och glada miner. stan med linda emma och lina med andra hands shopping. weekday shopping skor 100 kr. världens godaste sushie. förfest med emma och popcorn skålen. möta upp micko och sam på trappan. åka till majorstugan. fara på fest där det var massa glada goa skellefteå bor. gå ut på krogen gammla majoren. dö. städ dag. fara till Lina på major och ha myskväll med kylling tallrik och sex and the city. en jävla bra helg med jävla bra människor.

NU SOLSIDAN SEN SOV. upp halv 6. if. mattant typ. WEI.


Vad gör vi jo dansar bort kvällen och du e bäst


Kollektivets mest Party spelade

http://www.youtube.com/watch?v=YB-4_dPJTWk

Sweetheart I already miss you

Photobucket

Igår








Unga människor vaknar 9 och bakar scones bland annat










Är typ trött efter ha gräddat tusen vofflor sedan klockan 7 denna morgon med denna jänte. jobb måndag med, där satt de.


Killarna skriker på teven medans jag luggen och emma skriver en lapp lek. morgonkvällen kommer bli kung!




Adecco kantine IF diskare


Idag har jag och linda jobbat. från tio till tre. på ifs kök; i disken. med en göteborska. med massa noska människor som man fattar noll av vad dom säger. med världens godaste bufe till lunch gratis. oliver feta ost paprika köttbullar ja you name it. med dålig lön för adecco tar allt. med glada miner tills linda fick en böt lapp på bussen på 900 nok.
dålig och bra dag. nu sover jag för jag bara 7 på samma ställe imorgon igen. vikariat, yeah man.

Favorit




Ett hörn av en stor verklighet






Idag for jag anna och linda till Ikea. typ oslos bästa plats. där fick man idag gratis popcorn och en madrass för 249 kr. jag och linda köpte var sin med lite oturen om att båda inte riktigt rymdes i sängen. men nu har vi det; vårt egna lilla krypin i kollektivet. våran lilla hångel hörna. med likadana täcken om man bortser färgen. ett fönter att ställa böcker i och ja... nämde jag hångel hörnan?

OCH ett stort JUSTJA

Håkan bokat 05-03-2011 20:00 OSLO !

med nya tofflor på mina kalla händer

köpet ett täcke på ikea för 15 kr, en kudde gör 9 kr och massa galjar. packar upp väskan och söker jobb. det går dåligt. finns bara halvtid eller inget. och sen sänker dom ögonbrynet och säger ring inte oss, vi ringer dig. men här hemma (vet inte om jag ska kalla det hem än, om inga jobb kommer upp snart måste jag nog sparka ut mig själv) är allt bra
killarna kom på ett nytt kommunikations sätt som alla nu använder. lyssna på googel översätt
nu ska jag linda och den som just kom hem se film

jag hinner inte ens packa upp min tomma resväska

Idag har jag, linda, samuel, osman och sandra gått till skatteverket, manpower och sen kiwi och handlat mat. sedan träffar man emma och drar till ikea. fan vad pengar det går, fan vad känningar jag har (det här med 38 levemir funkar inte mamma och pappa) och fan vad trött jag är. men även glad och en sill burk bland annat från ikea rikare. imorgon söker jag jobb PUNKT kram till alla

Jag gillar att bo många




JAG HAR EN SNYGG KOMPIS


OSLO DAG TVÅ

VI HAR BOCKAT AV
nudel middag, förfest i kollektivet, oslos nattliv, efterfest till halv sju, marknad, bislett kabab (KILLING), sex and the city mys och första söndags städet.
OCH JAG TRIVS

Lämnar Sverige vid Vinga

NU DRA JAG TILL OSLO. klockan 7 sitter jag på tåget- åker till 8 på morgonen. hoppar på tio och åker sedan till halv 3. kramar teresa hårt före och sen flyttar jag för andra gången i mitt liv. jiiiihaaaaa life

PACKAR PACKAR PACKAR

och kramas =]

:')

http://www.youtube.com/watch?v=L64c5vT3NBw&feature=player_embedded#!

tusen kramar ger jag jag till dig

Idag har mormor köpt balsam shampo tvål tandborstar make up borttagning tandkräm alvedon ipren binder bodyscrub deo och massa annat från apoteket till mig. hon sydde in mina jeans, fixade min trasiga väska, gav mig underställ, tjocksockar och en filt (TACK TACK TACK)
Jag själv har köpt ett fett usb minne och fem matlådor. jag klassas nu som vuxen tycker jag.

Hittade lite bilder på hela glada gruppen i thailand





Mer än ikea soffans tystnad

Ska nu dra och åka skriskor med tjejerna sedan drar jag vidare till mormor för mys kväll och imorgon blire stan och träffa ulrika, sen linda sen handla och sen tjejerna sen banken ojojojojo vad det går fort nu och ojojojoj vad jag stressar nu. har inte ens tid att duscha. mitt hår är fett.
men tid att gräva fram en gammal going har man alltid

Några timmar före 2011


Jag tänker på dig ibland


det är det här jag kommer hem med mamma och pappa (ingen norsk kille utan en norska djur) när dom ges bort gratis och allt

http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=26215843
http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=26218163
http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=26143637


Så om någon vill fylla i de fria tiderna säg till !!

Mitt vecko schema
Söndag: äta med linda på stan och sedan träffa anna fredriksson
Måndag: sjukhuset klockan halv 4, före det stan och lite ärenden. sen mormor och morfar och sova där till
Tisdag: far hem från mormor och morfar. fri dag och kväll
Onsdag: hitta på något med london tjejerna på kvällen. fri dag
Torsdag: fri dag
Fredag: resa till oslo. shit.

Är helt besatt


tre hus på mantelgatan





förfest ala amandas rum. Jag adam jocke och matte började kvällen med öl spel poker och musik. sedan kom maxi linda och sen började vi vandra mot cizzi där det var 20 års fest fullt håll igång med massa trevligt folk =) efter det blev det efterfest på mantelgatan med bullens och massa killsnack om fotboll och porrfilmer... hahhaha ! klockan fem ramlade jag till slut i min säng. fem små amandor hoppade i sängen en föll ner och slog sitt lilla huvud mamma ringde docktorn och docktorn svara i sängen får inga små amandor vara osv osv.  nej tacka vet jag mantelgatan fester. det gör vi om snart.

KvÄllen har varit kung



Blunder nemo doris. fisk





Och rätten att ge upp för nån E den sista rätt man har



När det väl gäller är vi alla ensamma

Du öppnar inte gardinerna när det skiner och sprakar fyrverkerier utanför
du bekymras inte över vänners kyliga sätt att ibland visa övertag när det inte behövs och du får ont när du säger hejdå oftare än de orden utan då.
du ser inget vackert i något fult, du låter tyst och enda gången du får en liten extra känsla är när du får höra hur någon sitter fast på någon flygplats där ingen lämnar mark för det bättre hur som helst.


Gahhhhhheaahhh


Ge mig en ny drog som tar mig nånstans Jag behöver en ny medicin och ett nytt land


säker och under kontroll

tar nu min snoriga näsa till ursviken för att sova där vakna upp av barn som vill att jag ska kunna vara ute och leka och det ska jag. kusiner barnvakt och sedan tjejerna barnvakt. hela mitt liv är ett dagis hehe.

Vi två är saknade till havs




Varför ska jag ha en stereo när jag hör musiken från tusen båtar på väg härifrån



Tala inte med mig om england om du inte behagar komma hem från england

Andledningen för att jag inte skriver någonting om england; inte kollar på bilder; inte kollar på videoklipp och helst inte pratar med folk om just, england. är för att jag vet att jag kommer bryta ihop om jag gör det. jag trodde aldrig att man kunde sakna en plats så mycket. men det gör jag. jag saknar det. så att jag kan dö. och tom när jag får texten
many times i tried to tell you that i like you but i can not say i dont know why?
but now i am saying because you are not in london
you have gone
do you mind
when ever you come to london see me
i will wait for you
av en kille jag träffade tre gånger när han skulle fixa in oss på klubben billigare (ja ros och co jag pratar faktiskt om usman hahhahahaa) så bryter jag totalt ihop. av den lilla texten you are not in london. fan. jag e ju inte det. nu ska jag sluta innan jag börjar skaka, får utslag på kroppen (ja min kropp reagerar som en allergi att jag inte är där) eller börja gråta okontrollerat.men fan.

Då var det bokat

Fredag 14 januari, tåg från bastuträsk 444 kr.
OSLO

För det är ju det här jag älskar

I förrgår for jag linda och teresa och simmade på bahuset och åt sedan glass i bastun
sen for jag och linda till stan, åt sushie på wook and roll och va sedan och myste hos anna fredriksson
I går for jag tilll badhuset med sandra emma och frida och sedan tog jag bussen till stan för att käka jätte god mat och ha mys kväll hos jenny larsson med linda och sara
Idag hoppas jag på att få träffa josse, skriva klart mitt norska cv och kanske tom boka resa.


du var min sommar nu är jag min egen vinter


Även om jag fryser ihjäl mig själv, stjäler mörka vinter nätter och hoppar med mjuklanding från snötäckta hustak

Hur ska man göra för att det ska bli sådär varmt hur ska man göra nu när man är stor nästan strörre än mor nästan större än mamma, mamma




Men vi vet att allt byts ut, vad som betytt något blir ingenting på en minut. och att alla paradis ljuger till slut


Och vart ska vi flytta då, jag och selin?

Jo om c två veckor flyttar vi till ett annat land till ett annat kollektiv till en huvudstad söker nya jobb och träffar nya men bäst, gammla.
vi flyttar till oslo. till världens bästa emma andersson. till kollektivet wutang (?) och stannar, om planerna går som planerat, i fyra månader.
vi tjänar och sparar massor med pengarna så att drömmen om asien till hösten blir förverkligad.

Teresa lundmark säger:

Jag hoppas typ att linda ska ramla och bryta benet så ni inte kan flytta
(HAHA)

blivande levnadskamrat; http://sv.wikipedia.org/wiki/Tom_Ljungman


fem myror är fler än fyra elefanter






I BLAME COCO




och för en gångs skull är jag riktigt glad att vara hemma

nyårs var kul (massa roliga lekar med galna tjejer) träffar mari dagen efter för en timmes prat ser facebook filmen med linda skypar med världens mest efterlängtade tjej och drar sedan till ursviken för lilla julafton med kusiner och faster

RSS 2.0