Alla platser och städer


Sitter och läser om kambodja, laos, thailand och malasya. även phillepinerna. samtidigt som jag letar lägenhet i camden, london. samtidigt som jag är inne på flygresor.se och söker billiga resor till australien. samtidigt som jag är inne på volontarresor.se och kollar på resor för att rädda barn, djur och natur. samtidigt som jag är livrädd att fastna här. samtidigt som jag känner paniken över ordet; pengar.

I want to run with the wild horses


tre nya färger. mörk rött. organge brunt och organget.
-
såg just filmen something borrowed. det var en dålig film om dålig kärlek och dålig vänskap.
imorgon stiger jag upp tidigt för jag och frida ska hinna simma innan hon jobbar. måste köpa mig ett busskort... eller en bil?

skärp från en marknad i saigon vietnamn


Foto: teresa lundmark

Lunch i sängen


Jordgubbs smootie, två mörka bröd med ost, grillad paprika keso och snack paprika.
till middag blir det älskade stina och olles. mumms.

Leave the rest at arm's lenght


So you'll keep the world at bay, keep your secrets and your scars.


Första advent




firas med familj lunch, skyltsöndag och sedan drar jag på firma middag. ja man kan väl avslöja nu att jag har helg jobb i baren på all star och kanske framtida veckojobb också =) och efter det; skype date haha!

Im not loving you that much, that I will let you kill me.




hej ja jag gillar min cam

Photobucket

OH LORD DONT LET ATOMIC BOMB DROP ON ME


Vietnamn
Tay Ninh
68-69

And I’m a goddamn coward, but then again so are you.


Kråkflickan - Hungerelden


I går natt när jag kom hem halv två från att ha varit på provjobbs ställe nr2 låg detta på mitt sängbord. hunger elden vilket är uppföljaren på boken kråkflickan som jag läste utomlands (okej jag läste den två gånger, det är typ världens bästa bok) är så himla taggad nu. tack så mycket.

boken börjar med:
Hon sitter ofta stirrande och efteråt blir hennes vackra ögon förändrade. de får en gåtfull glans av otydbarhet. ögats iris blir fylld av sorgsna eldar, en hungereld som söker efter bränsle till själens ljus, att ljuset ej må slockna. personligen ville hon nog gärna att vi tog dödens sked i vacker hand och åt en avskedsmiddag och var borta.
ur aniara av harry martinson

innan detta hjärta förvandlas till guld


tog hål i örat för en vecka sen. vill nu bara att det ska läka så jag får sätta in en ring där.
annars dejtar jag stina mycket, far till sjukhuset och lunch dejtar frida och josse. Ikväll kommer teresa hem efter att klippt sig hos stina och då blir det fix med färgning av hår. imorgon är det kapten röd.

Fick ett bra tips om australien från australien



när allt inom mig skriker nej

checkar in på smosh room med terran, skaffar sedan ett till lager skinn på näsan och drar till stan... för fjärde dagen i rad

Senaste dagarna

Häng med världens bästa emma Andersson, klippning i Stinas nya studio (clips, klipp er där), lunch med emma Lundgren, lunch med Thea, fika med moster, middag med hela släkten och sen visning av bilder från utlandet, debut på systemet, debut på allstar, fest hos Jenny och jennifer, fish and chips skämt, slagg på jennys soffa, myrorna!


Allt går fort men jag vill inte stanna

Grattis världens bästa pappa! En fin kofta och denna snygga shorta fick han av jag och Teresa ! Nu drar jag fram Green coat boy byxorna för nu ska det prov jobbas , vipps!


As birds we'd be fine


jag gillar att ge min familj vietnamn och kina pressenter. jag gillar att äta svenskt kvällsfika. jag gillar att sova i min säng. jag gillar mitt rum. jag gillar vårt badrum och jag gillar att vara ensam för första gången på två månader. jag gillar att spela musik högt. jag gillar att ha hela min garderob nära mig. jag gillar min iphone. jag gillar min dator. jag gillar min syster otroligt mycket.
jag gillar att vara hemma. jag saknar det redan och om en vecka kommer jag nog inte stå ut, men just nu gillar jag tillvaron fruktansvärt mycket.

Hejdo verldens besta vietnamn

fan

your the reason i come home

Sista kvellen var awesome. satt och drack buckets, borjade prata med ett brittiskt gammalt par po c 60. huuuur trevliga som helst. visade sig att dom kende igen oss fron gordagen do vi hedde po hokan hellstrom och sjong po svenska po baren. dom ville do veta vad musiken hette for dom tyckte den var jette bra. efter ett tag hade tre austrailjenska killar och tre brittiska killar joinat vorat bord. so alla satt der och lyssnade po musik pratade osv. sen drog alla forutom de gamla paret till go2 bar och rokte vattenpipa.

idag har jag mott hur doligt som helst. vi har shoppat sista grejjerna po marknad och ska nu go och fixa naglarna for tio svenska kr. sen blire packning kek, treffa britterna igen och sen drar vi till flyget.

okej lyssna po voran resa do....
vi borjar med att flyga klockan 1 po natten till peking, kommer dit fem. ventar der i sju timmar. flyger till stockholm c 12 timmar. ventar det i fyra timmar och flyger sen till skellefteo 1 timme.
jag kommer vara sjukt jet lag alltso.
men snart for jag se min familj po skellefteo flygplats, wiiiiiie.

du er nog den som jag borde vara hos

igor festade vi med nogra brittiska tjejer fron vorat hostel, sen blev det australjenare och nogra fron irland. helt okej kvell men idag har vi inte mott so bra.
vi drog iaf till ett hotell som heter new world hotel (sjukt fancy) der vi betalade 200 kr och log sedan vid deras rooptop pool hela dagen. jag har typ legat i poolen exact hela dagen. tog nogon pause med lite bok, sol och deras super goda sallad. nej det har varit en perfekt dag. gor inte beskriva hur bra man mor her.

nu blire dusch, keka veg mat och sen utgong. sista utgongen. imorgon ska vi shoppa som fan, packa och sen drar vi klockan ett po natten. undrar nu om jag kommer rymma alla saker. men ja, vi ser ju.


tre dagar


Fick en fin bild av mormor fron farsdag. fina slekten po mammas sida
saknar er alla men vi ses ju om tre dagar!

Dance or die

And I’m crazy, but you like it loca, loca, loca

jag skulle vandra

treffar Talia & Trudy (australjenare) ner jag och linda gick ut for att eta vegitarisk och dom sa att dom skulle vara po samma bar som kvellen fore. vi gor do hem och hemtar lite pengar, drar med oss en kille fron vorat doorm  som heter drew och treffar tjejerna. sitter och snackar, dricker ol for fem kr och pratar med nogra andra britter. liam kommer efter en power nap och sen drar vi alla till crazy buffalo. sjunger "But I would walk 500 miles And I would walk 500 more Just to be the man who walked 1000 miles To fall down at your door " och andra goa songer. treffar mer britter och bara har det otroligt trevligt. drar till vorat doorm och somnar faktiskt inte so sent. idag har alla farit fron saigon och jag er ganska ledsen. kenner att det kanske moste bli en australien resa till vor... haha shit.
jag och linda drog iaf till ett stelle och kollade massa krigstunnlar och annan krigs historia och det var riktigt intressant. sen drog vi och shoppade! blev tvo par levis jeans, en plonbok och fyra ringar. sen lite pressenter till folk hemma ockso.
nu blire snart kek po crazy buffalo och sen utgong.

Vill iaf ge min pappa en stor kram genom bloggen, verldens besta pappa po farsdag!

The Head and The Heart - "Rivers & Roads" (The Doe Bay Sessions)


Linda skriker till fron datorn brevid

OHHHHHHH man kan kopa alla harry potter filmer for 399

why not why not why not

sjuk forsta dag i saigon.
borjade med shopping och lite annat kul
sen treffade vi chris som even pressenterade oss for luke, carin, rene och david. vi bestemde att vi skulle dra ut och keka och sen forfesta med dom andra po rummet (dom kopte alltso tvo spritflaskor och utblandningsdricka for 50 kr och vi dela sex personer... helt sjukt billigt) men do borjade det SPOOOO regna. alltso det var helt sjukt.
so luke och rene sprang ut och kopte dricka medans jag och linda sprang ut och kope take away hamburgare. och ner vi skulle springa tillbaka var det vatten po gatan upp till knena.... alltso helt sjukt oversvemning blire her direkt det borjar regna. so der springer man bland kakkelakor, vatten och skit och skriker ner en moppe kor as fort forbi so det sprutar upp vatten over hela klenningen.
men vi ot vi drack vi spelade spel och vipps motte man liam (australienare jag treffat i nha trang) po en bar och sen blire tre andra utestellen innan man sitter med tre australienare klockan fem po morgonen och dricker en sista ol. kom hem kring sju och idag har vi varit po olika marknader och det blev tvo veskor for min del. yeye

ikvell blire keka med linda och sen mota upp liam po non bar och sen samma visa igen gissar jag po.
Ill drink to that. yeye. elskar saigon.

we dont sleep when the sun goes down

LINDA ER SUPER BRUN
jag er lite brun
LINDA hả etit fyra mangos idag
och jag har provat en konstig variant po grape frukt
LINDA stod en meter ifron en havs orm/sverdfisk sak idag & blev brend av en blo manet
jag badade brevid

annars har vi etit en sista moltid med jessica och oskar och nu ska vi packa for drar tidigt med flyget imorgon
do ska vi shoppa, eta middag med chris och sen treffa liam och hans venner som firar hans kompis so kommer bli en bra utekvell. sista helgen, fucking hit me.

It’s getting coyote ugly up in here, no tyra

Idag var det SOOOOOL. jag och linda log po stranden fron 9-5 och har nog fott lite ferg. working nine to five yeeaaah. even hunnit med massage och fot skrubb. vi lever ekta gris svenskar po semester liv och jag gillar det.
imorgon sista strand dagen sen er det



Cheers to the fricken’ weekend
I drink to that, yeah yeah

SAIGON !!!!!!!!!!
ps rihanna er fan snygg alltso

Men om du ramlar kommer jag ramla åt samma håll

igor for vi med jessica och oscar po utflyckt med massa snorkling och fiskande. var super kul(vi saknade bara solen) och sen blev det mexicansk mat. dock borjade jag mo jette illa efter det so fick bli taxi fort hem der jag holl po spy men lyckades att lota bli och sen sov jag i drygt tolv timmar. idag kenner jag mig lite svag men har varit skont att bara ligga po stranden med linda och lest bok, druckigt shakes och gjort medikyr och pedikyr. nu ska jag duscha sen blire middag med linda jessica och oscar, gordon blue (thailands favortien, visst minns ni familjen?) och sen blire nog lite beach bar. imorgon om det er doligt veder ska vi hyra moppe med jessica och oscar och fara ut och kora. annars blire strand mode.
jag trivs, blir dock inte brun och vill fortfarande inte hem. en vecka kvar typ.

vi tvo er saknade till havs

Okej resan hit ut till phu cock island var ett helvete. forst venta i evigheter po bussen sen sitt buss fron elva till sex der man sov noll timmar. sen somna po marken i en timme och sen sitt bot i tre timmar och sen komma fram. men vert var det, for vi bor PO stranden, har treffat ett par svenskar som er as trevliga som vi hengde med hela dagen igor po stranden, ot middag med och drack nogra ol med senare po kvellen.
imorgon ska vi nog och snorkla med dom ockso.
maten er as bra, hotellet jette fint ner vi bor i bungalows och stranden er super bra
vi kommer bli utvilade
jag vill inte hem gr en miljon

tiden gor allt for fort ner man har roligt

Nu ner man bokat flyg fron stockholm hem till skellefteo kenns allt so mycket verkligare
buhu.....

No no no no no no no


Vet inte vars jag ska borja

A> Jag har ju som sagt brent mig och det slutar nu med att jag har sol blosor po ena hela sidan av magen... forst trodde jag det var smo maskar som kom ut fron huden och holl po svimma.....
B> er inne po andra dagen po motorcyckel turen som er veldigt konstigt for voran guide kan typ sega ett ord po engelska och det er SHIT. men dom er bra po kora och vietnamn er so vackert so jag dor,skulle kunna oka po den der motorcykeln hela dagarna. ps idag holl vi po kora po en orm, en hona, en groda plus attvi besokte en bi odling, kaffe odling, svamp odling, curry odling och fick prova rida struttsar om vi ville. det ville vi inte
C> fick just holla i verldens sotaste hund valp po en resturang nyss. har sekert fott rabies nu men det var fan vert det.
D> kommer fram imorgon till saigon och sen blire buss och ferga ut till phu cock iland. lengtar som fan.
E> vill inte hem
F> saknar min syster
G> och ibland undrar jag vem jag egentligen er och ibland tycker jag det er dags att ta kontroll och velga sida.vilken sida av mig sjelv

Jag fortjenar inte en son bra ven som du


THE SUNLIGHT HURTS MY EYES

det senaste som hent er att vi hengt med massa svenskar, kekat middag och festat med dom do.
var haloween fest igor igen och linda var utkledd till kines och jag till krigare
var as kul och alla kledde ut sig
nu har jag kanske sovit 11 timmar po 4 netter men we are still going strong. 2 ol er jag po nu men ikvell tar vi det rett lugnt for imorgon blir det motorcykel utflykt med easy riders.
blir att dra till dalat, ett till stelle och sen saigon. ner vi kommer dit  blire buss och sen ferga ut till pukok (stavning?) iland. er en paradis o som vi ska var apo i en vecka. kommer bli underbart

kenns trist att lemna detta stelle dock for jag elskar det.
even trist att det bara er tvo veckor kvar ... vill faktiskt inte hem.

just ja , jag har even fott ett 3 deci blomerke po benet sen vattenlandet. er inte vackert. men rett kul hahahhaha

tusen kramar till alla hemma och alla her, ni alla er best
och en extra kram till mormor som fott ryggskott stackarn, krya po dig !

RSS 2.0