Not do it like a

har just sett 16 och gravid på mtv.
önska verkligen att jag inte sett det !

En tjej som går ut high school, får barn med en kille som har ett dagsjobb. hon börjar collage, jobbar efter det hos sin pappa och far hem sen för att vara med sitt barn (Alltså full schema) medans the boy jobbar, far och äter med sina vänner och sen hänger med dom, kommer hem typ 11 och sen somnar han. under natten (medans hon sitter nere och pluggar) börjar barnet skrika, han vaknar inte bryr sig inte utan hon måste göra allt. och när hon försöker fråga han om han kan hjälpa säger han "håll käften". till sina kompisar kallar han henne tjock kärring typ. till henne säger han också att han aldrig skulle va tillsammans med henne om de inte hade ett barn tillsammans.

och vad gör hon ? hon fortsätter ta hand om barnet 24/7. säger typ "dum pappa" när han inte gör nått. vågar typ inte ringa han och säga att han måste ta hand om barnet när hon ska jobba osv och hoppas på att de ska gifta sig till sommaren.

tänker inte ens göra en efter disskution efter faktan. trore kommer ut ganska väl om vem jag tycker är ett svin och vem som borde tuffen upp och säga ifrån. lämnar detta till er, vad tycker ni ?!

Kommentarer
Postat av: F

Det finns en del underbara pappor om man nu ska "döma" ut just papporna men sen finns det såna pappor som skiter i allt så länge dom har det bra så är dom nöjda.. och tyvärr så är det så världen ser ut idag...

2009-11-23 @ 20:33:17
URL: http://FridaLK.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0