trotts att det regnat hela dagen

igor var voran fortsta utekvell. hahha sjukt spontant och inte alls planerat.

vi satt po hostellet i nogra soffor i mjukiskleder och spelade kort. sen kom en kille fram som hette paulo och var fron brasilien och hans kompis daniel fron colomblia so vi snackade lite, spelade lite spel och sen sa dom att dom skulle ut och frogade om vi ville med. vi drog po oss lite smink, en svettig tshirt, ett par slitna shorts, converse och blev bjuda po nogra ol po hostellet. sen drog vi med taxi till ett stelle som dom visste skulle vara bra. ner vi kom dit var det en skyskrapa som vi skulle upp po 95 voningen !! hissen gick so fort och for upp so hogt so man fick lock i oronen. ner vi stod nere po marken sog man inte ens toppen av byggnaden for den var typ uppe i molnen.  ner vi kom upp var det verldens lyxigaste stelle der alla hade klackeskor, klenning och massa kostym snubbar. vi dansade iaf som galningar och hade kul med lite tyska tjejer som vi treffade =) ner vi skulle dra fick vi uppkord taxi som holl upp dorren och massa lyxigt. sen idag ner vi var ute po sighseeing so fick vi do se byggnaden i dagsljus och de visade sig do att det var en av shang hies storsta byggnader och att den er jette kend och skit. hahhaa ganska coolt.

vi okte do iaf sightseeing buss idag vilket var jette kul for man fick se massa, oka po verldens bro der linda var jette hogd redd och sen treffade vi en svensk tjej som var super trevlig och even en usa kille som jobbade for alimak i sverige. man treffar so mycket trevligt folk her och det er super kul.

vi har even shoppat lite idag. jag kopte en as snygg trojja for 90 kr po en marknad. imorgon blire mer marknad.
love this place


TIPPS

leser aldrig bocker hemma for jag er besatt av serier
men ner jag er utomlands utan dator gor jag det
nu har jag po en vecka lest ut SARAS NYCKELT och KROKFLICKAN
tvo veldigt ledsamma men bra bocker. krokflickan er sjuk. ville typ krekas endel gr.
les detta kera.

KINA DAY FIVE SIX AND SEVEN

Hej allihopa
jag och linda drog med sittvagn tog till xian och det tog typ 13 timmar. var super jobbigt men treffade en kinesisk tjej vid namn anna som vi lerde finns i sjon. alla andra kineser vart jette intresserade so det var kul. ner vi kom till xian ot vi den eckligaste kinesiska maten man kunde hitta och sen drog vi till terrakotta armen som var as cooolt. sedan var det taxi igen tillbaka till toget for att oka i 15 timmar till shang hie der vi kom fram i dag klockan tvo. der hittade vi vorat hostel som er veldigt fint. vi delar med tvo andra tjejer men det er skonare sengar denna gong. imrogon ska vi ut och kolla runt i staden liten. vi har redan fott uppfattningen att det er massa coola byggnader, veldigt varmt och lite lugnare traffik och even lite mindre skitigt.

skitiga kineser finns det do gott om.... hahahah . po toget spottar alla po golvet, snor skrep overallt, kissar i ett hol i togets golv och torkar sig inte. det er ockso as varmt so alla svettas som grisar. har aldrig kennt mig eckligre so kenner mig as lycklig nu ner man fott duscha.

vi mor iaf super bra. moste holla i plonboken nu for her er det bra shopping har vi hort och even holla mig fron att kopa en hund som dom seljer i afferer her . tycker super synd om dom plus att dom hr alla mina favoriter...

hoppas alla har det bra hemma nu. saknar monga ! kram kram

till andra sidan jorden

Eftersom jag inte har facebook eller kan kommentera bloggar eller kan kolla tumblr
so kan vel alla ni kere hemma maila mig
om det er nott, om ni mor bra eller doligt, eller om ni vill mig nott.
saknar alla redan och vill hora av alla

[email protected]

KINA DAY THREE AND FOUR

NOGON HAR STULIT MITT KAMERA
det er inte ett skemt och jag er so lesden
so nu er alla mina bilder borta alla filmer (serkert 500 even om jag haft den i fyra dagar) tom filmen po min sotaste syster er borta....
tur att vi har lindas iaf.

hur som helst
att vara po zoo i kina var as coolt. alla verldens djur som hygenor, zebror, pingviner, pandor, flamingos, lejon, tigrar jaaa allt. so nu har jag sett typ alla djur i verlden.
lite jobbigt dock att burarna var smo och alla stod och knackade po glasen.

efter det drog vi po mat grejjen och der ot vi kinesisk kebab som var ass gott. lite vor rullar ockso.
fanns sjuka grejjer der som hela bleckfiskar, smo kryp och kakkelackor som dom stekte hahha.

imorgon drar jag och linda med ett 13 timmars sitt tog till xian for att se terrakotta armen. sen blir det shang hai nogra dagar, sekert lika lenge som peking. so vi hors om nogra dagar. kram po alla hemma !!


KINA DAY ONE AND TWO

KINESISKA MUREN
DEN FORBJUDNA STADEN
TEMPEL OF HEAVEN
PEARL MARKET
MING GRAVARNA
HIMMELSKA FRIDENS TORG
TE PROVNING
SILK FABRIK
JADE FABRIK

det er vad vi hunnit med po tvo dagar
even treffat tvo svenskar, sovit po en planka till seng, fott ett frieri forslag av en kines, shoppat, etit varje moltid under 30 kr & okt verldens leskigaste linbana as hogt upp i luften.
det er as varmt, det er super mycket folk i peking och vi mor as bra.
Imorgon drar vi och ser pandor, shoppar & eter kina street barbiqe.

JUST JA, facebook er bannat i kina ? vilket inneber inge facebook po en mondad. kenns sjukt weird.
later dudes

den bästa jag vet

http://teresalundmark.tumblr.com/post/10443397281/hejda-underbara-syster-basta-van-och-livskamrat

CHINA VIETNAMN LINDA SELIN AMANDA LUNDMARK SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2011


äter avskedsmiddag med pappa och teresa
sen kommer mamma och mormor och hämtar jag och linda
vi drar till luleå, kramas gråter och hoppar sedan på flyget till stockholm
träffar evelina på arlanda, sover på arlanda
och imorgon bitti åker vi till kina =D
ska se till att skriva lite här hur det går men har inte med mig dator eller iphone så vi får se hur mycket det blir.
ha det bra norrland!

19,30 flyg till stockholm ikväll. runt nio imorgon flyg till kina.

springer runt som en GALNING samtidigt som jag kramas med syster
och allt jag får ut ur min mun är ; GAAAAAAHHHHHHHHHHH KINA !!!!

Jag vet vem jag kommer sakna mest


Jag vet inte vart jag är. jag är med men aldrig riktigt där. Det är höst kallt på balkongen och jag längtar till nått annat än det här


Gillar melissa horns nya skiva. helst låten "Du är nog den" väldigt sorligt fint. lite ledsen att albumet inte går ladda hem än så får vara utan melissa i två månader.

har nog inte fått mitt huvud runt att vi faktiskt börjar resan imorgon kväll

Packar den lättaste packningen i mitt liv
2 shorts 2 linnen 2 tshirts 6 trosor 4 sockar och sen reser jag i byxor och tröjja. handuk, typ inget smink, sandaler, några hygenarticklar, två böcker, ipod och massa diabetes saker.


min nya skatt (Tack mamma pappa teresa) som följer med till asien


Du är nog den som jag borde vara hos


"Livet skall vara som för en fjäril en vacker sommardag" p4


antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom


helgen har varit kung
stinas 20 års fest. coasters, calles, olles rundan. usa killar. festa med jenny och katten. gula villan. öl. somna fyra vakna sju. gnarly. bio med kusinerna "smurfarna" och sen käk på wook and rool. kalas med hela stora släkten med tacos och go efterätt. mys med linda och stina <3 och då skypa med saknade emma i en hel timme.
nej tiden har gått så jäkla fort, har varit as rolig och nu är det två dagar innan vi drar? jag hinner inte med är as taggad med stressad. men jag älskar livet typ 98 % !

"Livet skall vara som för en fjäril en vacker sommardag" p3


Om du letar efter nån som säger mitt på ljusa dan "jag är lycklig med dig" då ska du inte välja mig

Nu börjar nedräkningen. hänga hos frida ikväll. vara med mormor imorgon. stinas födelsedagsfest. gå ut med tjejerna på lördag. ha kalas/jag far utomland i två månader på söndag. sen ska man få in packa, spendera så mycket tid med familjen som möjligy, städa, fixa det sista osv.

igår köpte jag och linda lite nödvändiga grejjer till resan. slutade med att jag insåg att jag inte har min iphone laddare eller canon laddare för jag lyckats tappa bort dom på min lilla rumsyta. iphone laddaren kostar tre hundra och canon femhundra. så jag ska inte ta med mig iphonen, snylta på linda när jag måste ladda min ipod och nu hoppas att jag får en as bra liten kamera på söndag.

inget av detta är inressant. nu babblar jag. men jag drar snart hehehe.

"Livet skall vara som för en fjäril en vacker sommardag" p2


bästa månaden i London när jag ser tillbaka. ett år sen snart.

http://amandalundmark.blogg.se/2010/november/

"Livet skall vara som för en fjäril en vacker sommardag" p1


Det perfekta bordet


slitet gammalt och super snyggt var det innan mamma måldade det grått till uterummet. annars hade jag tagit detta bord när jag flyttat hemifrån och skrikit this is all i need hastalavista bitches.

ett blött får


försökte sälja min själ till satan men han gav den tillbaka

idag på jobbet började vi dra upp alla blommor vi planterade i början av sommaren. jag hann dra upp endel och helt plötsligt fick jag as ont i ryggen, började må illa och kände mig svimfärdig. efter jag sedan kräkts på jobbet körde pappa hem mig. linda som tyckte synd om mig kom hit med pizza och vi såg film medans jag tryckte ipren och försökte få tag på en natropat i skellefteå. till slut fick jag en tid på ryggakuten klockan fyra där dom knäckte ryggen och riktigt mördbultade mig. gjorde så himla ont och har fortfarande as ont. får inte fara till jobbet imorgon och får inte dra upp några mer blommor värkar det som så får se hur det blir med jobb i veckan.

en annan tråkig sak är att man säger hejdå till alla nu. anna f & nina igår och idag och även rosanna mari och elin som drar till australien snart på obestämd tid. hatar hejdå's.

Du och jag alfred


en helg med fest
i fredags blev det en jätte trevlig förfest hos hanna med massa av de bästa tjejerna som finns, sen mullberget repis sen coasters sen calles och sen olles hehhe och hängde väl mest med dom som är bäst på fest. vinnar platsen på denna kväll tar jenny larsson som så många kvällar förr
i lördags blev det förfest med syrran, erika, sandra filip och elina. sen make it happen efterfest.

annars i helgen har jag varit på make it happen, umgåts med världens bästa mormor och även fått min födelsedagspressent av henne vilket blev ett par jätte bra sandaler till resan, en mag väska och en rese handuk (TACK TACK TACK) och nu ikväll hängt med tjejer hos anna och även sagt hej då till anna för två månader.
nu startar snart sista arbetsveckan och sen drar jag. jag lämnar landet.

Men främst av allt vill jag bo i london i flat 16 med

Jag vill dela fem stycken på två nycklar. Jag vill höra ett brandalarm ringa klockan tio på en torsdag. Jag vill bli kallad big mama. Jag vill skriva mitt namn i halva smörpaketet med en kniv så rosanna inte ska ta av min sida. Jag vill äta grönsaksoppa och tomat pasta. Jag vill sitta ute i hallen i mörkret och titta på ensam mamma söker. jag vill bada i ett halvtomt badkar. jag vill vara livrädd för våran äckliga gubb granne. jag vill att någon ska ta ut mina trosor ur tvättmaskinen. jag vill ringa gordon för hundrade gången. jag vill ha efterfest med rosanna i lobbyn. jag vill dricka vatten ur shot glas för allt annat är smutsigt. jag vill höra maddes hårdrock genom hennes hörlurar. jag vill dela en garderob. jag vill se på när elin skypar med sin mamma. Jag vill känna att tacos är det lyxigaste en människa kan få i matväg. Jag vill förfesta på en köksbänk. Jag vill döda småkryp för ingen annan vågar. jag vill sitta med fem tjejer i en tvåmanna soffa och se paradise hotel. jag vill se madde försöka sig på en brittisk frukost. jag vill hjälpa elin att locka hennes hår där bak när bara hon och jag orkar festa trotts jobb. jag vill höra rosanna förklara en gång till för mig varför det är viktigt att diska pannan efter jag stekt ägg. jag vill hjälpa linda att hitta hennes greencoat tröjja.

True chocolate face, no make up /Borat


Jag lever mellan raderna dansar i marginalerna




Whats up hater?!


Som vattnet utanför bilrutan som man önskade att man kunde röra

TRE FAKTAN
1. jobb suger på onsdagar. går långsamt, man är trött och jag är hög i blodsockret. man bär sönder ryggen genom stenar, man får se hans fina fiskar i hans dam och man blir kallad x antal gånger att jag ser ut som en smurf.
2. att vara avunsjuk suger på onsdagar. var och åt middag med Arwid på waynes. han ska ju nämligen flytta till london på onsdag och jag dör. måsste flytta till london efter nyår.
3. amanda lundmark är lite kärleks krank när hon ser bonde söker fru och ensam mamma söker. kan ni tro det? se för er själva. freakshow ala amanda fortsätter nästa vecka.








4. imorgon far jag till sjukhuset för diabeteskoll i två timmar. i belöning hinner mamma INTE bjuda mig på lunch efter klockan 12. så vem gör det?


världens sötaste p2


världens sötaste


JAG OCH LINDA ÅKER TILL KINA DEN 21 SEPTEMBER


OCH AVSLUTAR RESAN I VIETNAMN.
TVÅ VECKOR TRE DAGAR
JAG LÄNGTAR

tänk om du och jag var lika lätt som det

Im sorry yeah. ja jag suger på blogga just nu. men lyssna här

I Fredags drog jag till boden direkt efter jobbet. träffade adam som visade mig runt i boden som var större och finare än vad jag trodde. vi såg även house of wax, drack lite öl & somnade sen. vaknade av frukost och how I met your mother. drog sedan till luleå, köpte en kjol på monki och sen drog jag hem.
kom hem till tre rätters middag hemma på mantelgatan. kantarell toast, oxfile med grillad majs halumi & potatisgrattäng och sen efterätt som jag inte orkade. linda hämtade upp mig, vi drog till stan och drog till sandras boyfriends kompis där även emma lu var. sen blev det olles och hänga med home town grabbarna, efterfest med massa sång och sen sova. ta en tidig buss hem. äta sova & se fotboll med linda josse och cizzi. äta. dra till linda och se idol. kvälls promenad med fanny och teresa. ´helgen är nu slut.


självdisciplin, självinsikt & allt annat som ska hålla en flytande


RSS 2.0