Down in the valley

MEN HALLO DER. LENGE SEN SIST NU.
vad har hent. ja turen till hallong bay var as bra. super kul att paddla kajak, go i grottor och sova po bot. men as skont att even komma till strand, sova i bungalows och eta god mat. vad var det negativa do? JO det var nemligen bara jag linda och sen par. par som var po smekmonad. hehe super kul med massa trokiga kerleks par.... men vafan.

sen drog vi med nattbuss (som var veldigt skont och bra) till hue der vi okte motorcyckel en hel dag och bara for runt och sog massa saker. vi treffade do MR T och JEM som korde och var as trevliga. sen drog vi ut och ot middag som var as goood. forett med vorullar och vitloksbrod med champinjonsos och sen kyckling tacos. sen slank det ner lite ol ockso med lite folk fron england. aldrig fel det heller.

efter att vi snackat med MR T och JEM bestemde vi oss for att skita i voran buss biljett som skulle ta oss till Hoi ann denna morgon och beslot oss att oka motorcyckel med dom istellet. so denna morgon klockan halv otta hemtade dom oss och vora veskor po hostellet, tog oss till ett frukos stelle och sen borjade turen. vi stannade vid strender, uppe po berg och even badade vi just vid ett vattenfall i en jette fin flod. underbar dag. och verldens skonaste killar. jette roliga, hjelpsamma och trevliga.
nu sitter vi po vort hotell her  i Hoi ann der jag brennt sonder mina axlar och ben. buhuu.
snart blire dusch middag och sen kanske non ol. sen imorgon blire kanske strand och sen beach party.

det er so mycket som hender nu. vill kunna beskriva allt i minsta detalj men hinner inte. men det er so FRUKTANSVERT Vackert her och jag er super lycklig.
kram till alla som leser

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0