Im moving water from shore to shore

vi har fullt upp om jag seger so
vi bor i yangshou po det finaste hostell man kan tenka sig. det ligger mellan bergen, i solen och massa fina odlingar och natur omkring. vi cyklar i tio minuter genom naturen som er underbar och sen er vi inne i staden. hostellet egs av en brittisk kille och en kinesisk kvinna som er jette bra po engelska och beter sig som voran mamma. det er bara vi och en till tjej som bor po hostellet som egentligen kenns som en stor villa. hon lagar mat ot oss och det kenns som vi bor hemma hos dom. jette mysigt. po kvellarna ner vi inte kan sova for vi se film uppe i vardagsrummet och det er jette mysigt. vi har dock sett tvo doda ormar po vegen och en levande igor natt ner jag cyklade hem och holl nestan po kora po den.... gahhahaha skremmande.
annars so har vi cyklat runt her som tusan. er jette skont och fint men super duper varmt. svettas sonder.
vi har varit i en fjerils grotta, i en grotta der vi badade i heta kellor, cyklat runt i staden och varit po en kvells show som var en ljus show po vattnet, as coolt.
idag forsrennde vi med flytvest och hjelm och det var typ det roligaste jag gjort. AS KUL. man hoppade flog, blev super blot och skrek bort halsen.

paradiset i kina. vi elskar detta stelle.
vi stannar till po fredag for fan. tack och hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0