HOAN KIEM LAKE NGOC SON TEMPEL

HALLO KERA LESARE
om jag ens har nogra kvar. kenns som jag bara skriver massa doligt skit, legger inte ut nogra bilder och beskriver inte ens till helften hur jevla fin resa det her egentligen er. men men.

dag tvo i hanoi har just borjat och jag och linda ska just go ut och ta ut tvo miljoner vietnamska kronor. hahhaha. 10 svenska kronor er typ 31 000 her so det blir en jevla massa pengar.  kenns jette konstigt att kopa en vatten for fem tusen spenn och man bara snor massa lappar runt om sig. hur ska det go ner man kommer hem... hahha

vi ska nemligen betala for dom kommande dagarna. imorgon ska vi fara po en tre dagars tripp till hallong bay. vi kommer oka en stor bot forsta dagen, paddla kajak, oka in i grotter och bara bli helt galna over hur fint det kommer vara med flytande oar. sen sover man po boten. dag tvo kommer vi komma till en privat o der det er strand, apor, berg osv. der man kan bada, sola cykla osv. der kommer vi eta mat, festa och sen sova i bungalos. sen dag tre blire sola, oka bot tillbaka och ner vi kommer tillbaka till hostellet hinner vi typ ta en kiss pause och sen blire hoppa po en natt buss med typ ligg seten och oka till Hue som er vorat nesta stop i vietnamn.

so jag kommer nog inte skriva po nogra dagar ner jag har fullt upp med att leva mitt liv. hahhaha.
igor kollade vi iaf lite saker i hanoi (hanoi er en veldigt annorlunda huvudstad for det kenns inte som en huvudstad mer som en vacker, jette mysig lite mindre stad. kanske er det de att vi er vana med bejing och shang hai men jaa) sen ot vi mat och gick sedan till vort hostell for att fo en timme av gratis ol. slutade med att vi treffade massa americaner som vi snackade med och gick sedan ut med andy och andianna till en annan bar och spelade kort, kekade och drack lite ol. kvellen slutade med att sitta po filtar po vegen med ursprungsbefolkningen, eta lite friterad kyckling och lite dricka som dom bjod po. veldig intressant och cool kvell.
ikvell ska vi fara po en restrurang som heter havana club och eta mexicansk mat. cant waiiiiit. kommer bli as gott med typ burritos, tacos eller vad som helst. sen blir det kanske nogon margarita ockso. wie.

Ha det so bra alla kera. 31 tusen (10 svenska) kramar till alla hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0